Da sam na tvom mestu ja bih zatvorio poziciju.E sada možda nisam u pravu , ali trenutni izgled na daily grafu AUDUSD liči na sell. Formira se pinbar, ali videćemo do zatvaranja dnevne sveće, ali za sada je dobar pin bar.
Citat: Majk Korleone 07.04.2011, 20:30:23Da sam na tvom mestu ja bih zatvorio poziciju.E sada možda nisam u pravu , ali trenutni izgled na daily grafu AUDUSD liči na sell. Formira se pinbar, ali videćemo do zatvaranja dnevne sveće, ali za sada je dobar pin bar.Na D1 je sigurno sveca sa malim telom i velikim fitiljem sto je jos jedan signal za promenu trenda. Da li ti cekas potvrdu, tj sledecu svecu da se zatvori u sell ?!
Dobro je zasada ,malo sam rizikovao i otvorio sam jos jedan buy kada sam bio -25pipa na prvog buy-a , pa sad se vratila cena gore na prvog buy i ispadam +
Citat: FxSonic 07.04.2011, 22:01:12Dobro je zasada ,malo sam rizikovao i otvorio sam jos jedan buy kada sam bio -25pipa na prvog buy-a , pa sad se vratila cena gore na prvog buy i ispadam + Dobro je što me nisi poslušao Ipak mislim da ti je bio buy veoma rizičan jer nije bilo nikakvih razloga da ideš u buy AUDUSD.Mislim da je dosta zavisilo od para EURUSD. Da je on na tački 1.4280 prelomio u sell stranu, AUDUSD sa verovatnoćom od 90 posto bi otišao u sell i onda bi bio u problemu. Dobro je prošlo, ali je bilo malo kockanja.
Citat: Majk Korleone 08.04.2011, 08:33:19Citat: FxSonic 07.04.2011, 22:01:12Dobro je zasada ,malo sam rizikovao i otvorio sam jos jedan buy kada sam bio -25pipa na prvog buy-a , pa sad se vratila cena gore na prvog buy i ispadam + Dobro je što me nisi poslušao Ipak mislim da ti je bio buy veoma rizičan jer nije bilo nikakvih razloga da ideš u buy AUDUSD.Mislim da je dosta zavisilo od para EURUSD. Da je on na tački 1.4280 prelomio u sell stranu, AUDUSD sa verovatnoćom od 90 posto bi otišao u sell i onda bi bio u problemu. Dobro je prošlo, ali je bilo malo kockanja.ko je znao da ce MMF da objavi izvestaj o porastu cena nafte koji je izgleda jedini krivac za ovakav pad USD .
Citat: urosh1 08.04.2011, 08:39:19Citat: Majk Korleone 08.04.2011, 08:33:19Citat: FxSonic 07.04.2011, 22:01:12Dobro je zasada ,malo sam rizikovao i otvorio sam jos jedan buy kada sam bio -25pipa na prvog buy-a , pa sad se vratila cena gore na prvog buy i ispadam + Dobro je što me nisi poslušao Ipak mislim da ti je bio buy veoma rizičan jer nije bilo nikakvih razloga da ideš u buy AUDUSD.Mislim da je dosta zavisilo od para EURUSD. Da je on na tački 1.4280 prelomio u sell stranu, AUDUSD sa verovatnoćom od 90 posto bi otišao u sell i onda bi bio u problemu. Dobro je prošlo, ali je bilo malo kockanja.ko je znao da ce MMF da objavi izvestaj o porastu cena nafte koji je izgleda jedini krivac za ovakav pad USD .USD pada zbog američke vlade: Obama: US government less than 30 hours away from a shutdown...