Autor Tema: mala pomoc  (Pročitano 4103 puta)

Van mreže menage

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
mala pomoc
« poslato: 06.12.2012, 19:27:55 »
Pozzzz svima, imam jedno pitanje planiram uskoro da otvorim cent racun kod Forex4you medjutim imaju ponudjene tri opcije cent racuna: Cent Lite,Cent,Cent NDD po karakteristikama meni izgleda kao najbolji taj   Cent NDD  ali bi ipak hteo da cujem misljenje iskusnijih kolega da li sam upravu i ako nisam da mi kazete koji je najbolji to jest koji preporucujete? Jos jedno pitanje u vezi sa polugom procitao sam da daju od 1:10 do 1:500.Interesuje me na osnovu cega odredjuju koliku cu polugu dobiti,dali zavisi od visine depozita ili...?

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
Odg: mala pomoc
« Odgovor #1 poslato: 06.12.2012, 19:38:18 »
Pozzzz svima, imam jedno pitanje planiram uskoro da otvorim cent racun kod Forex4you medjutim imaju ponudjene tri opcije cent racuna: Cent Lite,Cent,Cent NDD po karakteristikama meni izgleda kao najbolji taj   Cent NDD  ali bi ipak hteo da cujem misljenje iskusnijih kolega da li sam upravu i ako nisam da mi kazete koji je najbolji to jest koji preporucujete? Jos jedno pitanje u vezi sa polugom procitao sam da daju od 1:10 do 1:500.Interesuje me na osnovu cega odredjuju koliku cu polugu dobiti,dali zavisi od visine depozita ili...?
Nemam iskustva sa cent racunima, ali mislim da je bolje da otvoris klasican racun i da trgujes sa 0.01 lotom, bolje je za psiholosko sazrevanje koje je najbitnije u forex-u, ali ipak to je samo moje misljenje, na tebi je odluka... Pozz
KUM, pobednik

Van mreže menage

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 06.12.2012, 19:46:29 »
Hvala na pomoci upocetku sam i ja tako mislio ali me iskusnije kolege savetuju da prvo probam na cent racun da je mnogo lakse i bezbednije videcu jos malo cu da razmislim pozz

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 06.12.2012, 19:53:05 »
Hvala na pomoci upocetku sam i ja tako mislio ali me iskusnije kolege savetuju da prvo probam na cent racun da je mnogo lakse i bezbednije videcu jos malo cu da razmislim pozz

Jedno znam, a to je da forex niti je lak niti bezbedan, jedino dobar mm moze da ublazi bol kada krene po zlu...
KUM, pobednik

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 07.12.2012, 00:15:20 »
  ja bash mislim da je booje za pochetnike  da krenu sa cent rachunima .uymi obichan Cent rachun ,imash najmanji lot 0,01 ,leverage sam birash , naravno za pochetak  uzmi 1:500 i sa  100 dolara ces imati osecaj da radish kao sa 10.000
   binto je da ne razmisljash o tome da su u  pitanju centi ,nego  pravi dolari i na pravom  cesh putu biti

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 07.12.2012, 00:24:21 »
  ja bash mislim da je booje za pochetnike  da krenu sa cent rachunima .uymi obichan Cent rachun ,imash najmanji lot 0,01 ,leverage sam birash , naravno za pochetak  uzmi 1:500 i sa  100 dolara ces imati osecaj da radish kao sa 10.000
   binto je da ne razmisljash o tome da su u  pitanju centi ,nego  pravi dolari i na pravom  cesh putu biti
posto nemam iskustva sa cent racunom a mozda si ti u pravu da je bolje, ako nije frka da li mozes da mi objasnis ovo za osecaj? pozz
KUM, pobednik