Godinu dana posle poslednje poruke sve je i dalje onako kako je napisano.
Mene interesuje kakva su iskustva prilikom vecih iznosa.
Primera radi pocnes sa cent racunom 20 - 50 $
Onda 200 - 300 $
Ako hoces ozbiljnije da zaradis 1000- 2000 pa i brojevi sa 4 nule
Kome poveriti svoje velike novce, pitanje se pre svega odnosi na bezbednost i ozbiljnost brokera?
Ja sam za ove manje sume koristio princip - Admin zna! Procitao na forumu sta se pise i bez mnogo razmisljanja otvorio Live nalog sa malom sumom. Ali kad su vece pare makar i u razmisljanju treba posvetiti duznu paznju planiranju i informisanju.
Kakva su vasa iskustva, Oanda, Dukascopy ili nesto trece ?
Sta je na primer sa nekim anonimusima koji daju neke pogodnosti koje mene privlace.
Razumem potpuno da nikom nije u interesu da propadne ili maltretira korisnike ali uvek ima boljih i losijih izbor.
Nije da planiram u ovoj godini da otvaram veci racun ali se raspitujem jel ni 2014 nije daleko.
Trenutno radim nesto nalik hedge strategiju na 2 racuna sa Swapom i bez Swapa AUDUSD tako da cu verovatno i to ukljuciti u istragu. Pokusavam da ostanem u sedlu sto duze i pokupim sto vise Swapa i oporavim racun koji sam zamalo slupao, da da nisam stavio SL
Kad prodje par meseci izvesticu vas o rezultatima - za sad ide ali sve vise vidim i citam sta sve moze da me snadje . Ima li neko iskustva u ovakvom radu. Sta me ceka iza coska? ima li neki link?