Autor Tema: Dryclean's Brijon game playing multi-pair auto trader by SteveHopwood  (Pročitano 2100 puta)

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Evo nesto novo od SteveHopwood-a. Ovaj EA kupuje i prodaje istovremeno 6 parova i odrzava ih u balansu. Kad ukupan profit dostigne zadatu vrednost svi parovi se gase i sve ide ispocetka. EA hedzuje parove koji najvise gube tako da nema previlikog DD tj gubitka.
Postavite EA na grafikon i on ce automatski kupit i prodati parove.

Buy parovi
AUDUSD
EURUSD
USDJPY

Sell parovi
USDCHF
GBPCHF
EURJPY

Mozete da postavite vase parove koje zelite, ali morate da promenite UseDrycleanPairs na false

Ja sam ga malo testirao i za sada su dobri rezultati, ako neko jos zeli da ga testira neka javi rezultate.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Isprobavao sam više vrsta ovih tzv. basket trade robota i svi oni rade neko vreme super, ali će se kad-tad zaglaviti i propuštaće velike profite...

U svakom slučaju, nije na odmet da ga neko postavi na neki demo account i da nedeljno objavljuje rezultate. Možda je ovaj nekim čudom drugačiji...

Van mreže gaxx

• Full Member
    • Pogledaj profil
Update Dryclean's Brijon game playing multi-pair auto trader by SteveHopwood.mq4  i novi robot Rinse and Repeat with MPTM.mq4  koji je zasnovan na ideji ovog robota, samo sto u ovom slucaju  kupuje i prodaje samo jedan par.