Autor Tema: MetaQuotes  (Pročitano 2140 puta)

Van mreže neshaz

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
MetaQuotes
« poslato: 28.01.2012, 07:59:47 »
http://www.forexpeacearmy.com/forex-forum/scam-alerts-folder/18130-metaquotes.htmlOBAVEZNO procitajte ovu temu!

Citat: EcnJesus
Who am I:

I have been working for various brokers in the past in various positions, gaining lots and lots of inside knowledge of the inner kitchen. I've seen people who put millions and ones who put their last 25 dollars in their accounts, only to loose everything in an unfair fight. It has been some time now, i wanted to take all the industry's dirty bastards down. So this is day one.

What I will do:

I will keep on posting FACTS - videos, files, articles and what ever it takes to stop what is going on now - cheating, manipulating, lying and scamming people of their money. I will open similar threads on various forum to attract as many attention as possible. Any help will be of great appreciation.

What I won't do:

I won't give you a list of good/bad brokers - it doesn't exist. I will not argue with you or try to convince you of something.

If all you have to say is "i know this" "I've seen that" it means this thread is not for you. Please move along, to your happy place.

A fraction of people are aware of the what is going on. The ones that are aware, haven't seen real proof up until now.

Svi linkovi koje cete videti na tom forumu su vec mrtvi. Cak i njegov website koji je otvoren pre nedelju-dve je vec blokiran.
Ali zato je tu p2p ;)
http://thepiratebay.org/torrent/6943545
edit: da pojasnim malo da ne dodje do zabune. Linkovi iz gornje teme su 'mrtvi' jer je MetaQuotes intervenisao u zelji da se ne prosiri informacija sta brokeri mogu da urade sa nasim trgovanjima.
« Poslednja izmena: 28.01.2012, 11:14:20 neshaz »
Sequere pecuniam

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Odg: MetaQuotes
« Odgovor #1 poslato: 28.01.2012, 16:00:05 »
     Pa šta reći? Iskreno, nisam preterano iznenađen. Ovako nešto sam i pretpostavljao da je u moći brokera. Ono što me u ovom slučaju čudi je brzina i efikasnost sklanjanja  snimaka sa interneta, gašenje sajta ...

Ne znam da li je ovo pravo mesto da postavim pitanje ali me je ovo inspirisalo. U svakom slučaju radi se o brokerskim smicalicama upakovanim u kojekakva pravila.
  Da li mi neko može objasniti zbog čega ne mogu da zatvorim poziciju u ovom slučaju na 2 pips-a od SL?

Takođe pre dva dana nisam mogao ni da pomerim SL u slučaju spajka.
« Poslednja izmena: 28.01.2012, 16:41:13 Alien70 »