Autor Tema: Admiral Markets Srbija  (Pročitano 112565 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Admiral Markets Srbija
« Odgovor #90 poslato: 22.11.2012, 16:31:25 »
Admiral Markets nastavlja sa inovacijama. Danas su predstavili novu platformu MetaTrader 4 Supreme Edition koja ima mnogo bolje mogućnosti, izgled i funkcionalnost.

Nova MT4 Supreme Edition je unapređena verzija standardne MT4 platforme i nudi vam nove inovativne mogućnosti, sto vam čini trgovanje jos pristupačnijim. Samo Supreme verzija vam donosi ove mogućnosti:

- Connect alatka vam daje analitičke podatke, jednostavni pip kalkulator i Admiral Markets Group Twitter i Facebook nalog – sve informacije koje su vam potrebne za trgovanje;
- Trade Terminal alatka za izvršavanje naloga kupovine ili prodaje na više valuta sa jedne lokacije;
- uz pomoć opcije OneClickTrading možete da otvorite i zatvorite naloge jednim klikom, štedeći vama dragoceno vreme
- Market Depth alatka, dostupna za Pro Račune, omogućava vam da vidite najbolje BID i ASK cene od sedam najvećih banaka u svetu.

Dakle, sve ono što ste imali uz pomoć različitih dodataka i plugin-ova za MT4 platformu imate već instalirano u MT4 Supreme Edition platformi.

Takođe, u okviru platforme će u narednih nekoliko meseci da bude omogućena i opcija slanja i primanja signala za trgovanje. Tako da vredi da se isproba nova platforma.

Ukoliko vas ovaj tekst nije uverio u mogućnosti nove trgovačke platforme, možete da je skinete OVDE i sami da se uverite u specifičnosti iste.
« Poslednja izmena: 22.11.2012, 19:31:41 FXModerator »

Van mreže StefanCerak

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: 27.11.2012, 17:16:56 »
E pa ljudi, najpre pozdrav svima.
Hteo sam da pitam ako neko ima iskustva sa Admiral Markets ovde u Srbiji? Koliko su pouzdani? Nameravam da investiram prilicnu sumu, pa mi je na prvom mestu bitna sigurnost fondova. Drugo, da li imate iskustva sa njihovim ECN racunima? Trece, da li ima problema u smislu deponovanja i povlacenja sredstava obzirom na upozorenja i saopstenja koja dolaze iz NBS? Hvala unapred. Bio bih vam zahvalan kad bi ste svoja iskustva podelili ovde sto se tice konkretno Admirala, i da li bi ste preporucili eventualno nekog drugog brokera?

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: 27.11.2012, 20:53:22 »
Hteo sam da pitam ako neko ima iskustva sa Admiral Markets ovde u Srbiji? Koliko su pouzdani? Nameravam da investiram prilicnu sumu, pa mi je na prvom mestu bitna sigurnost fondova. Drugo, da li imate iskustva sa njihovim ECN racunima? Trece, da li ima problema u smislu deponovanja i povlacenja sredstava obzirom na upozorenja i saopstenja koja dolaze iz NBS? Hvala unapred. Bio bih vam zahvalan kad bi ste svoja iskustva podelili ovde sto se tice konkretno Admirala, i da li bi ste preporucili eventualno nekog drugog brokera?

ja sam vec ddosta dugo na  ovom forumu  i nisam  josh prochitao ni jednu loshu stvar o njima ,a u  to mozhesh  i sam da se uverish  ako prelistash teme . za ostala konkretna pitanja bi bilo najbojle  njih kontaktirati....

Van mreže StefanCerak

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: 27.11.2012, 21:17:49 »

ja sam vec ddosta dugo na  ovom forumu  i nisam  josh prochitao ni jednu loshu stvar o njima ,a u  to mozhesh  i sam da se uverish  ako prelistash teme . za ostala konkretna pitanja bi bilo najbojle  njih kontaktirati....
Shvatam šta hoćeš reći, ali očekujem neki konkretniji odgovor od "pozovi pa ih pitaj". Kontaktirao sam ja njih, sve su mi rekli što je do njih, ja pitam za lična iskustva. Mozeš i FX Lider da pozoveš, sve najbolje o sebi će ti reći, a onda iskustva ljudi demantuju sve to. Dakle neko ko je vec imao iskustva sa njima na live racunima. Ja evo vec gotovo mesec dana radim na njihovom demo, pa me zanimaju iskustva ostalih. I da li mi moze neko reci da li je bilo problema što se tiče uplate depozita i isplate profita, vezano za ona silna saopštenja iz NBS? Ako neko ima šta da napiše, bio bih zahvalan.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: 28.11.2012, 07:38:35 »
Sto se tice pouzdanosti za sada je sve maksimalno, a sta ce biti sutra to niko ni za jednog brokera ne moze reci, jako niski spred na PRO racunima,  platforma blokira uvece oko 22 50 h do 23 05 h po nasem vremenu i to im je jedina mana, tih 15 ak minuta. Deponovanje i povlacenje sto se tice njih je sve normalno, ali zbog svoje sigurnosti to pitanje postavi u banci jer od njih sve zavisi.pozdrav
KUM, pobednik

Van mreže StefanCerak

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: 28.11.2012, 11:09:10 »
Citat
Sto se tice pouzdanosti za sada je sve maksimalno, a sta ce biti sutra to niko ni za jednog brokera ne moze reci, jako niski spred na PRO racunima,  platforma blokira uvece oko 22 50 h do 23 05 h po nasem vremenu i to im je jedina mana, tih 15 ak minuta. Deponovanje i povlacenje sto se tice njih je sve normalno, ali zbog svoje sigurnosti to pitanje postavi u banci jer od njih sve zavisi.pozdrav
Hvala puno TicmiFX. Oni su mi preporučili Raiffaizen banku. U dilemi sam da li da idem preko Admiral ili Dukascopy...
Jeste da ovi Svajcarci nemaju MT, ali snasao bih se i taj problem da prevazidjem...

Van mreže zogicdz

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: 28.11.2012, 11:11:59 »
Clan sam admirala vec 10 meseci. I pisem svoje iskustvo objektivno prema Admiral Marketsu.
Za svoj rad od 10 meseci koliko sam kod njih mogu reci da sam prezadovoljan saradjnom i podrskom sa strane njihove. Sta god mi nije bilo jasno, dobio sam pomoc, od tehnickih stvari pa do stvari koje su u njihovoj nadleznosti i prema njihovim ovlascenjima. Znaci maximalna podrska.
Sto se tice isplata, redovno povlacim isplate bez ikakvih problema. Kad posaljem zahtev to traje 48h od slanja zahteva na banku stigne novac i povucem bez problema.
Jednostavno Admiral je broker koji odgovara svakom trgovcu iz vise razloga. Po meni je jedan od razloga bitno da je broker regulisan u EU, mnogo bitna stavka kod svakog trejdera. Onda mi je bitan spread, koji je kod njih za standard racune 1pip (to ne mozete nigde naci) a za pro racune ispod 1 pip sa komisijom. Sto predstavlja izuzetne uslove za trgovce. Platforma im je na nivou. Sve u svemu moja licna preporuka za njih i ocena 10+

Van mreže zogicdz

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: 28.11.2012, 11:16:28 »
Clan sam admirala vec 10 meseci. I pisem svoje iskustvo objektivno prema Admiral Marketsu.
Za svoj rad od 10 meseci koliko sam kod njih mogu reci da sam prezadovoljan saradjnom i podrskom sa strane njihove. Sta god mi nije bilo jasno, dobio sam pomoc, od tehnickih stvari pa do stvari koje su u njihovoj nadleznosti i prema njihovim ovlascenjima. Znaci maximalna podrska.
Sto se tice isplata, redovno povlacim isplate bez ikakvih problema. Kad posaljem zahtev to traje 48h od slanja zahteva na banku stigne novac i povucem bez problema.
Jednostavno Admiral je broker koji odgovara svakom trgovcu iz vise razloga. Po meni je jedan od razloga bitno da je broker regulisan u EU, mnogo bitna stavka kod svakog trejdera. Onda mi je bitan spread, koji je kod njih za standard racune 1pip (to ne mozete nigde naci) a za pro racune ispod 1 pip sa komisijom. Sto predstavlja izuzetne uslove za trgovce. Platforma im je na nivou. Sve u svemu moja licna preporuka za njih i ocena 10+

izostavio sam jos jednu stvar. Moram da pohvalim njihove akcije uvek, promocije, takmicenja... (jedina zamerka na forexfight sto ne azuriraju rezultate odma). svidja mi se admiralmarkets club. bas pre 15dana sam povukao svoju nagradu u novcu.

Van mreže StefanCerak

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: 28.11.2012, 14:01:03 »
Hvala puno na informacijama. Dakle, nema zavlacenja, otezanja i slicno sto se desava kod pojedinih ovde u SRB? Reci mi samo kod koje banke ovde imas racun? Dobiijam informacije od ljudi da jako dobra iskustva imaju sa VISA VIRTUON karticomm, a ona je u ponudi kod Raiffaizen i OTP Banke. Koliko vidim obe su  kooperantske sa Admiralom. Ne znam sta vi koristite?

Van mreže zogicdz

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: 28.11.2012, 15:05:46 »
Kad sam deponovao novac koristio sam Intesa banku, i to internet karticu njihovu tj visa karticu. i provizija za prebacaj je 0%. rezervisu nekih 4-6% ali kroz nedelju dana ti to vrate na racunu. To banka rezervise ogradi se u slucaju kursne razlike ali na kraju vrate.
A sto se tice isplate idem preko Rajfajzen banke. Uzeo kod njih instrukcije i to je to. I kad dobijem novac, stigne poruka da moram dati izjavu, samo navedes da je prihod od dividende i to je to. Ide normalno sve. Provizije su ti sledece. Admiral naplacuje 15eur prilikom isplate. i to je to sto se tice Admirala. Onda imas koraspodentnu banku 10eura i proviziju banke koja nije velika od 0.35-0.4 % na sumu. Nekom se cine da su to velike provizije, ali to admiral nema nista sa tim. Admiral ima samo ovih 15eur. Ali kad pogledas da ti je spread 1, a kod ostalih ti je 2-3pipa, onda vidis ipak da si ti u boljem polozaju.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: 28.11.2012, 15:14:58 »
Kad sam deponovao novac koristio sam Intesa banku, i to internet karticu njihovu tj visa karticu. i provizija za prebacaj je 0%. rezervisu nekih 4-6% ali kroz nedelju dana ti to vrate na racunu. To banka rezervise ogradi se u slucaju kursne razlike ali na kraju vrate.
A sto se tice isplate idem preko Rajfajzen banke. Uzeo kod njih instrukcije i to je to. I kad dobijem novac, stigne poruka da moram dati izjavu, samo navedes da je prihod od dividende i to je to. Ide normalno sve. Provizije su ti sledece. Admiral naplacuje 15eur prilikom isplate. i to je to sto se tice Admirala. Onda imas koraspodentnu banku 10eura i proviziju banke koja nije velika od 0.35-0.4 % na sumu. Nekom se cine da su to velike provizije, ali to admiral nema nista sa tim. Admiral ima samo ovih 15eur. Ali kad pogledas da ti je spread 1, a kod ostalih ti je 2-3pipa, onda vidis ipak da si ti u boljem polozaju.
Sta je dividenda i kako je pravdas poreskoj upravi?
KUM, pobednik

Van mreže StefanCerak

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: 28.11.2012, 15:46:40 »

[/quote] Sta je dividenda i kako je pravdas poreskoj upravi?
[/quote]
Samo da se nadovežem, da li se uopšte plaća ikakav porez na prihod od FOREX-a? Kako to funkcioniše?
Kada sam Admiral zvao, rekli su mi da oni pokrivaju troskove uplate depozita, a za povlačenje je jedini transfer fee tih 15e ili 25usd banci, ovako ispada da su transfer fee preko 30e?

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: 28.11.2012, 16:00:40 »

Sta je dividenda i kako je pravdas poreskoj upravi?
[/quote]
Samo da se nadovežem, da li se uopšte plaća ikakav porez na prihod od FOREX-a? Kako to funkcioniše?
Kada sam Admiral zvao, rekli su mi da oni pokrivaju troskove uplate depozita, a za povlačenje je jedini transfer fee tih 15e ili 25usd banci, ovako ispada da su transfer fee preko 30e?
[/quote] 15 eu ti skida admiral plus provizija banke. sto se tice regulacije forex-a ako hoces postavi pitanje na ovomlinku pa obavesti nas sta su ti rekli    https://twitter.com/MFPRS
KUM, pobednik

Van mreže zogicdz

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: 28.11.2012, 16:05:03 »
Sto se tice isplate kad napises da je prihod od dividende ne placas nikakav porez. Jedino ako godisnje imas vise od 10.000hiljada onda podlezes porezu na dohodak, i to si duzan platiti drzavi. on je mislim 8% ili 12% nisam bas siguran.
Sto se tice provizije za isplatu mnogo je slazem se sa tim. Ali to je do banke a ne do admirala brokera. Sto se tice uplate provizija je 0%.
Sto se tice regulacije oni su u eu regulisani. A kod nas to je jedini broker koji je pouzdan, koji ce ti izaci u susret i pomoci kakav god da imas problem. i jednostavno sa pravom su lideri na ovom regionu.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: 28.11.2012, 16:16:36 »
sta je zajednicko dividendi i forex-u, to je ono sto ja pitam a slazem se da u banci mozes da pises sta zelis
Sto se tice isplate kad napises da je prihod od dividende ne placas nikakav porez. Jedino ako godisnje imas vise od 10.000hiljada onda podlezes porezu na dohodak, i to si duzan platiti drzavi. on je mislim 8% ili 12% nisam bas siguran.
Sto se tice provizije za isplatu mnogo je slazem se sa tim. Ali to je do banke a ne do admirala brokera. Sto se tice uplate provizija je 0%.
Sto se tice regulacije oni su u eu regulisani. A kod nas to je jedini broker koji je pouzdan, koji ce ti izaci u susret i pomoci kakav god da imas problem. i jednostavno sa pravom su lideri na ovom regionu.
KUM, pobednik