Autor Tema: elite44 signali  (Pročitano 376482 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: elite44 signali
« Odgovor #1035 poslato: 23.02.2011, 10:41:10 »
nema to veze sa interpukcijom nego sa strategijom slabo je poznajete pa vam nista nije jasno a i trudim se da sto pre prenesem predloge i sugestije u svemu tome treba da analiziram trgujem pisem i jos da pazim na interpukciju a jos bi bilo naj bolje da sedim pored vas i da trgujem a vi posmatrate direktori
Za sve ovo davanje predloga malo puta se desilo da nisam na vreme objavio predlog da bi ko hoce mogao uci u trziste cak su i bili bolji od mojih pocetnih ulazaka

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1036 poslato: 23.02.2011, 10:46:55 »
Meni su sve recenice povezane i potpuno jasne i bez interpukcije

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1037 poslato: 23.02.2011, 10:47:52 »
nema to veze sa interpukcijom nego sa strategijom slabo je poznajete pa vam nista nije jasno a i trudim se da sto pre prenesem predloge i sugestije u svemu tome treba da analiziram trgujem pisem i jos da pazim na interpukciju a jos bi bilo naj bolje da sedim pored vas i da trgujem a vi posmatrate direktori
Za sve ovo davanje predloga malo puta se desilo da nisam na vreme objavio predlog da bi ko hoce mogao uci u trziste cak su i bili bolji od mojih pocetnih ulazaka

Moja jedina  ''  primjedba  ''   je  bila vezana  za  pisanje  ,jer  je tesko  razmuljivo bez  znakova interpunkcije . Medjutim  ,razmijem  jer  pises  u  afektu .  Sto  se  tice  strategije    i  rezultata  ,to  ne  znam ,jer  ne  postoje  nikakvi  statment   koji  potvrdjuju  trgovanje odnosno  uvecanje ili  smanjenje  kapitala   na   accountu .  Lakse , brze  i  kvalitetnije resenje  bi bilo  Live trading  room   ,a  ovdje  postavljanje  krajnjih  rezultata  trgovanja  !  To  je moj  predlog  ,ali  svakako  ,neka svako  radi  sta  zeli  .

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1038 poslato: 23.02.2011, 10:58:53 »
Slabo pratis moje postove pisao sam o tome da neznam statmente praviti i postavljati o trgovinskim sobama nemam pojma nisam ucestvovao do sada.

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1039 poslato: 23.02.2011, 11:03:50 »
Slabo pratis moje postove pisao sam o tome da neznam statmente praviti i postavljati o trgovinskim sobama nemam pojma nisam ucestvovao do sada.

U tome  se  izvinjavam  ,ne pratim  uopste  .   Ja  sam  samo  ''uskocio ''  da  postavim  komentar  koji  nema veze  ni  sa  strategijom  ni  zaradom  .  Najednostavnije rjesenje  je  Skype  ,napravis  jednostavnu  sobu  ,prikljucis  slusalice i pricas  . Ovdje sumiras  rezultate  ,na karju  dana ,jednostavno .  Ali  ,ponavljam ,neka svako  radi  sta misli  da je  najbolje  !
pozdrav 

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1040 poslato: 23.02.2011, 11:05:43 »
sobzirom da je imao proboj 87bay na 1.3622+150 je 1.3772 oko1.3765 moguc sel sl1.3783,kad na prosli vrh 1.3724+50 pipa je 1.3774 u tih 50 pip moguc sel zato sl na 1.3783 mogao bi nize 150-200pipa
Onaj predhodni post analize je da cena dodje u zonu oko 1.3660,ovaj je sada u opticaju primenjiv kratko i jasno u zoni 1.3734 do 1.3772 moguc sel sl 1.3783tp150 do 200pip

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1041 poslato: 23.02.2011, 11:09:56 »
sobzirom da je imao proboj 87bay na 1.3622+150 je 1.3772 oko1.3765 moguc sel sl1.3783,kad na prosli vrh 1.3724+50 pipa je 1.3774 u tih 50 pip moguc sel zato sl na 1.3783 mogao bi nize 150-200pipa
Onaj predhodni post analize je da cena dodje u zonu oko 1.3660,ovaj je sada u opticaju primenjiv kratko i jasno u zoni 1.3734 do 1.3772 moguc sel sl 1.3783tp150 do 200pip
Osim ovog kratkog i jasnog pokusavam vam objasniti i zasto na osnovu strategije87vg da bi ko hoce mogao savladati

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
elite44 signali
« Odgovor #1042 poslato: 23.02.2011, 11:25:47 »
Evo ja imam jedan konkretan predlog ako se svi slažemo.
Otvori jedan demo acc. sa depozitom od 10.000$.
Napišeš kod kog si brokera otvorio nalog, i daš nam login i password.
Na taj način ćemo svi videti šta radiš u milisekundi, a ja se obavezujem na kraju svake nedelje da objavim tvoj statement. 

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1043 poslato: 23.02.2011, 11:34:18 »
Na taj način ćemo svi videti šta radiš u milisekundi, a ja se obavezujem na kraju svake nedelje da objavim tvoj statement.

Ja se slazem ako se i elite44 slaze  :) Tako moze da se analizira svako trgovanje detaljno.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1044 poslato: 23.02.2011, 11:48:05 »
I to je problem voditi i demo je isto sto i pisati predloge,a ne zelim otvoriti drugi real racun bas zbog oprerecenja ovako pisanjem predloga na forumu sam se vec navikao onako dva racuna bi me zbunjival a i trebalo bi vremena da se naviknem sada na to neko je spominjao multi terminal a o tome isto ne znam jedino ovako na forumu pisanje je moguce.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1045 poslato: 23.02.2011, 11:51:10 »
I to je problem voditi i demo je isto sto i pisati predloge,a ne zelim otvoriti drugi real racun bas zbog oprerecenja ovako pisanjem predloga na forumu sam se vec navikao onako dva racuna bi me zbunjival a i trebalo bi vremena da se naviknem sada na to neko je spominjao multi terminal a o tome isto ne znam jedino ovako na forumu pisanje je moguce.

Ufff. Ok. Postoji i takozvana kopirka tvog računa. Znači sva trgovanja koja ti otvoriš na tvom računu, otvoriće se i meni na mom. Samo ta dva računa treba spojiti, a to ću ja da rešim.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #1046 poslato: 23.02.2011, 11:54:21 »
Daš investor password, da ljudi mogu samo da gledaju, niko se neće petljati u tvoje trejdove.

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1047 poslato: 23.02.2011, 11:56:23 »
Iskreno  ,nije  mi  jasno  kako  trgovanje na demo  moze  biti  vece opterecenje nego  pisanje  na  forumu ?  Izvinjavam  se  ,ali  ovaj  thread  vise  podsjeca  na  spam  i  ako  ima  trejdera  koji  pomno  prate   sve  signale  ,molio  bih  da  postave  rezultate   .  Sto  se  tice  postavljanja  statementa   ,cudim  se  kako  naime jednostavnu  stvar  ,jedan  iskusan  trejder  kao  sto  si  ti  ,ne poznajes  ??? 

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1048 poslato: 23.02.2011, 12:03:51 »
Meni je sasvim dovoljno ovo što Elite piše na forumu. Izvežbao sam se da čitam njegove komentare. :)

A njegov Statement mi nije potreban. Svako ko hoće može na svom demo računu da postavi naloge onako kako Elite kaže, pa neka gleda Statement do mile volje.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1049 poslato: 23.02.2011, 12:41:22 »
Iskreno  ,nije  mi  jasno  kako  trgovanje na demo  moze  biti  vece opterecenje nego  pisanje  na  forumu ?  Izvinjavam  se  ,ali  ovaj  thread  vise  podsjeca  na  spam  i  ako  ima  trejdera  koji  pomno  prate   sve  signale  ,molio  bih  da  postave  rezultate   .  Sto  se  tice  postavljanja  statementa   ,cudim  se  kako  naime jednostavnu  stvar  ,jedan  iskusan  trejder  kao  sto  si  ti  ,ne poznajes  ???
Mene te stvari nisu interesovale vec trgovina i upoznavanje trzista pisao sam o tome,koliko ja puta za 24 sata ulazim i izlazim u poz previse i za robota a ne za mene,a pre svega ko si ti da ti postavljam statment vidim ja da ti imas i pametnijih stvari od pracenja mojih predloga,kada se bas u sve razume pa ajde sve to ti uradi mozda imas vec neki plan pomoci na forumu mislim na nesto licno svoje ili cini mi se imas neke svoje koji nisu spam ,bas bih voleo da vidim te tvoje predloge za trgovinu mojih imas bezbroj na forumu