Autor Tema: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)  (Pročitano 148578 puta)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)
« Odgovor #270 poslato: 26.05.2013, 19:52:08 »
Krah Liberty Reserve izgleda,mnogo osporavana a naj vise koriscen,vlasnik Ukrajinac uhapsen prekjuce u Spaniji,zbog pranja novca,pre 6-7 gdn uhapsen je bio i vlasnik tada naj trazenijeg E-golda u americi takodje zbog pranja novca,procitajte vise  http://forexmagnates.com/fx-traders-stunned-as-liberty-reserve-shuts-down/

Upravo tako, vrlo sveža informacija, i FX brokeri su zatečeni trenutno, verovatno će već sutra da daju informacije svojim trgovcima šta da rade sa njihovim novcem koji je eventualno ostao na LR računu.

Hvala elite!

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: 27.05.2013, 21:22:07 »
Komentar vlasnika menjacnice LR u srbiji objavljen 25. 05, 2013  http://www.virtual-exchange.co.rs/news.php?id=13

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #272 poslato: 27.05.2013, 22:56:24 »
...FX brokeri su zatečeni trenutno, verovatno će već sutra da daju informacije svojim trgovcima šta da rade...

Jedna od informacija pristigla od brokera je: "The Liberty Reserve money transfer gateway is currently unavailable due to reasons that are still unclear. Therefore this method will be unavailable for Deposit or Withdrawal operations until further notice."

NEJASNI razlozi, najupečataljivije reči u ovom izlaganju...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: 28.05.2013, 07:47:18 »
Meni je zaista zao zbog sitacije sa LR,bilo je price i nadanja da ce se e-gold pokrenuti medjutim nikada nece,covek sa virtual exchange je svestan toga da je kraj i LR.U slucaju LR i mnogih drugih e-valuta nema se garancija depozita tako da rizik preuzima svako za sebe,jos jednom ponavljam zao mi je ,ovakve stvari me razocaraju i dovode do BESA.Svi brokeri ce pisati da se obustavlja sa LR do daljnjeg,ne samo trgovce menjacnice vec i brokerske kuce koliko ce to kostati,jer napominjem niko nema garancije depozita na LR a i mnoge druge.Tu je pravilo dok je trazen ide ide,al kad se dese ovakve stvari tu je kraj nazalost.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: 28.05.2013, 08:00:42 »
Meni je ovaj LR bio ne poznanica od samog starta ni ti sam ga ikada koristio. Koliko vidim na Forumu, slabo se pisalo o tome, a ne znam ni koliko ljudi to ovde koristi. Nadam se da se nisu opekli !

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #275 poslato: 28.05.2013, 08:40:55 »
SA LR se radilo unazad 4-5-6 gdn,kada preko banake nije moglo,nadam se da sada nema korisnika LR.Video sam novinu na stranici virtual exchange,naime oni imaju racun kod inteza banke ,a od  mislim februara meseca primenjivao se srednji kurs,a ne kada kupujes gornji a kada se prodaje donji kurs sto je dobro za nas.Pisao sam pre nesto vise od godinu dana kako su mi na 1000$ opuli 50$ na razliku u banci intezi,tada sam ih iskritikovao i rekao da to sto banke rade ovde narodu ne mogu u normalnim drzavama,pozivali su me posle 2-3 puta da dodjem za karticu posto sam im je ostavi,a od para se oprostio,rekao sam im da sa njima nema sansi vise saradjivati.Sada su se malo popravili,mozda sam i neki faktor.

Van mreže Badzi

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Trgovina Zlatom

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: 27.06.2013, 08:09:17 »
Iakoj LR pukao na zalost,desilo se i nesto dobro naime FXOpen je imao veliki broj trgovaca iz azije i afrike sa LR racunima,sada osim dopune racuna moze se i podizati novac viza,viza elektron master card i maestro card,,minimalno se moze povuci 8e max 2500e  2,5% provizija  +6,5e po transakciji vreme isplate 24 00h,od negde sredine maja su poceli.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: 12.02.2014, 14:15:41 »
Je l iko radio podizanje novca sa Skrill-a na račun kod Banca Intesa-e ?

Zanima me vreme transakcije, od kada dobijete mail od Skrill-a  "Your withdrawal has been processed" do kada legne novac na devizni račun ?

Ranije je ovo dok je bio moneybooker bilo za 1 dan .
Čuo sam da na Raiffaizen dođe za 2 dana...

Van mreže zivdus

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: 12.02.2014, 14:22:45 »
A mene zanima i da li ima neko Skrill karticu i da li to radi u Srbiji  .
.
pozdrav

Van mreže montenegro

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #281 poslato: 16.02.2014, 13:16:51 »
Ja radim sa skrillom vec nekoliko godina i uvijek bez problema. Depozit trenutno ( broker Fxopen) povlacenje sredstava,(preko racuna) cio proces nekoliko dana. Od skora koristim i njihovu karticu za placanje i podizanje novca, i radi odlicno kao i svaka druga visa kartica. Narocito kada kupujem nesto preko interneta, jer na racunu skrilla drzim samo male svote novca, za placanje, tako da je mogucnost zloupotrebe kartice svedena na minimum. Upload sa moje visa kartica na skrill je trenutno.U Crnoj Gori vas niko ne pita odakle novac, naravno ako ne pocnete povlaciti preko 10 000 eura ;D  sto vam ni kartica ne dozvoljava, pa mislim da vam ne moze praviti problem ni u Srbiji posto novac podizete na bankomatu, a placate gdje god stignete. Sada i puno brokera podrzava skrill. Drago mi je ako sam vam sto pomogao, i naravno pozdrav za sve forumase i forexase!

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: 16.02.2014, 20:04:37 »

Zanima me vreme transakcije, od kada dobijete mail od Skrill-a  "Your withdrawal has been processed" do kada legne novac na devizni račun ?

samo da se nadovežem inače na moj problem. Naravno, da je sve završeno kako treba, s tim što je Skrill poslao novac dva dana kasnije, i odmah sutra je bio na računu u Intesi. Generalno, svaki međunarodni transvfer koji se obavi potrebno 24h...nego oni ne šalju na vreme, neko to kod njih stoji nekoliko dana...

Van mreže jelenam

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: 02.03.2014, 17:10:55 »

samo da se nadovežem inače na moj problem. Naravno, da je sve završeno kako treba, s tim što je Skrill poslao novac dva dana kasnije, i odmah sutra je bio na računu u Intesi. Generalno, svaki međunarodni transvfer koji se obavi potrebno 24h...nego oni ne šalju na vreme, neko to kod njih stoji nekoliko dana...

Oni su nasli forex traderima da zadrzavaju devize nekoliko dana... o boze

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #284 poslato: 02.03.2014, 18:02:19 »
Novac stigne istog momenta u vasu banku, ali banka obicno zadrzi novac nekoliko dana na računu na prekonoćnom oročavanju. To rade sa svim uplatama iz inostranstva koje su stigle u banku tog dana. U pitanju je ogroman novac.