Autor Tema: elite44 strategija 3 & 4  (Pročitano 88381 puta)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: elite44 strategija 3 & 4
« Odgovor #315 poslato: 14.11.2011, 09:33:42 »
@pipson ne mogu da verujem da si nesto stavio na live bez licne provere.  ;D ;D to sam ja nekada radio kada sam počinjao trejdati, odem na neki forum i pročitam kako je strategija profitabilna a ja odma na live pa pljus par stotina $$$$  ;D ;D pa onda kažem nikada više i tako neko vrijeme, kad mi neko kaže ej jesi vidio onu strategiju ubija se lik od love, a ja ponovo bez testiranja na live pa opet izgubim par stotina USD  ;D   A onda poslije nekog vremena već sam kao postao malo iskusniji i naučim od jednog lika iz Slovenije koji je profesionalni trejder jedno pravilo. Kaže on meni: '' Slušaj kada ti neko da strategiju  neslušaj šta ti priča za rezultate nego samo za postavke a tek kada ti sam napraviš statement i pozitivne rezultate minimalno 6 mjeseci,(ili ti on sam pokaže svoj statement) onda kažeš da je profitabilna i ide na live. Ipak je na live stvarna lova a ne virtuelna.Svaka strategija može da izgura mjesec i poslije ništa,zato je 6 mjeseci minimum ispod kojeg neidem. Od tada se strogo pridržavam njegovog pravila, ako želim nešto da probam live uplatim na Cent račun 100$ i igram se.

@elite44 mislim da je bezveze da se uopste pravdas.

@pipson ne mogu da verujem da si nesto stavio na live bez licne provere. To vise govori o tebi nego o nekom drugom. Ako zelis da neko drugi umesto tebe testira/optimizuje strategiju, ima i to... ali to onda platis pa dobijes i 'customer support', ovako mislim da je nepristojno da preispitujes i optuzujes nekoga ko se trudio da nesto napravi, pa jos i da to sve podeli sa drugima... besplatno.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: elite44 strategija 3 & 4
« Odgovor #316 poslato: 14.11.2011, 09:53:32 »
Malo da razcistim neke stvari.
Pisete za elite44 u porukama: "tvoj EA", "elite44 objavo EA" itd.
Nek me ispravi neko ako gresim, ali mislim da mesate babu i zabu.
EA je moj, samu strategiju je izmislio Elite44 i prema tome sam napravio EA.
Osim toga, vise puta sam napisao da nemojte koristiti na live racun.
Mislio sam da je svima jasno da ako ipak to uradite, radite na svoj odgovornost.
I jos nesto. Ako ste to uradili bez toga da ste isprobali na demo racun, da li vama
strategija odgovara, da li je profitabilna itd, onda bolje da ostavite forex i radite nesto drugo,
jer cete izgubiti mnogo vise od $500.

Nisam ni ocekivao da neko kaze hvala, za rad, trud sto smo ulozili i podelili sa vama besplatno, ali nisam ni ovo ocekivao.
Ostao sam bez teksta...

Nismo se razumeli, ne kazem ja nista ni tebi ni elite, vama svaka cast u svakom slucaju... Ali me zivcira sto je elite napisao hiljade i hiljade pipova plusa sa ovom strategijom, ja je stavim na live racun (naravno na svoju odgovornost i izgubim 500$) a elite sa druge strane opet pise da je napravio hiljade pipova plusa. Onda sam pomislio da sam LUD I CORAV ili da sam  sam krenuo u pogresno vreme, da je pre mene strategija pravila plus pa vratim chart unazad 3 meseca na M5 i sve pregledam zadnja 3 meseca. Avgust za koji je elite govorio da je hiljade pipova u plusu ja kad sam pregledao avgust on je bio u minusu. Ne zelim da nikog vredjam ili da me neko pogresno razume ali nemojte pisati da je nesto u plusu kad je u MINUSU!!!
A mene ne zivcira to sto po tebi  ja pisah i avgust i septembar bez veze po forumu da bi ti sada to preispitao i ispade ja lazov.