Ja sam krenuo da povlačim novce preko Banka Intese wire transferom iznos koji sam povukao je 100$ i na kraju sam dobio 75 $ na računu u banci(6.1410 din. sam podigao na kraju),stim da broker (Ironfx) nije ništa naplatio nego su sve uzele banke.Od trenutka kada sam podneo zahtev do leganja para na račun je prošlo 2 radna dana(19.03 sam u 3 ujutru podneo zahtev,posle 2-3 sata sam dobio obaveštenje od Ironfx da je transfer odobren,a 21.03 u 15:00 sam pogledao račun i pare su bile na njemu).
Još 100$ sam odlučio da povučem ,ali preko Skrill-a.Iz Ironfx su me zvali i tražili da im pošaljem screenshoot od moje stranice na skrill-u da bi ga mogli verifikovati.Kada sam to uradiopare su posle jednog dana legle na skrill račun,ali se pojavio problem sa podizanjem para na račun u banci.Nemogu podizati pare dok ne verifikujem adresu,račun ili karticu.Sada čekam pismo od skrilla da verifikujem adresu,a kasnije ću i račun ,pa kada to uradim javljam za koliko su dana uplatili. Hteo sam ovako da povlačim novac da bih znao koliko ko skida para i za koliko dana mi ležu pare na račun.