Autor Tema: molba EA 1  (Pročitano 27680 puta)

koske

• Gost
molba EA 1
« poslato: 03.12.2011, 18:12:57 »
Dali neko moze da mi pomogne oko ea?

Radi se o sledecem otvore se dva pendig ordera rucno kad se aktivira bilo koji pendig order ovaj drugi treba da se sam automacki ugasi?
« Poslednja izmena: 05.12.2011, 01:10:29 Panzer »

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
Odg: molba EA
« Odgovor #1 poslato: 03.12.2011, 22:53:26 »
Dali neko moze da mi pomogne oko ea?

Radi se o sledecem otvore se dva pendig ordera rucno kad se aktivira bilo koji pendig order ovaj drugi treba da se sam automacki ugasi?
Evo nešto na brzinu sklepano.
Nisam ga testirao ni probao ali bi trebalo da radi. Ako ne radi ili ima neke greške, javi popraviću.
Trebalo bi da imaš mogućnost da kada postaviš dva pending ordera i jedan ti se aktivira, preostali pending se automatski briše, a ti tada možeš da postaviš nova dva pendinga itd. Samo ako ovo radiš, isključi EA dok postavljaš nove pendinge.
 ;)
pozz

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 04.12.2011, 10:52:56 »
Evo nešto na brzinu sklepano.
Nisam ga testirao ni probao ali bi trebalo da radi. Ako ne radi ili ima neke greške, javi popraviću.

Skapirao sam da EA neće raditi jer sam napravio da briše ordere koje SAM postavi, a nisam napravio da postavlja ordere.  :o
U prilogu je ispravka.
U ovoj verziji imaš parametre Ticket_1 i Ticket_2. Oni su podrazumevano postavljeni na 0, što znači da će brisati bilo koji pending order sa valutnim parom na čartu. Ova situacija je testirana i radi. U prilogu je sličica koja to pokazuje.
Ideja je da kada postaviš pending ordere, prilikom ubacivanja EA uneseš parametre odnosno broj ordera koji su dobili tako da EA kontroliše samo te ordere.
Ova situacija nije testirana jer ne radi tržište pa nisam znao kako to da testiram.
U svakom slučaju javi kako se EA ponaša kad budeš testirao. :)

pozz

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 05.12.2011, 01:08:41 »
Imas ovde Ea koji to radi automatski , postavi buystop i sell stop  pa koji se aktivira, drugi order gasi. On se inace koristi za News trading....procitaj uputstvo
http://www.forexsrbija.rs/forum/trgovanje-sa-robotima/news-ea/