Autor Tema: Pomoc za biranje strategije  (Pročitano 2999 puta)

Van mreže Laslo

• Pogledaj profil
Pomoc za biranje strategije
« poslato: 24.03.2013, 19:38:21 »
Prvo pozdrav svima na forumu!
Ja sam pocetnik u forexu, ali naucio sam osnove. Sad bih probao neku strategiju (naravno na demo racunu), ali neznam po cemu bi trebalo izabrati pravu :-[. Znam da postoji mnogo dobrih strategija, ali ipak ne bih voleo  bas da izaberem neku pogresnu koja je neka slepa ulica medju strategijama.
Da li je mozda pravi put da ih isprobam vise, pa da vidim koja mi odgovara? Posto na forexstrategiesresources-u ih ima mnogo, a kako sam video znao bih da koristim (verovatno) bilo koju.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Pomoc za biranje strategije
« Odgovor #1 poslato: 26.03.2013, 00:58:26 »
Na deviznom tržištu postoji mnogo različitih strategija od kojih možete da birate. Ni jedna strategija nije savršena; različite strategije rade dobro kod različitih tipova trgovaca. Kada je reč o izboru forex strategije, razmislite koji ste tip trgovca.
Kada identifikujete i poistovetite svoju ličnost sa određenim tipom stila trgovanja, možete da počnete da istražujete različite strategije koje odgovaraju vama i vašem stilu trgovanja...

Van mreže jole80

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 26.03.2013, 17:09:54 »
Po meni najbolje je da kreneš sa strategijama koje su na ovom forumu koje su postavili članovi.Ja sam tako krenuo.Isprobao sam skoro svaku strategiju da vidim koja mi najviše odgovara.

Van mreže Laslo

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 27.03.2013, 22:24:27 »
Hvala!