Autor Tema: USD - Non-Farm Employment Change  (Pročitano 23618 puta)

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: USD - Non-Farm Employment Change
« Odgovor #60 poslato: 08.07.2011, 16:19:19 »
Mislio sam da je AvaFx mnogo bolja sad su mi pali u ocima, ma da su i ovako imali veliki slippage.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 08.07.2011, 16:23:11 »
Mislio sam da je AvaFx mnogo bolja sad su mi pali u ocima, ma da su i ovako imali veliki slippage.

Dva puta sam im oprostio i nisam ih komentarisao, treći put već neću. Ukoliko ne reše problem (brisanje pozicije) moraću nažalost energično da ih pohvalim kod svih. Kreće se naravno od www.forexpeacearmy.com .

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 08.07.2011, 16:57:58 »
AVA i Sunbird zamrzli platforme 10-ak min.. dok su druge radile.. veliko iznenadjenje od AVA i to lose...

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: 08.07.2011, 17:03:44 »
AVA i Sunbird zamrzli platforme 10-ak min.. dok su druge radile.. veliko iznenadjenje od AVA i to lose...

Zato uvek treba snimiti i najmanju nepravilnost. Ne vredi se žaliti bez adekvatne dokumentacije.  Videćemo njihov odgovor, naravno podeliću ga sa Vama bio on negativan ili pozitivan. Tj. o negativnom odgovoru ni ne razmišljam, znaju oni da nisu u pravu.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #64 poslato: 08.07.2011, 17:33:36 »
Zato uvek treba snimiti i najmanju nepravilnost. Ne vredi se žaliti bez adekvatne dokumentacije.  Videćemo njihov odgovor, naravno podeliću ga sa Vama bio on negativan ili pozitivan. Tj. o negativnom odgovoru ni ne razmišljam, znaju oni da nisu u pravu.

O ovome smo već pričali ne nekom drugom mestu, ali nije zgoreg da pomenemo opet za nove članove:
- PrintScreen alat za slikanje desktopa: http://www.gadwin.com/download/ps_setup.exe
- AutoScreenRecorder alat za snimanje desktopa: http://www.wisdom-soft.com/downloads/setupautoscreenrecorderfree.exe

Nikad se ne zna kada će da vam zatreba. FXS tim koristi svakodnevno; stoji u standby-u...

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 08.07.2011, 18:07:03 »
uh..posle ovog danas, sad sam se uplasila da trejdujem,srecom bila sam na demu na Sunbird-u ali sam im ipak uzela 140 pipsa pa makar i laznih... ne valja im politika >:(

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
USD - Non-Farm Employment Change
« Odgovor #66 poslato: 11.07.2011, 11:44:21 »
Rešen problem od strane AvaFX. Malopre su mi zatvorili poziciju na BE.  ;)

Sve pohvale, mada nisam ni sumnjao !

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #67 poslato: 04.08.2011, 23:44:50 »
Prvi petak u mesecu je standardno rezervisan za NFP.
Sutra u 14:30h će dakle da bude objavljen Non-Farm Employment Change u Americi. Taj podatak označava broj novozaposlenih u prošlom mesecu u Americi, isključujući zaposlene u poljoprivrednoj industriji.
Prošli podatak je bio 18K, sada se očekuje 89K.

Savet: 150 - BUY USD/JPY; 20K - BUY EUR/USD.

Druga vest koja se objavljuje u isto vreme, a na koju moramo veoma da obratimo pažnju je Unemployment Rate (stopa nezaposlenosti) za koju se predviđa da će da ostane na 9.2%. Ako dođe do konflikta između ove dve vesti, odnosno, ako Employment Change bude veći od očekivanog, a ukupan broj nezaposlenih se poveća (pogotovo iznad nivoa od 9.5%), tržište će da reaguje više na stranu na koju vodi ova druga vest - Unemployment Rate.

Konkretno, ako NFP bude manji ili isti sa 20K i Unemployment Rate bude preko 9.5% kupujemo valutni par EUR/USD i GBP/USD (prodajemo USD/JPY, USD/CHF).
U suprotnom, ako NFP bude 150K ili veći i Unemployment Rate ostane na 9.2% ili se smanji, ulazimo u BUY na parovima USD/JPY, USD/CHF, pa čak i slabo volatilni USD/CAD.

Inače, kao što smo već i rekli, ovaj podatak se objavljuje svakog prvog petka nakon završetka meseca.

Van mreže dukfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 05.08.2011, 13:58:52 »
Interesantna stvar je da se po FPA analizi na zadnjih nekoliko objava ove vesti najveci spajkovi desavali na EURJPY i GBPJPY, izgleda da japanci vise zavise od americke privrede nego ameri  ;D

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #69 poslato: 05.08.2011, 14:37:42 »
Prošli podatak je bio 18K, sada se očekuje 89K.
Savet: 150 - BUY USD/JPY; 20K - BUY EUR/USD.

Uf, kakva igranka... konačno dobri rezultati za dolarčić, veći brok novo zaposlenih (117K) i manja ukupna nezaposlenost (9.1%), ali ipak nedovoljni uslovi da bismo mi ulazili u trgovanje.
A i kakva je reakcija tržišta bila, i dobro je da nismo ušli. Na duge staze bi ovo moralo da ojača dolar...

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 09.10.2011, 12:33:53 »
Stopa nezaposlenosti je ostala na istom nivou, dok se broj novo zaposlenih povecao sto je dobro za privredu US.

E sada posto moze da se kaze" da je rizik opet u modi" po recima moderatora, znaci da bi cena Zlata i Srebra trebala da para, ako investitori idu u rizicnije valute , kao su USD i ne znam sta to jos , verovatno sve osim CHF,JPY , srebra i zlata  ?!