Zdravo, Forex Srbija.Ja sam Srbin koji rastura Forex trgovanje.Vidite moje perfromanse na 5 REAL racuna na Myfxbook i takodje imam 2 PAMM racuna.5 REAL (LIVE) ACCOUNTS on Myfxbook:www.myfxbook.com/members/iFXlivewww.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-1/796762www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-2-pamm/796768www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-3/796784www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-4/796790www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-5-pamm/8490315 REAL (LIVE) ACCOUNTS on Myfxbook:PAMM racuni na Alpari brokeru i Hot Forex.PAMM Account on Alpari-Forex broker. PAMM name: Sure Profitwww.alpari-forex.com/en/investor/pamm/244746PAMM Account on Hot Forex. PAMM name: FXProfit4Youhttps://v2pamm.hotforex.com/en/managerdetails.html?managerID=112417Konakt:E-mail: ifxlive@live.comSkype: ifxlive
Citat: 3MM 27.02.2014, 12:19:46Zdravo, Forex Srbija.Ja sam Srbin koji rastura Forex trgovanje.Vidite moje perfromanse na 5 REAL racuna na Myfxbook i takodje imam 2 PAMM racuna.5 REAL (LIVE) ACCOUNTS on Myfxbook:www.myfxbook.com/members/iFXlivewww.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-1/796762www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-2-pamm/796768www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-3/796784www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-4/796790www.myfxbook.com/members/iFXlive/ifxlive-5-pamm/8490315 REAL (LIVE) ACCOUNTS on Myfxbook:PAMM racuni na Alpari brokeru i Hot Forex.PAMM Account on Alpari-Forex broker. PAMM name: Sure Profitwww.alpari-forex.com/en/investor/pamm/244746PAMM Account on Hot Forex. PAMM name: FXProfit4Youhttps://v2pamm.hotforex.com/en/managerdetails.html?managerID=112417Konakt:E-mail: ifxlive@live.comSkype: ifxliveNeozbiljan post !
Ok vidim da ti dobro ide, verovatno se dobro boris sa disciplinom i strpljenjem.Jel imas neku posebnu strategiju ili je klasika: fibo, linije podrske-otpora, kanali, eliot, pretodni vrhovi i dna, okrugle cifre, itd...
A ta poslovna tajna se odaje na PP i naravno za nadoknadu, ispravi me ako gresim?P.S pozdrav svima , ja sam nov na forumu, nadam se dobroj saradnji
Citat: popi76 28.02.2014, 10:47:11A ta poslovna tajna se odaje na PP i naravno za nadoknadu, ispravi me ako gresim?P.S pozdrav svima , ja sam nov na forumu, nadam se dobroj saradnji NE! Moj sistem nije za prodaju. Ja nista ne prodajem. Sve sto trazim je jos investitora za moja 2 PAMM racuna (linkove mozes da vidis gore u mom prvom postu).a naravno mogu da trgujem i direktno za nekom racunu. Ja sam Money Manager.
Citat: 3MM 28.02.2014, 10:53:55Citat: popi76 28.02.2014, 10:47:11A ta poslovna tajna se odaje na PP i naravno za nadoknadu, ispravi me ako gresim?P.S pozdrav svima , ja sam nov na forumu, nadam se dobroj saradnji NE! Moj sistem nije za prodaju. Ja nista ne prodajem. Sve sto trazim je jos investitora za moja 2 PAMM racuna (linkove mozes da vidis gore u mom prvom postu).a naravno mogu da trgujem i direktno za nekom racunu. Ja sam Money Manager.Pa sta ce ti investitori,investitori bi trebalo vise da znaju o nacinu trgovanj,kada rizikuju svoj novac.
Citat: bokifx 28.02.2014, 09:44:06Ok vidim da ti dobro ide, verovatno se dobro boris sa disciplinom i strpljenjem.Jel imas neku posebnu strategiju ili je klasika: fibo, linije podrske-otpora, kanali, eliot, pretodni vrhovi i dna, okrugle cifre, itd...Moj sistem je scalping. a detalji su poslovna tajna.
Citat: 3MM 28.02.2014, 10:14:24Citat: bokifx 28.02.2014, 09:44:06Ok vidim da ti dobro ide, verovatno se dobro boris sa disciplinom i strpljenjem.Jel imas neku posebnu strategiju ili je klasika: fibo, linije podrske-otpora, kanali, eliot, pretodni vrhovi i dna, okrugle cifre, itd...Moj sistem je scalping. a detalji su poslovna tajna.Sistem martingale, Ea, cent racuni jel sam u pravu