Autor Tema: Razlike u desavanjima kod brokera od 200 pipseva  (Pročitano 2616 puta)

Van mreže apolo

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Razlike u desavanjima kod brokera od 200 pipseva
« poslato: 21.09.2011, 13:43:58 »
Posto sam nov u FX, a nisam nasao odgovarajucu temu na forumu interesuje me sledece.Naime da li se mogu znacajno razlikovati cijene  izmedju brokera.Poznato mi je da ima malih devijacija ali radi se o devijaciji od oko 200 pipseva.Konkretno kod brokerske kuce ACFX na paru EUR/CHF imao sam nekoliko spike-ova do cijene od 1.1917,dakle ispod 1.2(radi se o real racunu i MT4).Ovo mi ne bi bilo cudno da nemam instaliran MT4 od jos nekoliko drugih brokerskih kuca(sto demo, sto non deposit..),gdje sam primijettio da nigdje nije doslo do ovog proboja.Kako je to moguce?Evo saljem slike.Ovo se desilo(nocas) 21.09.2011god.odmah iza 23:00 po nasem vremenu(na grafiku je (00:01) iza ponoci

Pozdrav

Van mreže apolo

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Razlike u desavanjima kod brokera od 200 pipseva
« Odgovor #1 poslato: 21.09.2011, 14:17:51 »
Ovu temu sam zapoceo sa ciljem da saznam da li se ovo uopste dogodilo?Nigdje nisam procitao da je CHF pao ispod 1.2.Ako neko nesto vise zna o ovome neka posuje,jer sam poceo da sumnjam u dobre namjere brokera.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 21.09.2011, 14:31:47 »
Na lideru se to nije dogodilo u vecini jeste,desavalo se ako je greska na serveru da brokeri vracauju poz na prvobitno stanje.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 21.09.2011, 15:56:14 »
Na Forex4You cent računu se nije desilo. Ni na Admiralovom demo računu...
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 21.09.2011, 17:02:55 »
Posto sam nov u FX, a nisam nasao odgovarajucu temu na forumu interesuje me sledece.Naime da li se mogu znacajno razlikovati cijene  izmedju brokera.Poznato mi je da ima malih devijacija ali radi se o devijaciji od oko 200 pipseva.Konkretno kod brokerske kuce ACFX na paru EUR/CHF imao sam nekoliko spike-ova do cijene od 1.1917,dakle ispod 1.2(radi se o real racunu i MT4).Ovo mi ne bi bilo cudno da nemam instaliran MT4 od jos nekoliko drugih brokerskih kuca(sto demo, sto non deposit..),gdje sam primijettio da nigdje nije doslo do ovog proboja.Kako je to moguce?Evo saljem slike.Ovo se desilo(nocas) 21.09.2011god.odmah iza 23:00 po nasem vremenu(na grafiku je (00:01) iza ponoci

Pozdrav

U svakom slučaju, greška je kod brokera ACFX. Takve stvari su se dešavale, a dešavaće se i u budućnosti. Nema brokera za ovih 5 godina kod kojih mi se nisu desili slični spajkovi (čak i oni od 5.000 pipa :) ).
U e-mail-u trebaš da im pošalješ ovu nepravilnost i tvoja pozicija (ako si je imao) će biti vraćena na početno stanje u roku od 24h. Pozzz.