Autor Tema: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)  (Pročitano 148642 puta)

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)
« Odgovor #150 poslato: 15.02.2011, 23:55:22 »
Profit je tvoj, nema uslova.

Van mreže davidsp

• Hero Member
  • For A Few Dollars More
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: 16.02.2011, 07:21:22 »
Iz uwc su me zvali telefonom  danas da im posaljem dokaz o adresi ne mogu racun verifikovati zbog togarekao sam da odustajem.Ima dosta brokera koji traze pasos samo smatram da je to dovoljno,ostalo komplikuje stvari ili cini mi se zele pokazati kako su ozbiljna kompanija.
Takodje imam lose iskustvo sa UWC, neznam da li je slucajno ili namerno, ali produzavali su mi verifikaciju racuna tacno do dana isteka bonusa od OKPay, iako sam im 20 dana pre roka poslao dokumenta.. jednostavno su na svakih 7 dana slali po jedan mail, u kome traze sledeci dokumenat, za verifikaciju, iako sam im sve odjednom poslao.... tako da sam im nedeljno ponovo slao ta ista dokumenta.. i na kraju je je sve proslo... ali tada je istekao bonus... a i ja sam izgubio volju da radim sa njima iako sam planirao da na taj bonus uplatim jos toliko...

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: 16.02.2011, 08:04:48 »
Ako si se u početku akcije registovao onda si dobio kod a sa kodom novac još možeš dobiti.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: 16.02.2011, 13:59:07 »
tu sam se ja zeznuo dobio sam kod e mailom  nisam se tako registrovao vec na drugi nacin

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: 16.02.2011, 14:12:15 »
tu sam se ja zeznuo dobio sam kod e mailom  nisam se tako registrovao vec na drugi nacin

Važno je da imaš kod, taj kod važi još i važiće dok ne verifikuješ UWC klijent nalog.
Vidi dobro šta ti od dokumenata ne valja, lični dokument treba da se skenira u boji i da se vide sve četiri ivice dokumenta, dokumenat sa adresom treba da bude takođe u boji, da se vide sve četiri stranice i da se na njemu jasno može videti datum izdavanja koji ne sme biti stariji od 3 meseca.
Budi siguran da oni rade veoma korektno, ko god se potrudi dobije verifikaciju. Dokument za verifikaciju je najveći problem jer tu treba poslati račun za struju ili telefon ili  neki mesečni izveštaj iz banke, neki uslužni račun ili slično, može i neki online izveštaj da se iz PDF-a prebaci u JPG, svejedno, samo da bude prema njihovim zahtevima.
Ovo pišem iz iskustva pošto već radim 18 njihovih računa, ma registrovao sam sve u familiji i prijatelje i još radim na verifikaciji nekoliko njih. Zašto ne iskoristiti nešto što je besplatno.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: 16.02.2011, 14:25:25 »
ja samo nemam u kompjuter od dokumenata racun telfonski ili bankovni za dokaz o prebivalistu,zato ne mogu da ga verifikujem zato me zvala juce ,ali je isto tako rekla da je promo isteklo,mogao bih poslati ima drugih nacina ali sam odustao.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: 16.02.2011, 14:28:46 »
ja samo nemam u kompjuter od dokumenata racun telfonski ili bankovni za dokaz o prebivalistu,zato ne mogu da ga verifikujem zato me zvala juce ,ali je isto tako rekla da je promo isteklo,mogao bih poslati ima drugih nacina ali sam odustao.

U početku registracije OKPAY je odmah po registraciji slao kod i taj kod važi još i važiće još. Ovo pišem zato što sam juče za jednog člana uzeo 100$ pošto mu je tek juče završena verifikacija UWC. Imam kod još za dvojicu i nadam se da ću i za njih uzeti samo da verifikuju UWC pa makar tu verifikaciju zavšili i u martu.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: 05.03.2011, 22:08:12 »
Imam problem prilikom verifikacije kartice kod MB.
Oni posalju zahtev da se plati transakcija a vi treba ukucate tacan iznos tog troska u nazanceno polje.
Medjutim problem nastaje ,posto su njivovi troskovi u USD a moja kartica radi iskljucivo sa EUR(politika banke) .
Ne znam da li je jos neko imao ovakve beznacajne zavrzlame ?!

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: 05.03.2011, 22:52:44 »
Oni posalju zahtev da se plati transakcija a vi treba ukucate tacan iznos tog troska u nazanceno polje.
Medjutim problem nastaje ,posto su njivovi troskovi u USD a moja kartica radi iskljucivo sa EUR(politika banke) .

Ako imaš te probleme onda na kartici pokri 8 srednjih brojeva i skeniraj je i onda nađi opciju na MNB na im posaljes skeniranu karticu da bi ti je verifikovali.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: 05.03.2011, 23:29:17 »

Ako imaš te probleme onda na kartici pokri 8 srednjih brojeva i skeniraj je i onda nađi opciju na MNB na im posaljes skeniranu karticu da bi ti je verifikovali.

Tu opciju nisam nasao jos uvek ,ali sam im dao sliku racuna gde su mi oni poslali , fees da ima platim , pa ce valjda nesto da urade ?!  ???

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: 06.03.2011, 00:08:48 »
koja banka vodi takvu politiku mislim da moze samo eur

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: 06.03.2011, 00:44:59 »
koja banka vodi takvu politiku mislim da moze samo eur

Banca Intesa. Izvadio sam njivovu debitnu kartisu Visa Internet i transakcije su iskljucivo u EUR  :o :o :o
Kaze mi Gospodjica iz njivove eksoziture: pa za Visa kartice je to karaktesicno da rade samo u EUR .

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: 06.03.2011, 10:21:36 »
Ja sam verifikovo Intesa internet karticu bez problme na MB. Potrebno je da imas minimum 3 evra na racunu koje ti kasnije prebace na tvoj racun na mb. Cak bolje mi ova kartica radi od Raiffeisen visa virtuon.

Još jedna bitna stvar. Ja imam Intesinu Visa karticu za plaćanje preko interneta i ono što je još jedna bitna stvar kod plaćanja je da moraš da imaš na kartici 6 posto više sredstava od sume za koju vršiš transakciju (Moguće da je ovo za sve banke tako).

Npr. Ako želiš da uplatiš na svoj brokerski račun 100 eura , na kartici moraš da imaš 106 eura jer ti oni tih 6 posto rezervišu pri svakoj transakciji i kasnije ti ih vrate (posle par dana kada se realizuje transakcija). Često će se dešavati da ti transakcija neće da prođe a da ne znaš zašto a razlog su tih 6 posto više od vrednosti transakcije koje moraš imati na svojoj kartici.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: 06.03.2011, 11:09:03 »
Ja sam verifikovo Intesa internet karticu bez problme na MB. Potrebno je da imas minimum 3 evra na racunu koje ti kasnije prebace na tvoj racun na mb. Cak bolje mi ova kartica radi od Raiffeisen visa virtuon.

A kako si uspeo da uneses tacan iznos na MNB ?
Ti si verovatno izabrao EUR na MNB a ja sam USD  >:( ne znam ni ja zbog cega

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: 06.03.2011, 11:43:52 »
Banke insisriraju racun u eur zbog razlike kup-prod kursa vise uzmu kada se menja u dinare u usd je povoljnije za nas klijente,zamislite po logici ko moze da ospori  nekome klijentu da drzi svoj novac u bilo kojoj valuti to je ruglo i za drzavu i za banku,posle malo peripetija sa njima u istoj toj banci intesi imam viza internet karticu u istoj imam ovoten i dolarski i euro racun ,otvorili su mi $ racun ali sobzirom da nisam imao transakcija neznam dali mogu da saljem u $,spetljaju nas da na kraju opet nista ne znamo a to onda nisu cista posla i mi kao klijenti po njma i nista ne trebada znamo,zato radim sa LR,imam $ racun ako ne mogu da saljem opet je zbog njihovog interesa ba uzmu proviziju prilikom menjanja $ u eu mogu oni kako hoce a mi da trpimo