Autor Tema: FxLider Analiticar - posao  (Pročitano 13723 puta)

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: FxLider Analiticar - posao
« Odgovor #15 poslato: 13.10.2011, 22:58:12 »
Imam i ja 4 godine, bez knjiga i vesti, samo platforma i ja.Ne uklapam se u vec tradicionalni nacin analiza.Tako da posa ne treba ni da trazim u nekoj brokerskoj kuci,slabo bi ih sta razumeo, al isto tako i oni mene,dva smo sveta razlicita.
postujem i pratim tvoj rad cak i koristim tvoju strategiju U nekim trgovanjima.
samo eto svako ima svoj nacin - a ja volim da znam sve kako zasto pa zato pratim i fundamente i tenicku analizu pa cekam volatilnost i tako...
Momentum counts.

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #16 poslato: 14.10.2011, 14:52:29 »
Citat
ne vidim nista strasno u toj drugoj ponudi,sasvim normalno da ponude i druge poslove pa ko hoce hoce,cemu inspekcije i ostale gluposti 
pitanje za Aleksandra - koliko je njegovo iskustvo na Forexu da bi konkurisao za posao analiticara?

Branchy nema tu ponude njihova ponuda je da uplati da trguje preko njih i da dovlaci trejdere da bude IB (ko zna sta je IB zna mrzi me da objasnjavam) posto su ga pozvali na razgovor onda je glupo da bilo sta radi nego da ode i vidi o cemu je rec.

Moja poanta je da ne moze neka kompanija da postavi oglas za posao analiticara a ovamo vrbuje ljude za IB i da uplate kod njih pare da trguje to na zapadu se strogo kaznjava ali ocigledno kod nas to prolazi bez problema jer eto ovo je Balkan pa ovde sve moze.

Aleksandre zelim ti da dobijes taj posao ali ta kompanija je mutnija od Save i Dunava zajedno.

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 14.10.2011, 17:53:09 »
naravno da i ja podrzavam Aleksandra i svu ovu  mladu ambicioznu generaciju,koja itekako treba da bude obazriva u ovo vreme,ali isto tako ne podrzavam naprecac donete negativne zakljucke o nekome na osnovu par komentara...sto se tice FXLidra,nemam nikakvog iskustva sa ovom brokerskom kucom,cak nemam instaliranu ni njihovu platformu

Van mreže kristian

• Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 14.10.2011, 19:06:53 »
Slažem se sa Berkutom. Ova brokerska kuća ili je mutna ili imaju veoma loš odnos prema potencijalnim klijentima. Ja sam na njihovom sajtu i saznao za forex, pre otprilike pola godine. Pošto sam tada imao pristup samo sporoj internet vezi, poslao sam pitanje njihovoj tehničkoj podršci. Pitao sam koja brzina interneta je potrebna za nesmetano funkcionisanje MT4 platforme. Odgovor nisam dobio ni dan danas.

Pozdrav!

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 14.10.2011, 21:18:49 »
to nije merilo da su "mutni" ili nisu...ja ih ne branim,samo oni znaju kakvi su,ali malo kontradiktorno na komentar :"pokusavaju da privuku sto vise clanova a kad se oni pojave ne odgovaraju na meil ?"Kada se bude pojavio komentar da su nekog prevarili za novac,pokrali mu pipseve ili slicno tome,e onda moze da se posumnja u njihovu neispravnost

Van mreže kristian

• Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 15.10.2011, 00:26:51 »
Ako se nekome i desi tako nešto, tada će za tu osobu biti prekasno da  počne sumnjati u ispravnost brokera. To može da se desi bilo kome od nas, ako nismo dovoljno oprezni. Ljudi su u stanju sve da urade kako bi došli do lake zarade. Ne želim ovim postom da se vezujem samo za forex i brokerske kuće. Ovo važi za sve sfere života i rada pojedinca. Mnogo je prevaranata na ovom svetu i onih koji zloupotrebljavaju poverenje ljudi koji nisu dovoljno upućeni u datu oblast.

Pozdrav!

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 15.10.2011, 13:52:51 »
u pravu si Kristiane,dobio si karmu od mene ;) a Aleksandru drzimo palceve  :)

Van mreže kristian

• Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 15.10.2011, 15:01:47 »
Hvala Branchy! Sad znam kako funkcioniše to sa karmom, a Aleksandru želim svako dobro.

Pozdrav!

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 16.10.2011, 18:51:50 »
hvala svima na podrsci i savetima! :)
zelim i ja vama sve najbolje.
pisem ponovo kad bude novosti...
puno pipseva zelim svima:)
Momentum counts.