Ja sam ih oba kupio za 60 evra preko jednog foruma i do sada sam ih samo posmatrao i mogu reći da su veoma dobri, pogotovu ProbMeter jer on kada se ceo zazeleni onda je to samo buy i to traje sve dok Multi-Info ne padne na 50 i kada povremeno počne da se uključuje crvena boja, to je znak da je kraj rastućeg trenda.
Dobro je što Multi-Info ima iste vrednosti od M1 do MN tako da je to veoma pouzdan podatak a od noćas mu alarm spuštam sa 75 na 65 jer sam primetio da u celom trendu ne menja boju već samo varira u nižim TF po indikatorima. Inače, sa alarmom na 75 i podešavanjem na recimo 10 parova posao samo luduje.
ProbMeter košta 59 eura kod ovih mada oni nisu pravi vlasnici
http://www.daytradeforex.com/probability_meter_chart_setups.htmOvo mu je uputstvo za upotrebuProbability meri ukupnu vrednost 5 indikatora i pokazuje verovatnoću u % da će trend da se nastavi. Kad je veći od 75 to znači da se moze trgovati tj ući u poziciju, bolje reći, vise od 75% predstavlja idealan ulaz
Multi-Info je vrlo sličan Probability-u. On u sebi sadrži 13 indikatora po kojima računa vrednosti gde je najmanja moguća vrednost 50 a najveća je 100. Čim pređe 75 to znači da je trend izrazito jak, ako je crven onda je trend pada, a ako je zelen onda je trend rasta.
Indice strength pokazuje snagu trenda gde 0, 1 i 2 pokazuje jak padajući trend dok 7, 8 i 9 pokazuju jak rastući trend
Currency pair range, ovde je bitno da za siguran ulazak u poziciju razmak bude 5 ili vise
npr.7-2 ili 9-3 znači jaki trend rasta dok 1-6 ili 2-8 znači jak trend pada.
MACD Indicator strelicom i bojom pokazuje trenutni trend na TF.
Stochastic Indicator takođe strelicom I bojom pokazuje trenutni trend na TF.