Pa kartica mora od nekud da povuce novac , a to je devizni racun , zar ne ? Izmedju ostalog mislim da je ovde previse ionakoo receno, za sve ostalo sta vam nije jasno , u neku ekspozituru odete , pa ce vam sigurno to lepo objasniti.
Citat: urosh1 19.02.2012, 10:25:54Pa kartica mora od nekud da povuce novac , a to je devizni racun , zar ne ? Izmedju ostalog mislim da je ovde previse ionakoo receno, za sve ostalo sta vam nije jasno , u neku ekspozituru odete , pa ce vam sigurno to lepo objasniti.Ja bio i kao sto sam napisao 1000$ uplaceno na devizni racun,transakcija nije bila moguca dok novac nije bio na visa poklon broj racuna,tako da ja znam da nisu vezani , ja ili bankarski radnik mora da ih postavimo na visa poklon karticu da bi nesto platili.Tako smatram da ni u jednoj banci sistem ne postavlja sam novac sa deviznog na visa internet za placanje, vec mora klijent preko E-bankinga sa deviznog gde ih cuva prebaciti na racun za slanje iliti placanje,to isto moze uraditi i bankarski radnik.
Citat: elite44 19.02.2012, 19:42:32Citat: urosh1 19.02.2012, 10:25:54Pa kartica mora od nekud da povuce novac , a to je devizni racun , zar ne ? Izmedju ostalog mislim da je ovde previse ionakoo receno, za sve ostalo sta vam nije jasno , u neku ekspozituru odete , pa ce vam sigurno to lepo objasniti.Ja bio i kao sto sam napisao 1000$ uplaceno na devizni racun,transakcija nije bila moguca dok novac nije bio na visa poklon broj racuna,tako da ja znam da nisu vezani , ja ili bankarski radnik mora da ih postavimo na visa poklon karticu da bi nesto platili.Tako smatram da ni u jednoj banci sistem ne postavlja sam novac sa deviznog na visa internet za placanje, vec mora klijent preko E-bankinga sa deviznog gde ih cuva prebaciti na racun za slanje iliti placanje,to isto moze uraditi i bankarski radnik.Pogrešno smatraš. Tvoja "poklon" kartica je vezana za dinarski račun. Kao što sam već rekao - nepotrebna komplikacija i troškovi.
Ja i pisem da je za dinare vezana...
U intezi sam imao dinarski i devizni racun plus internet karticu,tu karticu za koji je bila vezana internet kartica sam im ostavio za uspomenu i oprostio se od 50$.Dali je bila vezana za dinare ili devize znaju samo oni.
Citat: elite44 19.02.2012, 21:48:04U intezi sam imao dinarski i devizni racun plus internet karticu,tu karticu za koji je bila vezana internet kartica sam im ostavio za uspomenu i oprostio se od 50$.Dali je bila vezana za dinare ili devize znaju samo oni.Smatram da svi u intezi i rajfajzenu imate dinarski, devizni i tu internet karticu,samo sto ste sigurni da je vezana za devizni racu,da je u intezi bila vezana za devizni kad sam kupio kod njih 1000$ i postavili ih kako sam mogao izgubiti 50$ nego da su ih postavili na dinarskom i prilikom prodaje mojih $ izgubio 3000-4000 din ili tih 50$.Ne postoji druga mogucnost da ih izgubim nego da je vezana za dinare.Jer vi znate neku drugu mogucnost.