Autor Tema: expertx strategija & trend je tvoj drug EA  (Pročitano 9834 puta)

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: expertx strategija & trend je tvoj drug EA
« Odgovor #30 poslato: 20.07.2011, 20:29:05 »
Tako je, no ja ne zatvaram naloge nego to prepuštam da odradi EA pa i dalje pratimo razvoj situacije.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 21.07.2011, 08:38:57 »
Kao pomoć kod ulaska dodan i disparity index indikator a pozicija otvorena prekjučer u 23 sata i dalje čeka razvoj situacije i nadam se da će danas odraditi svoje. Na ovoj slici se ljepo vidi kako gunn_mod indikator nije uvjek 100% točan (no to znamo).

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 21.07.2011, 13:45:59 »

Imam novi jednostavniji projedlog a to je TS s tim da ga postaviš u EA kao opciju pa ko ga želi koristiti neka ga koristi a ko ne neka ga po defaultu ostavi isključeno.

Po meni ja bi uvjet za TS stavio STEP a možeš i posebno napraviti da svatko može staviti koliko želi. Uvjet da bi TS radio je da je otvoren samo jedan nalog na grafu, ako su otvorena 2 suprotna (npr. sell i buy) TS se nesmije uključiti, na 2 ista naloga može TS raditi(npr. sell), sve ostalo ostaje isto kao i do sada u EA.

Nakon ovog što se dogodilo danas ovaj t7s bi bio zlata vrijedan, nebi imao otvoren postavljeni sell pending jer je bilo preko 60 pipa plusa što bi u mojem slučaju dalo preko 10 pipa dobiti i zatvorene sve pozicije.

No sada će se barem vidjeti što se događa kada imamo otvorem po jedan buy i sell pa dali će završiti trgovina sa plusom ili minusom.

Van mreže expertx

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 21.07.2011, 14:55:20 »
Da nebi bilo pardon nismo znali zatvorio sam poziciju sa oko 3 € dobiti.

Postavio sam na prvi buy, buy pending umjesto na korak od 50 pipa točno na poziciju prvog buya i sada kad je poraslo u plus zatvorio sam sve pozicije sell sa minusom i dvije buy pozicije sa plusom i ukupno mi izašlo 3€ profita.

Od sada pa nadalje ručno radim s t/s-om dok nenad to ne ubaci u EA.

Nenade molim te da požiriš, Hvala.