Autor Tema: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)  (Pročitano 148643 puta)

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)
« Odgovor #105 poslato: 07.01.2011, 22:20:29 »
Da ja napravim profit a dotle će valjda da se nešto promeni na bolje. Evo država koje su crne rupe na planeti Zemlji i ne izdaju se kartice OKPAY i UWC.
- Bosnia and Herzegovina
- Belarus
- Iran
- Israel
- Myanmar (Burma)
- Somalia
- Serbia
- Macedonia

Mogu da vučem profit direktno na OKPAY a odatle na LiteForex a sa njega na MNB, daj da umnožimo poklon.
Ako si imao ranije verifikovan OKPAY onda te oni ništa ne zovu, samo unesi dobijeni kod u UWC račun i pare automatski legnu na račun i možeš odmah trgovati. Ako si ranije na UWC imao račun onda posle klika na dobijeni link otvori novi račun i preuzmi poklon, tako sam ja uradio.
« Poslednja izmena: 07.01.2011, 22:23:37 TheSage »

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: 07.01.2011, 22:37:59 »
Nije problem oko isplate postoji niz nacina UWC radi sa MONEYBOOKERS. Samo da dobijemo bonus pa profit. Koliko si dugo ceko na bonus?
Ako si dobio mejl sa kodom od OKPAY onda se uloguj u svoj klijent račun na UWC i idi na depozit i videćeš prva opcija je GIFT FROM OKPAY i odradi proceduru, prenos sredstava je instant, znači odmah po izvršenoj proceduri.

Da bi dobio kodni broj moraš imati verifikovan račun na OKPAY i moraš imati verifikovan račun na UWC.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: 07.01.2011, 22:50:43 »
Ja sam dobio kod( ako je to broj od 25 cifara) treba prvo sacekati verifikaciju account-a kod OkPay-a(koja ce verovatno potrajati,bar 3 radna dana) posto racun vec imam kod UWC .

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: 07.01.2011, 23:01:29 »
pri verifikaciji kod okpay dali si slao skenirane dokumente i racun?

Na OKPAY treba poslati neki lični dokument i dokument kojim se dokazuje adresa (upload) i verifikaxija ide već naredni radni dan.

Kod jeste onaj dobijeni broj od 25 cifara, on se unosi u odgovarajuće polje prilikom fiktivnog depozita novca sa OKPAY.

Kada vam se verifikuje OKPAY račun onda tu dobijate još 5$ da investirate na www.liteforex.org pa nije loše da i tamo otvorite lite račun.
« Poslednja izmena: 07.01.2011, 23:04:00 TheSage »

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: 07.01.2011, 23:29:09 »
Okej hvala ja sam poslo skeniranu lk i racun od mob. Sad mi ostaje jos da cekam?

Samo udri, ja ću im uzeti još 300$, što da ne kada daju na svaki OKPAY račun. Od skoro poslujem isključivo putem multiterminala i tu jednovremeno mogu da radim i 100 računa kao da je jedan. Otvaranje i zatvaranje pozicija je mnogo bolje i nije mi se nikada desilo requote pri radu.
« Poslednja izmena: 07.01.2011, 23:32:20 TheSage »

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: 08.01.2011, 18:42:46 »
Lepa kad je promocija!
Pojavi se opcija u profilu(govorimo kod UWC brokera) za prebacivanje 100$ od OkPay-a i neka tri koraka.
Sad jos samo da napravimo nesto :)

Van mreže felix

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: 13.01.2011, 10:44:48 »
a sta se desava, ako bi izgubili te pare
dali si im duzan nesto?

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: 14.01.2011, 11:58:15 »
Koji brokeri nisu market mejkeri ,a prihvataju liberty reserve dali je nekom poznato.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #113 poslato: 14.01.2011, 12:18:19 »
Koji brokeri nisu market mejkeri ,a prihvataju liberty reserve dali je nekom poznato.

Pogledaj u našoj "svemoćnoj" tabeli http://www.forexsrbija.rs/brokeri.html koji nisu MM, a za Liberty ćeš morati da im posetiš sajt i da se raspitaš. Ono što ja znam su eForex i FXCBS, ali sam siguran da većina njih takođe prihvata LR...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: 14.01.2011, 12:41:13 »

Pogledaj u našoj "svemoćnoj" tabeli http://www.forexsrbija.rs/brokeri.html koji nisu MM, a za Liberty ćeš morati da im posetiš sajt i da se raspitaš. Ono što ja znam su eForex i FXCBS, ali sam siguran da većina njih takođe prihvata LR...
Za ova dva sam cuo nisam obracao paznju dali su mar.mejkeri ili ne na njih dosta sam nailazio ali ne rihvataju LR imam maesto karricu i visa internet karticu intese,iz manje sam sredine unazad 3-4 godine smucili su mi prebacivanje para za fx sve uplatim onda im je javljeno iz n.sada ili beograda da nemoze koliko su me vozali,brinuli se da me neko ne prevari, tako da mi sada mrak pada na oci od banaka,u nekim bankama je cak islo do toga da ne pricam o berzama i investiranjima,da bi ih njima davali na kamatu ,a kolike maze uzimaju od naroda da i ne pricamo ,ne dozvoljavaju  ni da zaradimo pa da uzmu,to kod njih nema nego su kod njih naj sigurnije ,pa ispada da je sve prevara a oni cisti secam ih se unazad naj manje 20 god ovaj srbin ne zaboravlja.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: 14.01.2011, 13:07:50 »

Za ova dva sam cuo nisam obracao paznju dali su mar.mejkeri ili ne na njih dosta sam nailazio ali ne rihvataju LR imam maesto karricu i visa internet karticu intese,iz manje sam sredine unazad 3-4 godine smucili su mi prebacivanje para za fx sve uplatim onda im je javljeno iz n.sada ili beograda da nemoze koliko su me vozali,brinuli se da me neko ne prevari, tako da mi sada mrak pada na oci od banaka,u nekim bankama je cak islo do toga da ne pricam o berzama i investiranjima,da bi ih njima davali na kamatu ,a kolike maze uzimaju od naroda da i ne pricamo ,ne dozvoljavaju  ni da zaradimo pa da uzmu,to kod njih nema nego su kod njih naj sigurnije ,pa ispada da je sve prevara a oni cisti secam ih se unazad naj manje 20 god ovaj srbin ne zaboravljaImena banaka druga struktura svest ista kao i pre 40-50 godina stim sto sada berze i ima ali ne pricaj o tom.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #116 poslato: 14.01.2011, 13:14:59 »
...Za ova dva sam cuo nisam obracao paznju dali su mar.mejkeri ili ne...

U tabeli ti piše da nisu :)

Van mreže JohnyG

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: 14.01.2011, 13:23:07 »
Ja imam live acc kod FxOpen ( imaju ECN status ) i deponovao sam sredstva u "Libertyreserve" e-valuti. Po mom iskustvu veoma su korektni i nisam uocio neke probleme.
« Poslednja izmena: 14.01.2011, 13:27:41 JohnyG »

Van mreže felix

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: 14.01.2011, 14:44:39 »
neverujem jer i drugi brokeri daju isto bonuse ali kod nekih je sulov da odredjenu sumu uplatis. zarada do bonusa je tvoja. Jer ti te pare sad da hoces nemozes da povuces sa racuna to bi bilo cisto kupjenej na lepe oci. Nego tvoj dobitak mozes da povuces. Samo neznam dali postoji neki odredjeni vremenski prerijod do kad imas bonus?
Hvala lepo, pokusacu i ja da se prijavim.
Inace, kako napredujete vi koji ste uzeli bonuse....

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: 14.01.2011, 15:08:53 »
Ja imam live acc kod FxOpen ( imaju ECN status ) i deponovao sam sredstva u "Libertyreserve" e-valuti. Po mom iskustvu veoma su korektni i nisam uocio neke probleme.
To mi je bila prva platforma sa LR mikro racun sam imao isplate su im brze ,al tada je bilo dosta odbijanja nalog