Autor Tema: Ulaz po 4H  (Pročitano 2024 puta)

Van mreže darkopo

• Pogledaj profil
Ulaz po 4H
« poslato: 12.11.2011, 09:41:47 »
Interesuje me vase iskustvo oko ulaska po 4H.

Naime posto u poslednje vreme polako prelazim na 4H malo sam u nedoumici oko ulaska.
Problem je nastao pomeranjem sata sa letnjeg na zimsko vreme tako da druga sveca(8h) mi se pojavljuje kod mog brokera tacno kada se otvara London.
Strategija po kojoj ulazim kaze da ako imate sinal treba uci u trejd odmah po otvaranju nove svece sto je u mom slucaju i otvaranje Londona kao i trgovati samo za vreme Londona.
Do prelaska na zimsko vreme bilo je dobro sta je nova sveca bila jedan sat posle otvaranja Londona.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Ulaz po 4H
« Odgovor #1 poslato: 12.11.2011, 23:50:08 »
Interesuje me vase iskustvo oko ulaska po 4H.

Naime posto u poslednje vreme polako prelazim na 4H malo sam u nedoumici oko ulaska.
Problem je nastao pomeranjem sata sa letnjeg na zimsko vreme tako da druga sveca(8h) mi se pojavljuje kod mog brokera tacno kada se otvara London.
Strategija po kojoj ulazim kaze da ako imate sinal treba uci u trejd odmah po otvaranju nove svece sto je u mom slucaju i otvaranje Londona kao i trgovati samo za vreme Londona.
Do prelaska na zimsko vreme bilo je dobro sta je nova sveca bila jedan sat posle otvaranja Londona.

Malo si ovo konfuzno napisao. London otvara u 9:00h po našem vremenu. dalje niko te ne tjera da radiš analize po tvom brokeru uzmi neki drugi demo, kao forex4you i rješan problem.
Evo ti extra strategija za H4:

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=14630

4 Hour Strategy (MACD)