Autor Tema: Deltastock - 150€ No Deposit Welcome Bonus  (Pročitano 5490 puta)

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Deltastock - 150€ No Deposit Welcome Bonus
« poslato: 23.05.2013, 16:43:08 »
Povodom 15-e godišnjice rada Deltastock nudi svim novim klijentina  iz Evrope 150€ bonusa na live računu.
Novac se deponuje na račun na period od mesec dana i može se koristiti kao margina. Leveridž je 1:20 tj. 5% kako je kod njih definisano.
Za trgovinu se koristi  njihova "Delta Trading" platforma. Da bi se bonus pretvorio u balance potrebno je istrgovati 20000€ za  svaki 1€ (po meni malo preterano). Profit koji se napravi na računu stoji na raspolaganju nakon mesec dana.
Na sajtu piše da  promocija važi za teritoriju: European Economic Area (European Union plus Iceland, Liechtenstein, and Norway) and Switzerland. Bez obzira što Srbija nije definisana u ovoj grupi ja sam dobio bonus, tako da slobodno izvlo'te: http://www.deltastock.com/english/promotions/15-years-deltastock.asp

Van mreže manik

• Pogledaj profil
Odg: Deltastock - 150€ No Deposit Welcome Bonus
« Odgovor #1 poslato: 27.05.2013, 15:34:47 »
ja sam dobio bonus,samo mi nije jasno da li je ovo za mesec dana samo i sta se desava kada izgubis novac za to vreme?

BTW.Isto tako Greenvault nudi 25$ na dva meseca bez depozita....

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 28.05.2013, 12:02:37 »
ja sam dobio bonus,samo mi nije jasno da li je ovo za mesec dana samo i sta se desava kada izgubis novac za to vreme?

BTW.Isto tako Greenvault nudi 25$ na dva meseca bez depozita....

Jeste za mesec dana. Nakon toga povlače bonus tj. iznos bonusa za koji nije istrgovan dovoljan broj lotova ( za svaki 1€ - 20000€) i to se ne računa obim trgovanja kroz "Level 2 ECN" modul nego samo modul sa fiksnim spreadom. Profit, ako ga ima, ostaje, a ako ga nema,... pa dalje se zviždi ....

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 29.05.2013, 08:55:59 »
Povodom 15-e godišnjice rada Deltastock nudi svim novim klijentina  iz Evrope 150€ bonusa na live računu.
Novac se deponuje na račun na period od mesec dana i može se koristiti kao margina. Leveridž je 1:20 tj. 5% kako je kod njih definisano.
Za trgovinu se koristi  njihova "Delta Trading" platforma. Da bi se bonus pretvorio u balance potrebno je istrgovati 20000€ za  svaki 1€ (po meni malo preterano). Profit koji se napravi na računu stoji na raspolaganju nakon mesec dana.
Na sajtu piše da  promocija važi za teritoriju: European Economic Area (European Union plus Iceland, Liechtenstein, and Norway) and Switzerland. Bez obzira što Srbija nije definisana u ovoj grupi ja sam dobio bonus, tako da slobodno izvlo'te: http://www.deltastock.com/english/promotions/15-years-deltastock.asp
Reci mi samo posle koliko vremena uplacuju novac za trgovinu?
Ja sam se prijavio juce i nemam ništa na platformi.

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 29.05.2013, 12:20:53 »
Kod mene nije prošlo više od 24h nakon što mi je odobren nalog, pa  poslat zahtev za bonus.

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 29.05.2013, 13:11:02 »
OK. Nisam znao da treba da se participira na sajtu. Sad sam našao.
Hvala

Van mreže Goran FX

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 12.06.2013, 14:12:02 »
Pozdrav svima, jel moze neko da mi objasni, konkrentno sta treba od uslova da ispunim da bih na kraju raspolagao sa celokupnim iznosom koji eventualno zaradim. nije mi bas najjasnije ovo za jedan dolar treba istrejdovati 20 000 dolara. koliko lotova treba da se ispuni za mesec dana. mozda je to najbolje pitanje?

hvala

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 12.06.2013, 15:16:40 »
Pozdrav svima, jel moze neko da mi objasni, konkrentno sta treba od uslova da ispunim da bih na kraju raspolagao sa celokupnim iznosom koji eventualno zaradim. nije mi bas najjasnije ovo za jedan dolar treba istrejdovati 20 000 dolara. koliko lotova treba da se ispuni za mesec dana. mozda je to najbolje pitanje?

hvala

Da bi na kraju raspolagao sa iznosom koji zaradiš potrebno je samo da ga zardiš  ;).
Tj. celokupan profit na računu (iznos iznad 150€) može da se povuče nakon mesec dana. Da bi zaradio i tih početnih 150€ potrebo je u istrgovati 30 standardnih lotova (3000 na njihovoj platformi pošto je tamo 1lot u stvari 0,01 standardni lot).  Ove dve stvari su nezavisne jedna od druge. Na primer, mogao si da kupiš 2 lota EURUSD ( to je 2000€)  i ostvariš profit od 100 pipsa.  Tvoja zarada je 15,05€ + 0,10€ od dela bonusa. Na kraju meseca oni povlače 149,90€ tebi ostaje 15,15€. Nadam se da je jasnije.

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 28.06.2013, 14:42:01 »
Može li se leveridž povećati nakon povlačenja bonusa ?

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 29.06.2013, 22:27:26 »
Može li se leveridž povećati nakon povlačenja bonusa ?

Pretpostavljam da može. Ja nisam još ništa menjao ali  na sajtu piše da se može izabrati leveridž do 0,5% tj. 1:200.