Autor Tema: Diversifikacija FX trgovanja  (Pročitano 32021 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Diversifikacija FX trgovanja
« poslato: 11.03.2015, 13:00:26 »
Mislite vi da sam se smirio,al djavo ne miruje,jeste da nisam trgovao u poslednjih mesec dva,al sam istrazivao kako posle onakvih turbulentnih desavanja na forexu  trgovac moze stititi sebe od gubitk,zakljucak je da mora raditi na netu jos neki program,pojavili su se inovativni programi fenomenalni,na nekima meze se krenuti i bez ulaganja,a na nekima min ulaganje od 1$ pa na dalje kolko ko hoce.Forex trgovac bi se stitio tako, sto ako na primer misli uloziti 100$ na forex,u ove programe o kojima cu pisati u nekom od narednih dana unosio bi 10- 20 % sto bi bilo 10$  20$ ili i vise ko zeli,tako i uslucaju gubitka na FX imao bi prihode od ovih programa.Takodje to bi moglo ici i u drugom smeru,znaci uneti u programe,a zatim zaradu unositi na FX i trgovati,tada bi trgovac na FX bio rasterecen gubitka i  bio bi stalozeniji i opusteniji sto je veoma bitno za kvalitetno trgovanje.Strah od gubitka je naj veci neprijatelj trejdera,ali kada ima sa druge strane programe koji mu donose lovu,taj stres od gubitka bice smanjen,a vrlo brzo i nestati ,i tada VI postajete VI.Programi su vrlo jednostavni,nista nije komplikovano sto bi se reklo pravi crnogorsi posao,u narednim danima cu vam napisati o programima.

Van mreže MAXPOINT

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Diversifikacija FX trgovanja
« Odgovor #1 poslato: 12.03.2015, 19:21:55 »
DOBRODOŠAO NATRAG! :) :) :) :)

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 13.03.2015, 18:43:45 »
...u narednim danima cu vam napisati o programima.

Željno očekujemo  :)
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 17.03.2015, 23:24:52 »
   aj  da vidimo i to chudo ;D

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 20.03.2015, 00:03:25 »
Evo doslo je vreme,jedan od programa je Paidverts on je nastao prvi fenomenalan je svaka im cast,ova dva druga jedan krenuo 19.03 danas,a drugi krece sutra posle podne,mozete se registrovati i pre pocetka,za nase uslove skromna plata mesecna bez ulaganja ,u narednih nedelju dve bice jos 2 -3 programa,dosta je bilo klikanja za dolar mesecno,PAIDVERTS je preokrenuo PTC industriju,koliko li ih je samo ljbomornih i zavidnih,u ovim programima nije kao u predhodnim koliko admin daje love,ovde smo svi isti,ti bodovi se mogu zvati i akcije,zna se vrednos 1 boda ili akcije,koliko akcija toliko i reklama dobijamo,sve je besprekorno definisano i funkcionise,jedino se treba plasiti napada na ovakve sajtove ,jer ovakvi programi smetaju velekoj vecini.Napravio sam blog evo vam web stranica,ko hoce nek se registruje,pisao sam koliko ce ovo znaciti za sigurnije FX trgovanje http://adpackfree.blogspot.com/

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 20.03.2015, 20:26:20 »
Pokušao sam na brzinu da shvatim o čemu se radi, pa nisam baš uspeo. Radi se o nekom kako kažeš (u blogu) klikanju po oglasima, mada jeste dilema da li je klikanje ili kliktanje. Oduvek je soko kliktao, a i rujna zora kod Njegoša, a klikanje mi nije poznato, tako da je možda ispravnije, mada  hrvatski zvuči. Verovatno je najispravnije - pritisnuti (na oglas). Kako god bili izgleda je u pitanju uzimanje para od oglašivača. Samim tim budućnost tog posla je neizvesna. A o likvidnosti tržišta da i ne govorimo. Ja ću se držati Forexa, tu sam svoj na svome i samo od sebe zavisim. A ako neko na ovome postigne rezultate, rado ću čitati postove o tome.
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 20.03.2015, 20:56:04 »
Bice bice plata dodao sam na  blogu jos 4 PTC adpack,na desnoj strani blog stranice se mozete registrovati preko klika na banere,dodao sam revolucionarptc,posle registracije dnevno dobijate 10 bonus oglasa po 12 poena to je dnevno 120 poena,da bi ste se kvalifikovali za vredonosne oglace treba 800 poena ili akcija,posle kada se postigne 1$ ulaze se u kampanju .Ima dodan LUCRELAB takodje klikate na bonus oglase poene dok ne postignete uslov da se kvalifikujete za  vredonosne oglase kada se postigne 1$ onda  ulagati dalje.takodje imate REWSHARE na njemu nema bodova,posle registracije kliknete na ERNAD i isklikate reklame od 6 do 8 centi dnevno,kada postignete 1$ ulazete u kampanju,jos jednom ponavljamsve sto se bude vise love ulagalo u kampanje sve ce biti oglasi vece vrednosti a samim tim i dnevna zarada tako i na PAIDVERTS i ostalim da ne nabrajam.I cetvrti koji sam dodao je neprikosnoveni TRAFFICMONSOON na njemu dnevno se moze zaraditi od 8 do 18 centi,vise puta u toku dana to jeste 24h mozete otici na njemu isklikati vredonosne oglase,na njemu se moze mesecno zaraditi od 2,5 do 5,5$ ovo ce vam valjati da pojacate ostale pozicije gore navedene,,isplata na peyza je instant,za 5 minuta zarada je bila na moj racun,ima i kod njih adpack da se ulozi, al je naj manje 50$,al su onda oglasi vrednosti boli glava,vremenom bice i za taj paket da uplatite vreme u vas rad ce uciniti svoje.Josi da napomenem daPROFITFORES jos nije poceo,al pocece za dan dva,samo strpljenja,australiska kompanija je u pitanju kod njih mora sve biti sto bi se reklo knap.EVO BLOG GDE SE MOZETE REGISTROVATI      http://adpackfree.blogspot.com/

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 21.03.2015, 14:06:37 »
Pokušao sam na brzinu da shvatim o čemu se radi, pa nisam baš uspeo. Radi se o nekom kako kažeš (u blogu) klikanju po oglasima, mada jeste dilema da li je klikanje ili kliktanje. Oduvek je soko kliktao, a i rujna zora kod Njegoša, a klikanje mi nije poznato, tako da je možda ispravnije, mada  hrvatski zvuči. Verovatno je najispravnije - pritisnuti (na oglas). Kako god bili izgleda je u pitanju uzimanje para od oglašivača. Samim tim budućnost tog posla je neizvesna. A o likvidnosti tržišta da i ne govorimo. Ja ću se držati Forexa, tu sam svoj na svome i samo od sebe zavisim. A ako neko na ovome postigne rezultate, rado ću čitati postove o tome.
Sto se tice klikanja zavisi u kom se kontekstu gleda,na ulici ako se klikce zna se da je urlanje,sobzirom da da PTC i ovi sajtovi nisu ulica po svo prilici,radise o kliku na jedan oglas reklamiranja,a ako se radi o vise oglasa onda je to mnozina od klika je klikanje toliko o tome.pokusacu da ti objasnim recimo pre 3-4 meseca ulozio si kod nekog brokera 1000$ na primer za trgovinu i on ima referals program,sto znaci ko se registruje preko tvog ref linka dobijas lovu ili ti proviziju.U isto vreme da si na primer ulozio u paidverts 100$,sada bi na paidvertsu mogao vici 500-600$ zarade mesecno i 500-600$ imao za uzimanje novih adpacka da odrzavas akcije i zaradjivao bi i dalje.Sa druge strane kada na paidvertsu ili nekom drudom pravis kampanju ili uzimas pakek dali 1$ ili 100$ postavio bi u toj kampanji tvoj ref link kod brokera kod koga trgujes,tako da bi zaradjivao i od novih clanova koji se registruju preko tvog ref linka.znaci zaradjivali bi na paidvertsu i kod svog brokera od referala,tako bi bili opusteniji u trgovin ,strah od gubitka je cudo,al paidverts bi vas stitio.PAIDVERTSA za ovakvu inovaciju u PTC industriji treba dodeliti naj veci orden sto postoji,i ako postoji,pa makar kako paidverts zavrsio na kraju.pomerio je svima zadnjicu,sta reci nego savaka im cast.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 21.03.2015, 14:55:21 »
Sto se tice klikanja zavisi u kom se kontekstu gleda,na ulici ako se klikce zna se da je urlanje,sobzirom da da PTC i ovi sajtovi nisu ulica po svo prilici,radise o kliku na jedan oglas reklamiranja,a ako se radi o vise oglasa onda je to mnozina od klika je klikanje toliko o tome.pokusacu da ti objasnim recimo pre 3-4 meseca ulozio si kod nekog brokera 1000$ na primer za trgovinu i on ima referals program,sto znaci ko se registruje preko tvog ref linka dobijas lovu ili ti proviziju.U isto vreme da si na primer ulozio u paidverts 100$,sada bi na paidvertsu mogao vici 500-600$ zarade mesecno i 500-600$ imao za uzimanje novih adpacka da odrzavas akcije i zaradjivao bi i dalje.Sa druge strane kada na paidvertsu ili nekom drudom pravis kampanju ili uzimas pakek dali 1$ ili 100$ postavio bi u toj kampanji tvoj ref link kod brokera kod koga trgujes,tako da bi zaradjivao i od novih clanova koji se registruju preko tvog ref linka.znaci zaradjivali bi na paidvertsu i kod svog brokera od referala,tako bi bili opusteniji u trgovin ,strah od gubitka je cudo,al paidverts bi vas stitio.PAIDVERTSA za ovakvu inovaciju u PTC industriji treba dodeliti naj veci orden sto postoji,i ako postoji,pa makar kako paidverts zavrsio na kraju.pomerio je svima zadnjicu,sta reci nego savaka im cast.
Evo da bi vam bilo jos jasnije,mnogi su na forumu razmislali ba budi IB broker neke brokerske kuce,a pravo resenje im je paidverts i trafficmonsioon uloze po recimo 50 ili 100$ u pakete naprave svoju kampanju postave svoj ref link brokera kod koga trguju i resen problem,zaradjivace od novih kod brokera koji se registruju preko njihovog ref linka,a zaradjivace i na paidvertsu i trafficmonsioonu reklame na kojima ce klikati i otvarati od 0,50 1$ i vise,sigurno nece dobiti reklamu 0.01 $ ili 0.02$ te su za one sto uloze 1$ u kampanju.Na ovim programima mogu svi raditi i sa parama i bez para  registracija na blogu preko banera postavljenih   http://adpackfree.blogspot.com/

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 21.03.2015, 16:24:24 »
Velika prednost ovih programa Paidvertsa i ostalih je u tome sto su to hibridni pr koji se sastoji od web promocije i revenue share proogrami. Vi ne uplaćujete novac već kupujete pakete oglasa. Isto tako zarada se ne obračunava u novcu već u bodovima ili akcijama, koji se preko DIG VALUE pretvaraju u novac. Upravo zbog toga moguće je obračunavati profit od 150%. Zbog toga nema bojazni da će programi brzo propasti zboj slabog interesa i malih uplata, što je velika boljka svih revenue share programa.
Druga važna karakteristika ovih programa je da se sve odvija preko klikanja na oglase. Ništa ne možete realizirati a da prije toga niste primorani klikati na oglase. To je dobro jer isto tako drugi morju gledati vaše oglase. Zato je ovdje ROI tj. povrat investiranog novca vrlo visok, jer vaše oglase gledaju ljudi koji su spremni platiti, a ne  surferi koji "ubijaju vrijeme" na Internetu.Jos jednom u paidvertsu ili nekom slicnom ovakvom programu,dolazak novih ne igra veliku ulogu,oni jesu pozeljni ali opstanak ovakvih programa iskljucivo zavisi od samih clanova jer oni su i oglasivaci i konzumenti tih reklama,ne placaju nas novi clanovi koji dodju ,a ako  ih nema onda bankrot to je boljka obicnih PTC cajtova u ovim poput paidvertsa nije tako,znaci clanovi oglasavanjem i konzumiranje to jeste klikanjem na oglase pretvaraju u lovu,fakticki paidverts je zajednicko preduzece za oglasavanje svih clanova zajedno sa adminom,on je u situacije kao i ja ili bilo koji drugi clan,koliko ko ima akcija toliko i dobija vrednosti oglase i pretvara u novac.Pod predpostavkom i da ne dolaze novi clanovi oni unutar ovakvih programa sami stvaraju svojim rado vrednosti,sto je fenomenalna stvar zar ne,a jedino mogu propasti da krenu svi da povlace novac i nece vise da rade.Sobzirom na pravednost sistema rada u paidvertsu i drugim ovakvim programima tesko je poverovati da ce propasti  blog za registraciju   http://adpackfree.blogspot.com/

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 21.03.2015, 20:00:01 »
Razocarao si me kao čoveka i kao komunistu.  :P

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 21.03.2015, 23:01:56 »
Razocarao si me kao čoveka i kao komunistu.  :P
Ne razumem

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 22.03.2015, 12:09:32 »
Ponzi shema....to sto sada predlazes je ponzi shema.

Dakle ljudi kupuju virtuelne pakete, pune dzepove referala.To sto placaju nema vrednost samu po sebi vec samo u slucaju da navuku jos ljudi koji će kupiti "paket".
Sam si napisao vrednost će pasti ako bi svi povukli pare.Pa neće svi povući pare, već osnivač u vrhu piramide, a vi ostali "drži bure vodu dok majstori odu" princip.

Pre 5 godina je jedan moj poznanik ih Holandije napravio istu foru sa advortsom, piramidalni MLM, klikćes na reklame itd,zgrnuo je fine pare kao i dva referala ispod njega koji su mu promovisali pay to click, ostali su svi pogubili pare tacnije njih 4000, kada je igranka prestala.

Plus ne treba da ti govorim da je ovo krivicno delo u nastajanju, jer zamisli ako budes toliki baksuz da promovises ovo u vreme kada gazde odluce da je vreme za izvlacenje novca. Onda svi oni ispod tebe mogu da te tuze za prevaru. I eto tebe u Kuriru i Informeru. Tajvanska Kanasta  8)

Van mreže trut

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 22.03.2015, 18:09:46 »
Moje licno iskustvo.... Pre dve godine sam se oprobao u ovom poslu i da ne duzim..., moj referal, tip iz Hrvatske, je zaradio 500.000$ a ja sam izgubio oko 150$.... PS. Sobzirom da ova tema ima FX u naslovu ocekivao sam da ima neke veze sa foreksom..., ima li?

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 22.03.2015, 18:56:51 »
Ponzi shema....to sto sada predlazes je ponzi shema.

Dakle ljudi kupuju virtuelne pakete, pune dzepove referala.To sto placaju nema vrednost samu po sebi vec samo u slucaju da navuku jos ljudi koji će kupiti "paket".
Sam si napisao vrednost će pasti ako bi svi povukli pare.Pa neće svi povući pare, već osnivač u vrhu piramide, a vi ostali "drži bure vodu dok majstori odu" princip.

Pre 5 godina je jedan moj poznanik ih Holandije napravio istu foru sa advortsom, piramidalni MLM, klikćes na reklame itd,zgrnuo je fine pare kao i dva referala ispod njega koji su mu promovisali pay to click, ostali su svi pogubili pare tacnije njih 4000, kada je igranka prestala.

Plus ne treba da ti govorim da je ovo krivicno delo u nastajanju, jer zamisli ako budes toliki baksuz da promovises ovo u vreme kada gazde odluce da je vreme za izvlacenje novca. Onda svi oni ispod tebe mogu da te tuze za prevaru. I eto tebe u Kuriru i Informeru. Tajvanska Kanasta  8)
Uzmimo za primer paidverts nije MLM program lepo sam napisao da za ovaj posao nisu bitni referali i netrebaju,drugo pare nisu kako kazes na vrhu piramide kod njih tako je kod MLM,ali u paidvertsu su pare na nasim racunima,gde vremenom na primer didjem na 9$ dnevno ako sam zadovoljan vicem 3$ na bankovni racun,a 6$ odvajam za ulaganje u kampanje i kupovinu paketa ili akcija,ako se krece sa 1$ ne vredi podizati vec ulagati u pakete i povecavati broj akcija,kasnije  30% podize od dnevne zarade,a 70 investira,a kada bi na primer vremeno dosla do 30$ dnevmo onda moze 50%  15$ povlaciti dnevno,a 50%  15$ investirati u akcije.Jos jednom ponavljam nikakve veze ovi programi nemaju sa MULTI LEVEL MARKETINGOM-MLM.Tvom drugu tom i holandije bili su potrebni referali,e vidis meni ni nikome ko krene da se bavi i radi ovaj program referali nisu potrebni i ja se vise necu oglasavati po ovom pitanju,a moderator ako hoce slobodno nek sve ovo obrise iskreno govorim za to mariti SIGURNO NECU