Vidim da se na ovoj temi dugo nije pisalo, pa me interesuje par stvari, za koje se nadam da su malo bolje ispitane i proverene u praksi poslednjih nekoliko meseci...
Buduci da sam nov u FX trgovini (par meseci trgujem na demo racunu, ali svakodnevno ucim i usavrsam se), zanima me kako "danas" stoje stvari sa hedge strategijom? Tek sam poceo da se malo vise zanimam za ovu vrstu strategije, ali primecujem da su u poslednje vreme jako mali gapovi, tako da nisam bas siguran koliko se sada isplati primenjivati hedge trgovinu... Zanima me misljenje i savet nekog iskusnijeg, koliko se isplati i koji su brokeri trenutno najpouzdaniji sto se tice primene ove strategije?
Trenutno imam otvoren demo racun kod AdmiralMarkets-a i interesuje me da li neko ima novijeg iskustva sa primenom hedge strategije kod njih?
Hvala unapred na odgovorima! I jos nesto, ovo mi je prva poruka na ovom sajtu i moram da vas pohvalim jer zaista funkcionisete bolje nego mnogi strani sajtovi ovog tipa! Znam da ste najbolji u regionu i iskreno vam zelim jos vise uspeha i da samo tako nastavite!
Veliki pozdrav!