2.Broker gubitak prevaljuje na klijenta(jer ga je on i napravio) jer banka potrazuje te pare od brokera. U americi je normalna stvar da ako vam se ova situacija desi da vam na vrata zakucaju firme koje naplacuju dugovanja. Ako pazljivije procitas Ugovor ili Pravila i uslove trgovanja videces da je navedeno da mozes da izgubis vise nego sto si ulozio. Tvoja je obaveza da odrzavas potrebnu marginu./////////////////Validna trgovina je samo dok imam novca to jeste depozita,to sto cena ode posle i napravi jos veci gubitak taj gubitak navodni ne moze biti validan za mene jer je moj racun nula ,mada je i to moguce kod nasih banaka na pocetku davanja kredita u svajcarcima imali su nula CHF,tada bio kurs eur chf bio 1.6000 ,isao je posle toga na 1.6500,nisu bankei tada ni gubili posto depozit CHF nije ni postojao bio je nula CHF,a kada je poceo da pada eur uzimali su od naroda zaradu,jer na berzu ne mogu kada je depozit u chf nula,svaka prica kada je dopozit nula ,o nekom gubitku ili dobitku nekoga je budalastina.