Autor Tema: Šta se dešava kad se konekcija izgubi???  (Pročitano 4078 puta)

Van mreže debitant

• Pogledaj profil
Šta se dešava kad se konekcija izgubi???
« poslato: 23.11.2011, 20:35:13 »
Evo danas na demo nalogu sam imao neke otvorene pozicije. Medjutim u toku dana je došlo do neke blokade, ja sam bio napolju i kada sam se vratio za komp nalog nije bio na konekciji, pokušavao sam ali ništa...i to je trajalo nekih desetak minuta, mislim, možda malo manje... E sad internet mi je radio, samo nisam imao konekciju sa serverom. Šta u tom slučaju ako se zadesi da se pukne zbog takve jedne situacije?

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
Odg: Šta se dešava kad se konekcija izgubi???
« Odgovor #1 poslato: 23.11.2011, 22:27:24 »
Evo danas na demo nalogu sam imao neke otvorene pozicije. Medjutim u toku dana je došlo do neke blokade, ja sam bio napolju i kada sam se vratio za komp nalog nije bio na konekciji, pokušavao sam ali ništa...i to je trajalo nekih desetak minuta, mislim, možda malo manje... E sad internet mi je radio, samo nisam imao konekciju sa serverom. Šta u tom slučaju ako se zadesi da se pukne zbog takve jedne situacije?

Ako ne radiš sa robotom (EA), ne treba da se brineš, možeš slobodno i da isključiš PC. Pozicije su zabeležene kod brokera i on vodi računa o tvom profitu/gubitku.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 24.11.2011, 10:25:40 »
Par puta mi se desilo da sam imao otvorene naloge bez postavljenog sl-a i tp-a. Jake vesti su nailazile a konekcija je pukla. U tom slučaju pod obavezno moraš da snimiš celu situaciju da bi kasnije mogao da uložiš prigovor brokeru kako ti nisi bio u mogućnosti da zatvoriš određene pozicije ili da im postaviš sl i tp. U toj situaciji je broker dužan da te obešteti, tj. vrati tvoje stanje na računu pre gubljenja konekcije. Naravno, bez valjanog dokaza , ništa od toga.

Van mreže debitant

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 24.11.2011, 12:19:59 »
@Super FX na to sam mislio, a koji je dokaz, slikanje monitora :)? malo mi je to zamrseno, nego se nadam da necu biti te nesrece da mi pukne veza na pola postavljenog poteza...

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 24.11.2011, 12:29:35 »
Kod mene se ponekad desi ova situacija, internet radi ali platforma je offline, verovatno ima malih smetnji a platforma osetljiva, to je kao sa strujom i naponom.

Kada mi se to dogodi, brzo resetujem konekciju i odma se vrati(za wireless), ako idem preko LAN kabla, samo ga iskljucim(iz racunara) pa ukljucim i to je to.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija