Autor Tema: Iskustvom do novca  (Pročitano 31526 puta)

Van mreže Borha85

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Iskustvom do novca
« poslato: 28.02.2012, 09:59:37 »
Prosle nedelje pojavila se  knjiga na srpskom jeziku "Iskustvom do novca".   Autor je trejder koji je veoma uspesan i koji je svoje znanje sticao u Americi. Knjiga je odlicna svima bih je preporucio da procitaju.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Iskustvom do novca
« Odgovor #1 poslato: 28.02.2012, 13:14:18 »
Prosle nedelje pojavila se  knjiga na srpskom jeziku "Iskustvom do novca".   Autor je trejder koji je veoma uspesan i koji je svoje znanje sticao u Americi. Knjiga je odlicna svima bih je preporucio da procitaju.

Gdje može da se naruči i ko je autor?

Van mreže ralerasa

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 28.02.2012, 13:46:04 »

Gdje može da se naruči i ko je autor?

Ukucaj u pretrazivacu naziv knjige i sve ti se otvata.......   Dejan Tadic je  autor......

Pozdrav

Van mreže BorisBG

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 29.02.2012, 00:13:29 »
Profić je nema šta, kako da ne. Umesto da objavljuje svoja trgovanja, on se založio zadnja tri meseca u promovisanje svoje knjige koja je manje više prepisana sa sličnih fx sajtova.

Vidite i sami pa presudite. Ima video klipova gde u jednom trgovanju on zaradi preko 1000$ i kaže nije loše za malog čoveka poput mene, a drugom klipu govori da trenutno ne trejda pod izgovorom da mu je najbitnija prodaja knjige koja je u promotivnom periodu 25 evra a biće i skuplja.

Pa ako je on toliko dobar šta ćemu profit od knjige ?

Zadnjih 6 meseci je objavio desetak uspešnih trgovanja , misli da smo mi ovce. Gde su mu stotinak drugih trgovanja koje nije objavio ? Svaki deseti trejd koji mu je uspešan on i pablikuje.

Ovo vam je idealni primer kako da izgubite sve pare na vašem računu , a sve sa njegovom strategijom . Ko još ovo radi da u 1,5  pipsa udje sa 3 pozicije sa lotom 1 , malim stop lossom koji je kasnije i pomerao jer da nije sve tri trgovine bi mu završile u minusu.

Klipovi su mu kao da slušam Milojka Pantića, lik se tako uživi da je to neverovatno! Ko i ovaj vaš elit sa sajta.
Nek vam je Bog u pomoći sa njegovim štivom !

Doviđenja!

Van mreže Borha85

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 29.02.2012, 09:53:38 »
Borise ne znam sta si hteo da kazes stvarno? Prvo da bi neko radio po njegovim strategijama mora da ima veliko znanje, ne moze se napamet. Njegov ekran nema gomilu indikatora, vec mu indikatori sluze samo za utvrdjivanje divergencije. Njegov stop nikad nije veci od 20 pipa pomerao ga on ili ne toliki je, neko radi i bez stopa. Sam kazes u jednom trejdu zaradio je 1000 dolara.  Realno mesecna zarada mu je par hiljada a ne stotine hiljada. Pa sta bi ti vise malo li je? Pohlepa ubija. Ja kad god sam ga uzivo pratio  uvek je bio uspesan trejd i mogao sam i ja da zaradim i sve to besplatno. A sto se tice knjige ja nesto bolje nisam video, sve je objasnjeno sto treba, svi fundamenti za svaku valutu, tehnicka analiza do detalja, eliotovi talasi (konkretna primena kako se koriste za trgovanje, to nigde niko nije tako lepo objasnio) i na kraju ima konrketne primere njegovih strategija i objasnjenje kako on trguje. I na kraju pa i ti bi se radovao kao Milojko da uzmes toliku lovu realno  :) Pozdrav.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 29.02.2012, 16:45:00 »
Iz ovih razloga nismo do pre mesec dana ni dozvoljavali bilo kakvo reklamiranje. Razlozi su jasni.
Stvara se polemika i nepotrebna svađa oko nebitnih stvari.

Ko misli da je dobra knjiga neka je kupi, ko misli da je vema invest pravi za menadžiranje neka deponuje novac kod njih. Ako hoćete da upućujete pozitivne ili negativne komentare o jednima, drugima ili trećima upućujte ih na njihove adrese.
Na ovom mestu u budućnosti to nećete moći.

Umesto da se okrenemo pravim stvarima i vrednostima, istraživanju, počeli smo samo da se svađamo.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 29.02.2012, 17:08:21 »
Iz ovih razloga nismo do pre mesec dana ni dozvoljavali bilo kakvo reklamiranje. Razlozi su jasni.

Ko misli da je dobra knjiga neka je kupi, ko misli da je vema invest pravi za menadžiranje neka deponuje novac kod njih. Ako hoćete da upućujete pozitivne ili negativne komentare o jednima, drugima ili trećima upućujte ih na njihove adrese.

Umesto da se okrenemo pravim stvarima i vrednostima, istraživanju, počeli smo samo da se svađamo.

E pa baš tako, uvijek će biti oni protiv i oni za, zato sam Vam i predlagao da napravite komercijalni dio foruma, pa neka ljudi plate i reklamiraju svoje knjige i forume, nešto kao što ste napravili za FTI-FX signali oni su sami Moderatori na svojoj temi  i mogu da pišu šta hoće brišu one koji im se ne sviđaju i  tako. Većina foruma živi od reklame, napravite cijenu za komercijalni dio pa neka se onda reklamira ko hoće.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 29.02.2012, 20:56:59 »

podrzavam

E pa baš tako, uvijek će biti oni protiv i oni za, zato sam Vam i predlagao da napravite komercijalni dio foruma, pa neka ljudi plate i reklamiraju svoje knjige i forume, nešto kao što ste napravili za FTI-FX signali oni su sami Moderatori na svojoj temi  i mogu da pišu šta hoće brišu one koji im se ne sviđaju i  tako. Većina foruma živi od reklame, napravite cijenu za komercijalni dio pa neka se onda reklamira ko hoće.
Momentum counts.

Van mreže Borha85

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 29.02.2012, 22:51:47 »

Ja sam samo preporucio knjigu koju sam procitao drugima da je procitaju i to u delu foruma koji je namenjen za literaturu ako se ne varam. E sad kako ce ko doci do literature, da li ce je skinuti sa neta, kupiti, iskopirati ili pozajmiti iz biblioteke (cuo sam da je ima i tamo) ostavljam svakom mogucnost da se snadje. Nije mi bila namera da nekog reklamiram jer ja nemam nista od toga.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 19.03.2012, 22:52:56 »
Svaka procitana knjiga ne skodi. Medjutim ? Nemam nameru da trejdam sa 5-6 lotova isti valutni par sa malim sl-om u vreme evropske sesije. Autor mora da ima preko 100.000 evra na racunu da bi se drzao striktnog MM-a.

Van mreže Borha85

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 20.03.2012, 18:18:18 »
Svaka procitana knjiga ne skodi. Medjutim ? Nemam nameru da trejdam sa 5-6 lotova isti valutni par sa malim sl-om u vreme evropske sesije. Autor mora da ima preko 100.000 evra na racunu da bi se drzao striktnog MM-a.
Zar pise negde u knjizi da se trejduje 5-6 lotova? Ili si mozda gledao rad uzivo pa na to konkretno mislis?  Ko zna koliki mu je racun, teoretski je moguce da to radi i sa 5 ili 6 hiljada ali to sto on radi moze samo neko ko zna kako trziste dise i ko je siguran u sebe i svoje znanje i iskustvo.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 20.03.2012, 18:22:59 »
Zar pise negde u knjizi da se trejduje 5-6 lotova? Ili si mozda gledao rad uzivo pa na to konkretno mislis?  Ko zna koliki mu je racun, teoretski je moguce da to radi i sa 5 ili 6 hiljada ali to sto on radi moze samo neko ko zna kako trziste dise i ko je siguran u sebe i svoje znanje i iskustvo.

:) Samo napred !