Gorenapisano lično mogu da potvrdim. Pre nego što sam našao vaš forum otvorio sam demo račun kod jednog domaćeg brokera (da ga ne imenujem, ali prilično se agresivno reklamira po netu pa će vam biti jasno verovatno). Prilikom registracije sam lupio broj telefona, a kad sam ih startovao preko live chata da ih pitam nešto u vezi fx prebacili su me na telefon i tamo sam popričao sa nekom gospođom koja je bila u fazonu: "Pa ja sam pokušala da Vas nazovem čim ste se registrovali, ali ovaj broj koji ste ostavili izgleda ne postoji".
I ostavim ja njoj svoj mob broj i sad me na nedelju dana otprilike pozove jednom da vidi kako napredujem, da li koristim njihovu platformu, kad ću da otvorim live račun...
Poslednji put kad me pitala da li koristim njihovu platformu rekao sam joj da sam prestao, a ona skoro uvređeno "Pa dobro, šta onda koristite??", reko "Meta Trader 4", a ona će "Pa dobro, a šta ima MT a naša platforma nema??"
I na kraju uvek bude pitanje "Pa dobro Nenade, kad planirate da otvorite pravi račun??"
Alooo, gospođo, brate...
Kako sam i sam ranije neko vreme prodavao polise životnog osiguranja, ako ništa drugo, naučio sam da u momentu prepoznam priču i pristup, jer svi koriste isti. I baš sam to prokomentarisao sa nekim ljudima iz okruženja u fazonu jastuke ili polisu može da ima bilo ko ko može da priušti, ali fx nije za svakog, a oni imaju isti pristup za sve... WTF
Još uvek me nisu smorili zivkanjem (kao recimo moju devojku kojoj su odgovorili kad je rekla da nije zainteresovana "A pa možda niste sve dobro razumeli, možda ima nejasnoća...". PA naravno da ima nejasnoća, to je fx, nije to gratis večera da ti sve u 3 rečenice bude jasno), u neku ruku mi još i simpatično..