Autor Tema: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)  (Pročitano 148466 puta)

Van mreže trut

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Rad sa novcem (Deposit/Withdraw)
« Odgovor #315 poslato: 16.04.2015, 11:02:25 »
       Sad sam u razgovoru sa operaterom brokera kod kojeg sam mislio da otvorim live racun (FXCC) saznao da isplatu vrse SAMO preko Bank Wire Transver, a tako sam se zagrejao za ovog brokera... Ostaje mi da sa spiska brokera na forumu nadjem nekog koji daje slicne uslove..., za sada najblizi tome je Papperstone. Ima li neko iskustva sa ovim brokerom...

Van mreže nema_povacenja

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #316 poslato: 02.07.2015, 23:16:02 »
Da li je neko povlačio sredstva od trgovanja na račun u Piraeus banci u Srbiji i kakva su iskustva ?
Šta ste navdili kao izvor priliva i da li je moguće povući novac na običan devizni račun ili je potrebno otvarati namenski račun ?

Hvala unapred.

Van mreže viking88

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: 06.10.2015, 13:10:13 »
Pozdrav

A ja imam problem sa withdrawal na neki broker stranici, koji imaju licencu FSA (blackbull broker).. Rekli su da njihovo vreme za withdrawal traje 24sata, to je naravno prošlo prije 2 sata, i odgovorili su mi citiram:

Hello,

Your withdrawal request has been received with the accounts team and is in queue to be processed. This will be done ASAP.

Regards

Support

Kako sada da najbolje reagiram na to...

Van mreže zivdus

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: 06.10.2015, 13:55:11 »
u procesu si , ovo ASAP znaci as soon as posibile , znaci sto pre moguce , sacekaj malo ! pa reaguj , koliko ja znam !

pozdrav

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #319 poslato: 09.10.2015, 08:50:49 »
Pozdrav

A ja imam problem sa withdrawal na neki broker stranici, koji imaju licencu FSA (blackbull broker).. Rekli su da njihovo vreme za withdrawal traje 24sata, to je naravno prošlo prije 2 sata, i odgovorili su mi citiram:

Hello,

Your withdrawal request has been received with the accounts team and is in queue to be processed. This will be done ASAP.

Regards

Support

Kako sada da najbolje reagiram na to...

Ukoliko vracas novac na banku, znaj da to traje 5-7 radnih dana u zavisnosti od banke. Nadam se da nisi u Intesi  ;)