Autor Tema: Forex u Crnoj Gori  (Pročitano 14487 puta)

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex u Crnoj Gori
« Odgovor #15 poslato: 07.11.2012, 13:43:48 »
Slazem se sa tobom, ortak je bio kod njih i deponovao 100 evra i nikada nije cuo glas od njih. Prvo se raspitajte koji brokeri vam nude obuku, ako ste zadovoljni obukom onda se odlucite za depozit, a ne na osnovu artikla u novinama.

Ne treba specijalno da se raspitujete. Jedini broker koji nudi kompletnu podrsku u okruzenju je FXlider.

Naravno da nije.

FXLider se ponovo "spontano" reklamira...  ::)
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže Fxnina

• Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 07.11.2012, 16:40:52 »
Ne reklamiram ja nikoga, samo upoznajem javnost sa cinjenicnim stanjem. Imao sam racune kod vise brokera nego sto ih mnogi znaju i nabrojati, tako da sam potpuno kompetentna osoba da dam ocjenu. A vi slobobodno ako znate boljeg brokera kod nas dajte prijedlog , mozda ga i testiram pa promjenim trenutno misljenje.

Van mreže montenegro

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 07.11.2012, 19:52:33 »
Prvo da prenesem svoja iskustva sa Avafx, sto se kontakta tice sa gospodinom Oliverom Kosom koji je menadzer za cio Balkan koliko sam shvatio, licno sam razgovarao nekoliko puta,nevjerovatno sa kolikim strpljenjem covjek pristupa i najmanjem problemu, iako jos kod njih nemam otvoren racun, i naravno sto se te vrste podrske tice imam samo hvalu. Sa druge strane imam evo duze vrijeme racun kod FXOPEN-a jos nikad me nijesu kontaktirali a ni ja njih, a nijesam nikakav ni problem imao.Parice deponujem za nekoliko sekundi, isto tako ih i podignem i nikakav problem, tako da ni to zivkanje od strane nekih napadnih menadzera nije mjerilo za njihovu pouzdanost i kvalitet 8) FxLider je prvak u agresivnom marketingu, i imam utisak kao da zele da mi prodaju Kirbi usisivac, tako da ne znam zasto imam prema njima averziju. ::)

Van mreže ugljesa08

• Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 08.11.2012, 09:45:01 »

Sve zavisi od toga ko sta zeli. Ukoliko ste individualni igrac, ni ne treba vam podrska. Ukoliko niste sigurni u trgovanje, a mozete da se posavetujete sa nekim ko ima malo vise iskustva, zasto da ne?

Prvo da prenesem svoja iskustva sa Avafx, sto se kontakta tice sa gospodinom Oliverom Kosom koji je menadzer za cio Balkan koliko sam shvatio, licno sam razgovarao nekoliko puta,nevjerovatno sa kolikim strpljenjem covjek pristupa i najmanjem problemu, iako jos kod njih nemam otvoren racun, i naravno sto se te vrste podrske tice imam samo hvalu. Sa druge strane imam evo duze vrijeme racun kod FXOPEN-a jos nikad me nijesu kontaktirali a ni ja njih, a nijesam nikakav ni problem imao.Parice deponujem za nekoliko sekundi, isto tako ih i podignem i nikakav problem, tako da ni to zivkanje od strane nekih napadnih menadzera nije mjerilo za njihovu pouzdanost i kvalitet 8) FxLider je prvak u agresivnom marketingu, i imam utisak kao da zele da mi prodaju Kirbi usisivac, tako da ne znam zasto imam prema njima averziju. ::)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #19 poslato: 12.11.2012, 18:13:43 »
Ostale poruke nisu imale veze sa ovom temom te su stoga premeštene ovde.

Van mreže Peconi

• Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 03.02.2013, 00:26:25 »
Ima li nekih najava za te promene u CG jer imam tamo racun mada jos nisam  podizao. Da se ne iznenadim neprijatno? Ili je sve  po starom.