Autor Tema: Alpari UK 200$ ne depozit Micro racun  (Pročitano 5176 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Alpari UK 200$ ne depozit Micro racun
« poslato: 28.11.2011, 13:39:36 »

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: Alpari UK 200$ ne depozit Micro racun
« Odgovor #1 poslato: 28.11.2011, 18:57:51 »
Je l prvo treba otvoriti racun , pa onda traziti 200$ ?

Van mreže neshaz

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 30.11.2011, 13:37:42 »
Pre nego otvoris racun, pogledaj kakve uslove trgovanja nude. Jer pretpostavljam da planiras da radis sa njima na dalje, pa onda treba da vidis i kako ces da podizes novac sa tog racuna kad ostvaris profit. Ono sto je za njih (po meni) veliki minus je to da nemaju podrsku ni jednog e-wallet providera (npr. Paypal, Moneybookers, itd.). To za nas iz Srbije moze da predstavlja problem, jer ako podizes novac sa tog racuna direktno na bankovni racun (ili karticu) mozes da napravis sebi problem jer forex po nasim zakonima nije dozvoljen za lica koja nisu dobila dozvolu od narodne banke (citaj 'svi' osim banaka). Procitaj ovu temu: http://www.forexsrbija.rs/forum/forex-brokeri/rad-sa-novcem-(depositwithdraw)/
Drugo, Alpari UK je jedan od retkih brokera koji Srbiju stavlja u kos visoko rizicnih zemalja (sto u stvari i nije daleko od istine). Za ove 3-4 godine koliko trgujem nisam otvorio mnogo racuna, ali nigde mi do sada niko nije to rekao osim njih, niti su mi trazili da svaka kopija dokumenta koje im saljem za otvaranje racuna mora da ide na overu kod sudskog prevodioca ili u britanski konzulat...

Interesantni su mi ovakvi racuni za testiranje, ali kod brokera kod kog nemam nameru dalje da radim onda nema svrhe ni da testiram.

Sto se tice efikasnosti rada na njihovoj platformi to ne mogu da ti kazem jer nemam racun kod njih, mozda ce neko drugi da prenese iskustvo iz prve ruke.
Sequere pecuniam

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 30.11.2011, 19:30:13 »
Ja sam im u ponedeljak poslao zahtev sa skeniranim pasošem i računom za telefon.
Sledi njihov odgovor:

Dear Sir,

Thank you for applying for an account with Alpari (UK).

As part of your account application we require to see the following documents:

•   Two CLEAR copies of a bank statement, credit card statement or a utility bill on headed paper registered in your name and at your current address. The documents must be dated within the last 3 months and be sent to your current residential address through the post. The documents must be on official headed paper.
The documents must be certified as a “true copy of the original” by either a Notary, Lawyer or Bank Manager.   The certification of the documents should contain the date of certification, the name and position of the certifier, signature, stamp, business address and contact number of either the Notary, Lawyer or Bank Manager.

Please be aware that unfortunately we are unable to accept the following documents:

•   Internet print outs
•   Electronically generated PDF statements or utility bills
•   A bill for internet usage
•   Mobile phone bill
We look forward to receiving your documents.

Best Regards

Harley Romero
Account Opening Assistant

Nisam siguran da ću to da uradim, odnosno siguran sam da neću.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 30.11.2011, 20:05:02 »
Ma oni nisu normalni, ja sam im poslao vec vazecu licnu kartu, lepo uslikanu....i meni slicno poslali..

Vratio sam im poruku lepo
I can't believe, why should I do that, simply I will find another broker.
I've already gave you my valid ID, and that isn't enought.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #5 poslato: 30.11.2011, 21:02:25 »
Ali čekaj, pa to nije ništa strašno... Treba vam samo račun za struju na tvoje ime koji ćeš da overiš u nekog opštinskoj službi. Ta overa ne bi trebala da vas košta više od 200 din. Morate i njih da shvatite, treba im sigurnost. Kako to traže i za žitelje drugih zemalja, tako traže i za vas.
Dobro je dok ne traže da im to pošaljete fizički na Kipar ili Švajcarsku, jer ima i toga...

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 30.11.2011, 21:05:22 »
Ali čekaj, pa to nije ništa strašno... Treba vam samo račun za struju na tvoje ime koji ćeš da overiš u nekog opštinskoj službi. Ta overa ne bi trebala da vas košta više od 200 din. Morate i njih da shvatite, treba im sigurnost. Kako to traže i za žitelje drugih zemalja, tako traže i za vas.
Dobro je dok ne traže da im to pošaljete fizički na Kipar ili Švajcarsku, jer ima i toga...

Ma ne mislim da je neka prevara, nego ne mogu da se zamaram toliko oko neceg sto ni ne znam da li je tacno...
« Poslednja izmena: 30.11.2011, 23:50:16 mileFX »

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 30.11.2011, 22:24:30 »

Ma ne mislim da je neka prevara, nego ne mogu da se zamaram toliko oko neces sto ni ne znam da li je tacno...

A pritom, MI njima treba prvo da damo lovu. Razumeo bih da to traže pre nego nam isplate zaradu.

Van mreže neshaz

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 02.12.2011, 19:35:01 »
A pritom, MI njima treba prvo da damo lovu. Razumeo bih da to traže pre nego nam isplate zaradu.
Kako mislis mi njima prvo dajemo 'lovu'? Oni daju bonus, bez ikakvog depozita. Ti ne treba da dajes nista, samo saljes skenirana overena dokumenta. Otvaras racun i onda trazis bonus... sad, kako ces posle da podizes profit (ako ga ostvaris) to je ono sto sam naveo kao minus za Alpari... I jos nesto, nemoj da mislis da ti poklanjaju taj novac. To je samo vid marketinga. Taj novac postaje tvoj tek kada ostvaris trgovanje u obimu od 20 lota.
Sequere pecuniam

Van mreže tozla

• Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 02.12.2011, 20:05:21 »
Kako mislis mi njima prvo dajemo 'lovu'? Oni daju bonus, bez ikakvog depozita.
Mislio sam generalno na brokere, kada otvaraš real acc, polažeš depozit. Znači, prvo im daš lovu da bi mogao da trguješ, a tek ako nešto zaradiš mošeš da podigneš zaradu.
Što se tiče no deposit bonusa, potpuno sam svestan da to nije lova koju ti oni daju stvarno. Imam već otvoren jedan sličan račun od 100$ i ta stotka mi se prikazuje na platformi kao kredit, a ono što zaradim je u Balance.