Napokon dobre vesti, bar za mene...
Danas kad sam napisao ovaj post, uzeo sam opet live chat Hotforexa. Morao sam sve iz pocetka objasnjavati kako je bilo. Trajalo je vise od sat vremena. Poslao sam mailove od moneybookers, napravio screenshoots itd.
Rekli su mi da ce proslediti finansijskom sektoru i da ce mi javiti jos danas.
Pre pola sata sam dobio email od njih, da citiram:
Please note that your refund has been canceled.
We processed the transaction once again.
Skoro sam u istom momentu dobio i mail od moneybookers da su mi legle pare.
Dobio sam sve nazad, tako da prica ima happy end, ali sam izgubio 3 nedelje, mnogo vremena i zivaca zbog neprofesionalnosti HotForex-a...
Vise puta sam ih pitao i svaki put su rekli da su vec refundirali, a sad ispadne da nisu...
Ali dobro necu da kukam, bitno je da sam dobio nazad pare, ali da sam zavrsio s njima, ZAVRSIO SAM.
Evo moj slucaj sa HotForex i Moneybookers.
Uplatio sam na moj moneybookers account $200, otvorio sam racun kod HotForex i uplatio preko moneybookers.
Sve je lepo i brzo proslo, poceo sam da trgujem.
Treci dan otvorim terminal i vidim da mi je stanje 0.0
Pogledam history i pise da Refund MB. Kontaktirao sam ih i napisali su nesto glupo, pa opet im pisem i onda su rekli da je MoneyBookers oznacio moju karticu kao da su ukrali ili tako nesto i da su trazili od njih da refundiraju pare i oni su to odradili. Kontaktirao sam Moneybookers o cemu se radi i oni su mi trazili neke dokumente, vozacka i neki racun. Ja njima poslao, cekao nekoliko dana, i javili su mi da im je potrebno i kopija licne karte ili pasosa. Ja poslao i to. Opet cekam, i posle nekoliko dana stize mail da je sve ok, moj nalog je ponovo aktivan. Ja se ulogujem ali ne vidim pare sto je Hotforex refundirao. Opet pisem mail, cekam par dana, stize odgovor da je kod njih je sve instant, znaci ako su oni poslali nazad, treba da je vidim kad se ulogujem i da treba kontaktiram Hotforex. Pisem mail hotforexu i oni mi odgovore da su poslali i da kontaktiram moneybookers i tako lepo u krug. Poslao sam jos nekoliko mailova ali ista prica, tako da moje pare su nestale i nemam pojma sta mogu da uradim da ih dobijem nazad.
Verovatno bi bilo brze da ih nazovem ali ne ide mi toliko engleski da se raspravljam sa njima, tako da je ostao mail.
Zadnji mail sam poslao hotforexu pre 7 dana i nema odgovora...
Jel imao neko slicna iskustva? Da li ima neko savet, kako ovo da isteram do kraja?
Nikad nisam čuo da je bilo ko imao probleme sa MB-om. S druge strane za HotForex sam i to baš u poslednje vreme čuo neke priče, ali one nemaju veze sa deponovanjem nego sa spread-om. Opet, u velikim sistemima se potkradu greške, ali sve to može i mora da se istera do kraja.
Puno bi ti koristilo kada bi imao bar neke screenshot-ove ili istoriju tvoje platforme i istoriju MB računa.
Tako mogu lepo da uporede i jedni i drugi. Ako su tvoje pare stigle do MB-a, ne mogu tek tako da nestanu. Da li si proverio da ti nisu vratili na bankovni račun (karticu)?