Ljudi budite oprezni prilikom odabira brokera. Raspitajte se na vise mesta pre nego sto donesete konacnu odluku. Koliko sam ja video ovaj broker se kotira veoma lose medju trejderima sudeci po broju negativih komentara na raznim forumima.
Evo samo jedan od primera na koji sam ja naisao
http://www.ioptionscam.net/scams/admiral-markets-scam.html#more-320
Slažemo se sa vama da treba biti oprezan gde se novac investira, jer postoji mnogo bucket shop brokera sa lažnim ili nepostojećim licencama, firmama registrovanim na egzotičnim ostrvima gde je velika verovatnoća da će te pare nestati.
U vezi linka koji ste postovali, u pitanju je sajt u vlasništvu binary options brokerske kuće Ioption(nije poznato stvarni vlasnik) koja manje više svakog brokera ili binary brokera naziva scam.
U tekstu koji je postovao Admin
na linku,gde ima gramatičkih grešaka i netačnih informacija, na primer time line za Admiral Markets, poprilično je gubljenje vremena komentarisati navode sa sa review-a. Cilj je malicioznog teksta je jasan, napraviti black pr o firmi ili firmama koji su im konkurencija njima ili konkurencija njihovim firmama koje posluju pod drugim imenima, i odraditi prljav SEO.
Admiral Markets kao firma ima preko 250 000 klijenata širom sveta, prisutni smo na svim naseljenim kontinentima. Da bi smo bili što otvoreniji i transparentniji, sve informacije o nama i našim licencama možete naći na internetu:
Na primer:
MIFID EFSA Australijska ASiC:
AFSL no. 410681Detaljnije o licencama možete pogledati na ovoj
straniKorak dalje smo napravili u obezbedjivanju sredstava klijenata, tako da su im depoziti osigurani. Kada mi napišemo nešto o finansijskoj bezbednosti to se upravo na to i odnosi. Depoziti klijenata su osigurani u
Tagetis fondu.
Više informacija na ovoj strani.U tekstu na linku koji je postovan kao review, navodi se da je kvalitet usluga opao u Admiralu u 2012, kao dokaz za suprotno podelićemo sa vama neke informacije koje su možda nepoznate javnosti:
1.
U Nemačkoj Admiral Markets je zauzeo drugo mesto u oceni najboljih Forex brokera. Svi znate da je Nemačka uredjena država koja ne trpi nikakve brljotine, i gde scam opcije ne dolaze u obzir, takvim brokerskim kućama je zabranjeno i da se reklamiraju a kamo li da rade. Nadamo se boljem uspehu sledeće godine.Link1Link22.
U Australiji Admiral Markets je proglašen za najboljeg od najboljih Forex Brokera u 2013 godini kako za početnike tako i za profesionalne trejdere.Admiral Markets receives two awards in Australia for outstanding trading conditions Veoma nam je stalo do mišljenja klijenata, svesni smo da neka mišljenja pored ogromnog broja klijenata neće biti pozitivna, i to prihvatamo kao korisnu kritiku. Možete pročitati kritike na FPA, gde pored dobrih ima i loših. U sledećih nekoliko nedelje imaćemo još nekoliko dobrih vesti sa regulatorne strane.