Citat: stefanjankovic6 06.12.2011, 08:47:40Citat: urosh1 05.12.2011, 18:25:51Citat: stefanjankovic6 05.12.2011, 17:35:55Citat: urosh1 07.10.2011, 07:58:36Neka greska je u pitanju to je ocigledno...ali sto se tice FxLidera bilo je price, oni su raskinuli ugovor sa AvaFx-om, sto bi odma znacilo da se treba udaljiti od njih. U medjuvremenu jos nekoliko ljudi su imali problema sa njima tako da oni ne stoje u spisku brokera Meni je FXLider skroz ok, imaju podrsku na nasem, tu su uvek njihovi savetnici da pomognu i posavetuju, naravno jer jer to i njima u interesu, nije sigurno zato sto me vole ali niko nista ne radi za dzabe i to je skroz ok. Ja sam vrlo zadovoljan njima.Nisu dzabe uklonjeni sa liste brokera sa ovog sajta. Postoji dosta jak razlog ! Oprezno samo , ima jos brokera koji imaju podrsku na nasem jeziku , npr admiral, koji je nebo i zemlja u odnosu na fxlider !Ne slazem se, ali nisam ja ovde da bih stajao na neciju stranu, apsolutno nemam interesa da to radim, vec da izlozim svoj stav, meni su oni maksimalno korektni i drago mi je sto trgujem preko njih, tako da svakom prepustam da radi po volji i osecaju. Ja na primer nikada ne bih trgovao preko admirala.A argumenti za ne trgovanje preko admirala su?
Citat: urosh1 05.12.2011, 18:25:51Citat: stefanjankovic6 05.12.2011, 17:35:55Citat: urosh1 07.10.2011, 07:58:36Neka greska je u pitanju to je ocigledno...ali sto se tice FxLidera bilo je price, oni su raskinuli ugovor sa AvaFx-om, sto bi odma znacilo da se treba udaljiti od njih. U medjuvremenu jos nekoliko ljudi su imali problema sa njima tako da oni ne stoje u spisku brokera Meni je FXLider skroz ok, imaju podrsku na nasem, tu su uvek njihovi savetnici da pomognu i posavetuju, naravno jer jer to i njima u interesu, nije sigurno zato sto me vole ali niko nista ne radi za dzabe i to je skroz ok. Ja sam vrlo zadovoljan njima.Nisu dzabe uklonjeni sa liste brokera sa ovog sajta. Postoji dosta jak razlog ! Oprezno samo , ima jos brokera koji imaju podrsku na nasem jeziku , npr admiral, koji je nebo i zemlja u odnosu na fxlider !Ne slazem se, ali nisam ja ovde da bih stajao na neciju stranu, apsolutno nemam interesa da to radim, vec da izlozim svoj stav, meni su oni maksimalno korektni i drago mi je sto trgujem preko njih, tako da svakom prepustam da radi po volji i osecaju. Ja na primer nikada ne bih trgovao preko admirala.
Citat: stefanjankovic6 05.12.2011, 17:35:55Citat: urosh1 07.10.2011, 07:58:36Neka greska je u pitanju to je ocigledno...ali sto se tice FxLidera bilo je price, oni su raskinuli ugovor sa AvaFx-om, sto bi odma znacilo da se treba udaljiti od njih. U medjuvremenu jos nekoliko ljudi su imali problema sa njima tako da oni ne stoje u spisku brokera Meni je FXLider skroz ok, imaju podrsku na nasem, tu su uvek njihovi savetnici da pomognu i posavetuju, naravno jer jer to i njima u interesu, nije sigurno zato sto me vole ali niko nista ne radi za dzabe i to je skroz ok. Ja sam vrlo zadovoljan njima.Nisu dzabe uklonjeni sa liste brokera sa ovog sajta. Postoji dosta jak razlog ! Oprezno samo , ima jos brokera koji imaju podrsku na nasem jeziku , npr admiral, koji je nebo i zemlja u odnosu na fxlider !
Citat: urosh1 07.10.2011, 07:58:36Neka greska je u pitanju to je ocigledno...ali sto se tice FxLidera bilo je price, oni su raskinuli ugovor sa AvaFx-om, sto bi odma znacilo da se treba udaljiti od njih. U medjuvremenu jos nekoliko ljudi su imali problema sa njima tako da oni ne stoje u spisku brokera Meni je FXLider skroz ok, imaju podrsku na nasem, tu su uvek njihovi savetnici da pomognu i posavetuju, naravno jer jer to i njima u interesu, nije sigurno zato sto me vole ali niko nista ne radi za dzabe i to je skroz ok. Ja sam vrlo zadovoljan njima.
Neka greska je u pitanju to je ocigledno...ali sto se tice FxLidera bilo je price, oni su raskinuli ugovor sa AvaFx-om, sto bi odma znacilo da se treba udaljiti od njih. U medjuvremenu jos nekoliko ljudi su imali problema sa njima tako da oni ne stoje u spisku brokera
I poslednje, nemaju investicione savetnike.
Kao prvo preko admirala ne mozes da koristis skalping. Drugo, imaju proviziju za zatvaranje racuna. Trece, moras da korisitis FIFO metodu. Cetvrto, svako povlacenje novca kosta bar 25$ kao njihova provizija + bankarski troskovi. I poslednje, nemaju investicione savetnike.
www.gcmfx.comgallant broker koji vrti reklamu za no deposit bonus samo skuplja podatke - prijavio sam se nakacio fajlove i onda ih pitam kada ce biti odobren bonus kazu bonus je ukinut!!! sramotaa onda kazem da hocu sve da obrisem kaze ne moze, ali posalji mail pa ce da ti ukinu racun.videcemo sta ce bitiimam i kopiju razgovora nakacicu je ako treba.
Imam jedno pitanje ako neko moze da mi odgovori i da li se nekom slicno nesto desavalo sa brokerom. Imao sam danas dva sell ordera eur/usd postavljena u razlicito vreme i na oba me je izbacio sl u razlicito vreme, medjutim na jednom mi je zatvorio 5 pipa iznad mog SL na drugom skoro 7 pipa iznad mog SL. U pitanju je ECN broker, da li je to normalno ili se radi o kradji? To se desavalo oko pola 11 i 11.
U sustini jeste normalno prilikom velike volantilnosti ili ako iz bilo kog razloga ne postoji interesovanje na trzistu za tu cenu, medjutim ukoliko je to cesto i desava se samo prilikom aktivacije Stop Lossa a ne i Take Profita rekao bih da bas i nije slucajno.