Autor Tema: Admiral Markets Srbija  (Pročitano 112509 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Admiral Markets Srbija
« Odgovor #75 poslato: 02.09.2012, 21:47:14 »
Verovatno ste već ugledali baner na našem sajtu, ali za svaki slučaj da pomenemo i ovde novu no deposit bonus akciju brokera Admiral Markets Srbija.
Naime, radi se o tome da je vaš jedini posao da se prijavite i otvorite real account koji će biti automatski (u roku od 3 dana) deponovan bonusom od 100€ za trgovanje.

Detalje i prijavu možete da nađete na ovom linku.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #76 poslato: 03.09.2012, 11:50:00 »
Verovatno ste već ugledali baner na našem sajtu, ali za svaki slučaj da pomenemo i ovde novu no deposit bonus akciju brokera Admiral Markets Srbija.
Naime, radi se o tome da je vaš jedini posao da se prijavite i otvorite real account koji će biti automatski (u roku od 3 dana) deponovan bonusom od 100€ za trgovanje.

Detalje i prijavu možete da nađete na ovom linku.

Inače, pravila možete da nađete ovde, a najbitnija su da samo novi klijenti koji nemaju nalog u Kabinetu Trejdera Admiral Markets-a mogu da učestvuju u kampanji i da početni kapital od 100€ ne može biti povučen niti prebačen na drugi račun pre nego što se ispuni 20 lotova.
U svakom slučaju, pročitajte detalje na gornjem linku.

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 05.09.2012, 09:45:23 »
Prijavio sam se prekjuče, poslao svu dokumentaciju, ali stanje na računu je nula. Zovem ih dva dana telefonom, ne javljaju se, na mail takođe. Da li je nekome uspelo da dobije tih 100e?
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže Admiral Markets

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Admiral Markets
« Odgovor #78 poslato: 06.09.2012, 22:23:36 »

Postovani klijenti, zbog ogromnog broja aplikacija za no deposit bonus racun, deponovanje sredstava je usporeno, zbog manuelnog prebacivanja bonus novca na live racune i proveravanja dokumenata klijenata. Svi novi live racuni koji su se registrovali za promociju bice dopunjeni u roku od  sledecih  nekoliko dana.
Izvinite na neprijatnosti.

Admiral Markets AS

Van mreže buca73

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 07.09.2012, 12:53:59 »
Meni su se danas volsebno obrisali svi poeni iz Admiral Kluba, a juce i danas im MT4 radi katastrofa, non stop moram da restartujem aplikaciju, dok kod drugih brokera nema problema. Da li im je sistem los ili neki drugi problemi, ne znam. A na telefon podrske se niko ne javlja. Vrlo profesionalno, nema sta.
Izgleda da ne znaju svoje mogucnosti, pa su ih precenili ili... ne bih da budeo teoreticar zavere ;)
Mozda se i poprave, ko zna.

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Admiral Markets
« Odgovor #80 poslato: 07.09.2012, 14:27:16 »
Postovani klijenti,
svi pravilno popunjeni racuni za no depozit bonus su dopunjeni .

Stari klijenti koji su pokusali ponovo da se registruju za bonus su odbijeni, kao i novi klijenti koji su pokusali vise puta da sa razlitih email adresa dobiju vise bonus racuna.  Zelimo vam puno uspeha u trgovanju.

Buca73

Postovani,
na office@admiralmarkets.rs posaljite vas login email, broj racuna i ime i prezime , admiral club bice dopunjen na stari nivo.
Sto se tice kancelarije, od ponedeljka ce raditi normalno.

Van mreže buca73

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 07.09.2012, 15:02:07 »
Postovani klijenti,

Stari klijenti koji su pokusali ponovo da se registruju za bonus su odbijeni, kao i novi klijenti koji su pokusali vise puta da sa razlitih email adresa dobiju vise bonus racuna.  Zelimo vam puno uspeha u trgovanju.

Buca73

Postovani,
na office@admiralmarkets.rs posaljite vas login email, broj racuna i ime i prezime , admiral club bice dopunjen na stari nivo.

Da li to znaci da npr. moja zena, majka, brat i sl. ne mogu da se prijave za bonus?

Van mreže Ivan_Kovacic

• Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 07.09.2012, 16:09:11 »
Isuse.....zasto stati na njima? Prijavi i brata od tetke, starog svata, kuma , kumu, onog malog sto ti prodaje kruh  8)

Van mreže buca73

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 07.09.2012, 16:18:29 »
Isuse.....zasto stati na njima? Prijavi i brata od tetke, starog svata, kuma , kumu, onog malog sto ti prodaje kruh  8)

Ja imam racun kod njih i nisam nikog prijavio za bonus. Nemam nameru da prijavljujem ceo komsiluk i sl.
Pitanje je bilo prakticno, sta ako zaista moj brat ili zena zele da iskoriste taj bonus?
A nisam znao da imaju PR-a ovde ;)
Pitanje je prosto i mislim da je legitimno pravo svake osobe ponaosob da dobije taj bonus, zar ne?
Da li je to rodjak, komsija ili ko bilo, zar ne?

Van mreže buca73

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 07.09.2012, 16:28:31 »
Postovani klijenti,

Buca73

Postovani,

Admiral klub poeni su mi opet tu, da ne bude da samo kudim, evo pohvale. Posalo sam mail na support i u kratkom roku je resen problem.
Nadam se da je konstruktivna kritika dobrodosla.
A problemi sa MT4 platformom su se i danas javili, ali se resi kad ugasim i ponovo pokrenem platformu.

Inace me zanima da li je moguce da se npr. smanji spread na nafti i na jos nekim valutnim parovima, jer npr. za naftu je zaista veliki spread, kao i za USDJPY i jos neke, za ostale major je manje vise ok.

Pozdrav

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Admiral Markets
« Odgovor #85 poslato: 11.09.2012, 16:53:01 »
Postovani ,
verovatno ste nas zamenili sa nekim drugim brokerom. Spred na USDJPY je 2 pipsa na standardnom racunu a na ECN racunu prosecan spread je 0.5 pipsa, sto predstavlja najmanje spredove na Forex trzistu.
Predlazemo vam da pogledate detalje oko spread-a na ovim stranicama.

Standard Racunhttp://www.forextrade.rs/trgovina/standard/

ECN PRO Racun http://www.forextrade.rs/trgovina/pro/

Sto se tice bonusa i registrovanja , najblizih srodnika, sa istim prezimenom i adresom, kao i ukoliko primetimo da se sa iste IP adrese vodi nekoliko bonus racuna smatrace se kao krsenje pravila 5.4.
Takav bonus ce biti ili povucen ili onemoguceno njegovo povlacenje sa racuna.

Članovi vaše porodice mogu otvarati bilo koje racune u Admiral Marketsu ali ne mogu učestvovati u no depozit bonus kampanji.

« Poslednja izmena: 11.09.2012, 19:29:55 FXModerator »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #86 poslato: 08.10.2012, 17:13:46 »
Nekoliko lepih i bitnih vesti iz Admirala:

1. Čitaoci The New Europe časopisa su izglasali Admiral Markets AS za najboljeg Forex brokera u Baltičkom regionu za 2012 FX nagradu. U popularnom glasanju pretplatnika u štampanom i online izdanju - gde je više od 50.000 ljudi učestvovalo - Admiral Markets je briljirao, dostigavši skoro polovinu ukupnih glasova u ovoj kategoriji. Ovaj fenomenalni rezultat daje Admiral Markets-u "The Best of the Best" u 2012 FX nagradi, i priznaje lidersku poziciju kompanije u Forex trgovanju.
Detaljnije‚o nagradi...

2. Admiral Cashback je deo Admiral Club™ i omogućava vam da zamenite bonus poene u valutu depozita ...

3. Danas ima mnogo načina da trgujete finansijskim instrumentima uspešno. Currensee Trade Leaders™ investicioni program je sledeći korak u finansijskom trgovanju. To je jedinstvena usluga auto trgovanja koja vam isporučuje elitnu mrežu profesionalnih forex menadžera, poznatijih kao Trade Leaders ...
« Poslednja izmena: 08.10.2012, 17:28:26 FXModerator »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #87 poslato: 23.10.2012, 19:44:54 »
Admiral Markets je predstavio MT5 platformu na LIVE računima.

Postoji i poseban "Admiral.MT5" račun koji je kreiran da vam omogući prednost modernog trgovačkog alata i veliku likvidnost koju dostavljaju najveće FX banke. Najveća prednost MT5 NDD platforme je egzekucija bez requota sa maksimalnom preciznošću od čak 0.00001 i malim spreadom koji počinje od 0.1 pipa.

Detalji...

Van mreže kimimax

• Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 29.10.2012, 19:18:02 »
jel moze neko da mi objasni ovo oko 100 eura wlcome bonus da bih podigao pare treba da se uradi 20 lota e sad mene zanima kako se to sabira ja inace trgujem sa 0.1 do 0.4 lota ?

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Admiral Markets
« Odgovor #89 poslato: 02.11.2012, 10:52:00 »
Postovani,

potrebno je 20 lotova da se ispuni uslov iz bonus kampanje. Sabirate ih na primer na sledeci nacin:
0.01+0.1+0.4+0.8....... itd dok ne dodjete do 20 lotova.
« Poslednja izmena: 03.11.2012, 19:00:43 FXModerator »