S ozbirom da su SL i TP dosta subjektivna stvar i da ih postavljaš, ako sam dobro razumeo, u odnosu na prethodni vrh/dno, imaš li prestavu kakav je prosečan R:R odnos? Da li to uzimaš kao kriterijum da li je signal vredan ulaska ili ne obraćaš pažnju?
Ne uzimam to kao jedan od kriterijuma za ulazak.
R:R (kao sto se moze videti i po slikama je uvek drugaciji,mada prosecno je 1:2.
Ono sto najvise volim da vidim je kada je cena "podrzana" od strane EMA.
Kad se fino odbije od nje.
Ajde jedan predlog na vreme postavi
Ne kapiram poruku i kome je namenjena.
Ukoliko je meni i ako sam dobro protumacio,zahtevas da stavljam real-time ulaske.
Licno trgujem totalno drugu strategiju (iako to uopste i nije strategija,nego stil) radim sa timom i ovo sto stignem da postavim ovde nadam se da ljudi znaju da cene.
Takodje,ovdje ima jos dosta vise setup-ova ,koje ne stignem da stavim . Kao eto danas NZD CHF sell ali nisu bitni ulasci.
Nisam ovde da bi bio signal provider,nego da pokazem ljudima jedan nacin trgovanja.
Hocu reci nije ni cilj da ja stavljam ulaske ,nego da ljudi pocnu da koriste ovu strategiju i da malo VEZBAJU.
Ne moze sve na gotovo da se dobije.
Ranije na FF-u i na Facebook-u sam svaki dan stavljao real time ulaske .. I ako neko takodje hoce moze da se pridruzi na FB-u da vidi kako je to bilo.
Ali sada zaista nemam vise vremena za sve.
Sa druge strane,svaki moguci signal koju je dala ova strtegija od nastanka ovog thread-a je zavrsio u profitu.
Nadjite mi jedan signal koji je bio los po ovim pravilima u proteklih 20-ak dana.
Ukoliko sumnjate u profitabilnost ove strategije ,zasto je sami ne testirate jednostavno ?!?!
Stavio sam oko 20 slika sa primerima ulazaka,tako ko hoce nek izvoli,nek testira i nek se javi posle mesec dana testiranja,da sumiramo utiske.