Dukascopy je imao trejdersko takmicenje kao pocetak. Sad su se elaborirali da ne znas gde ces.
Pored ovog osnovnog, imaju takmicenja u tehnickoj analizi (predvidjanja cene za nekih mesec i po dana na parove po izboru, mozes da ih imas koliko hoces), fundamentalnoj analizi (meni ide malo na zivce, da li ce cena ici gore ili dole 10 minuta od objavljivanja pojedinih vesti - oko 20 nedeljno), pisanju clanaka, automatskim strategijama, trgovina signalima sa trejderskog takmicena, pokeru, za misicu sajta (to je posebna prica ako si zensko). Pored toga, imali su Love contest, Dream contest i gifted child, koji su na srecu ukinuti jer su po meni tupava takmicenja.
Uslovi za povlacenje svih nagrada su - 0,5 miliona turnover na 100$ nagrade. Iliti 5 lotova na 100$ nagrade.
Trejdersko takmicene - sto vise uslovnih trejdova (manje market ordera), to bolje, max 5M lot, max equity, pisanje 1 bloga dnevno donosi poene, sto vise pratilaca u signal subscriber takmicenju.
Za sada sam dosla do nagrada na fundamentalnoj analizi, clancima i takmicenju za mis (pare su pare). Srecom jos uvek prednjacim u pametno osvojenim nagradama.