tu sam se ja zeznuo dobio sam kod e mailom nisam se tako registrovao vec na drugi nacin
Važno je da imaš kod, taj kod važi još i važiće dok ne verifikuješ UWC klijent nalog.
Vidi dobro šta ti od dokumenata ne valja, lični dokument treba da se skenira u boji i da se vide sve četiri ivice dokumenta, dokumenat sa adresom treba da bude takođe u boji, da se vide sve četiri stranice i da se na njemu jasno može videti datum izdavanja koji ne sme biti stariji od 3 meseca.
Budi siguran da oni rade veoma korektno, ko god se potrudi dobije verifikaciju. Dokument za verifikaciju je najveći problem jer tu treba poslati račun za struju ili telefon ili neki mesečni izveštaj iz banke, neki uslužni račun ili slično, može i neki online izveštaj da se iz PDF-a prebaci u JPG, svejedno, samo da bude prema njihovim zahtevima.
Ovo pišem iz iskustva pošto već radim 18 njihovih računa, ma registrovao sam sve u familiji i prijatelje i još radim na verifikaciji nekoliko njih. Zašto ne iskoristiti nešto što je besplatno.