Autor Tema: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)  (Pročitano 148561 puta)

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)
« Odgovor #75 poslato: 27.12.2010, 23:10:16 »
10$ bez depozita do 5.1.2011 kolikosam ja razumeo lite forex uplacuje 10$ da isproba brokere na http://www.uwcfx.com/en/promotions/fx-mas-promo/index.html

Da ne pomešaš www.liteforex.org sa ovim www.uwcfx.com to su dva različita brokera ali oba imaju Lite (mikro) i Real (standard) račune

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 28.12.2010, 00:04:24 »
Nisam puno citao video sam samo 10$ spominj se nesto i lite forex trgovao sam kod njh pre 3 godine nemam nameru otvarati racun.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 29.12.2010, 13:00:15 »
Preporuke za takmicenje Fxhttp://www.100forexbrokers.com/contests-competitions/demo-account  samo nemojte fx-invest,mene su diskvalifikovali bio sam 1 ,3 dana pre kraj bugarin 2i njega isto ,verovatno je samo za njivovo podrucije ni to me nije pokolebalo da nastavim dalje 2000$ bila prva 2 mislim 1500 ili 1000$

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 30.12.2010, 15:31:05 »
Kod mene su primili dokumenta i sada samo da dobijem karticu. Što je slatko kada je džaba.  8)

Van mreže fxlider1

• Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 30.12.2010, 15:33:20 »
Kad pricamo o promocijama koliko vidim FXlider je promenio svoje bonuse, a dobio sam i newsletter od njih sa novim bonusima za njihove trejder... http://www.fxlider.com/Promocije

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 30.12.2010, 15:57:00 »
Ovde se radi o besplatnom izdavanju platne kartice i piklon 50$ za inicijalni depozit za nordfx, nema vlastitog ulaganja.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: 30.12.2010, 17:05:02 »
Svaka cast ko ceka i doceka.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 30.12.2010, 20:46:22 »
Ovde se radi o besplatnom izdavanju platne kartice i piklon 50$ za inicijalni depozit za nordfx, nema vlastitog ulaganja.

Mene su nesto odbili , kazu nisu mi overena dokumenta tj kopije koje sam poslao. Sta si im ti posalo tacno postom ?
Ja sam im poslao kopiju pasosa i kopiju ugovora iz banke ( sa adresom, postpisom,maticnim itd )  >:(

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 30.12.2010, 20:50:59 »
Kopiju pasoša moraš da overis u opštini ili u sudu a ugovor iz banke ne moraš da overavaš.
Ja sam im poslao overenu kopiju lične karte u opštini i neoverenu kopiju mesecnog bankarskog izvestaja, tako su mi tražili.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 30.12.2010, 21:45:40 »

Mene su nesto odbili , kazu nisu mi overena dokumenta tj kopije koje sam poslao. Sta si im ti posalo tacno postom ?
Ja sam im poslao kopiju pasosa i kopiju ugovora iz banke ( sa adresom, postpisom,maticnim itd )  >:(
Overi dokumenta  posalji ih jos jednom izvini im se napisi da nisi znao da treba overiti dokumenta i zamoli ako mogu naknadno da ih prime verujem da hoce,imaju oni vec tvoje podatke mislim da ce ti izaci u susret da bi pokazali da su profesionalci.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: 30.12.2010, 21:51:44 »

Overi dokumenta  posalji ih jos jednom izvini im se napisi da nisi znao da treba overiti dokumenta i zamoli ako mogu naknadno da ih prime verujem da hoce,imaju oni vec tvoje podatke mislim da ce ti izaci u susret da bi pokazali da su profesionalci.
Znam za njih vec duze vreme ucestvoao sam na takmicenjima  pravi su profesinalci.

Van mreže Agor

• Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: 30.12.2010, 22:40:47 »
Koliko je kostala overa licne karte?
Da ne ispadne da dam pola bonusa za overu.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: 30.12.2010, 22:59:29 »
Koliko je kostala overa licne karte?
Da ne ispadne da dam pola bonusa za overu.

Mene ništa nije koštala pošto mi je prijatelj overio i platio overu, čini mi se da košta stotinak dinara, zavisi od opštine do opštine.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 31.12.2010, 00:25:30 »
Hocu poslacu. Nego mi nesto nije jasno...jer su oni trazili prevod tih dokumenata ?
I kako uopste izgleda ta overa, samo pecat ?

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: 31.12.2010, 01:11:41 »
Hocu poslacu. Nego mi nesto nije jasno...jer su oni trazili prevod tih dokumenata ?
I kako uopste izgleda ta overa, samo pecat ?

Iskopiraš ličnu kartu ili pasoš na jednom listu u dva primerka i odneseš to u uslužni servis u tvoju opštinu da ti udare jedan veliki pečat na kom piše da ti je kopija LK-pasoša verna originalu. Jedan primerak je da ostane kod njih a jedan tebi da sa drugim dokumentom pošalješ kancelariji Payweb na Kipar. Ne treba ništa da prevodiš, samo to stavi u koverat i pošalji ponovo na Kipar.