Autor Tema: Forex projekat live racun od 8$ do 100$ za 30 dana  (Pročitano 8972 puta)

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
Odg: Forex projekat live racun od 8$ do 100$ za 30 dana
« Odgovor #15 poslato: 08.03.2012, 17:43:01 »
Pozdrav svima moj projekat je propao tako da nista od pukovnka ali pokojnik nisam jos imam svoj live racun gde mnogo manje rizikujem i gde pazim na money managment, probao sam nesto nije mi islo riskirao sam dosta veliki lot i veci sl naravno kockanje se nikad ne isplati.

Nisam nezadovoljan naprotiv dokazao sam sebi onoj mojoj kockarskoj strani koja je uvek zudela za rizikom da je to los pravac, na live racunu ipak sam jako oprezan trgovac tako da sam tu jako zadovoljan mozda ne ostavrujem neke super zarade ali konstanto povecavam balans i redovno povlacim sredstva kad dodjem do kvote, tako da eto ovo sam odavno hteo da probam ali postoji tu i psiholoski problem kada su to novci koje ste dobili od nekog kao bonus, definitivno nije isto raditi sa bonusom nego sa licnim parama koje ste sami odvojili za investiranje.

Naravno zelim hejterima jer u nasem okruzenju sve vise hejtera i onih koji radije pljuju po necemu nego da pokusaju da rade nesto konstruktivno zelim svima da se lepo naslade mojim porazom a oni koji su mozda videli neko pozitivno ludilo u mom pisanju po forumu hvala za podrsku  8).

Idemo dalje pozdrav za sve  :pivo:

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Forex projekat live racun od 8$ do 100$ za 30 dana
« Odgovor #16 poslato: 08.03.2012, 21:38:21 »
Respect!