cestitam thesage!!! pretpostavka ti je tacna.moja pretpostavka kraj d talasa u okviru 4. talasa na mesecnom tf ubrzo sledi talas e od 1.48 ili 1.50 do 1.23 ili 1.1846, i da cena ne zatvori iznad 1.50, ili ispod 1.1874 . onda 5 talas preko 1.6
Citat: aleksandarmfx 30.04.2011, 23:49:32cestitam thesage!!! pretpostavka ti je tacna.moja pretpostavka kraj d talasa u okviru 4. talasa na mesecnom tf ubrzo sledi talas e od 1.48 ili 1.50 do 1.23 ili 1.1846, i da cena ne zatvori iznad 1.50, ili ispod 1.1874 . onda 5 talas preko 1.6Hvala, od skora slušam samo sebe i mnogo mi je bolje.Sada sledi talas na dole nekih 300 pipa a za niže videćemo, postoje realne pretpostavke da to bude i 600 pipa. U svakom slučaju dugoročno trebao bi da probije psiholoških 1.5100 i onda dosta dole ili dosta gore obzirom da zlato uveliko zamenjuje USD u očuvanju bogastva.
Sto se mene tiče Elliott može u fioku jedno vreme malo da odmori sa www.elliottvawe.com zajedno!!The Sage samo napred!!
Johny , moje postovanje. Evo i ja imam slican primjer ... planiram da stavim " 1 " na mjesto " X " , pa me interesuje sto ti mislis o tome .
Koliko Elliot-ovi talasi vaze za manje TF-ove, tj ima li svrhe raditi ovu teoriju na manjiem TF-u?
Citat: mileFX 12.02.2012, 18:11:05Koliko Elliot-ovi talasi vaze za manje TF-ove, tj ima li svrhe raditi ovu teoriju na manjiem TF-u?Praćenje Elliotovih talasa na manjim TF-ovima iziskuje veliki trud i praćenje. Mišljenja su podeljenja, ima ih i za i protiv. Veliki su šumovi na malim TF-ovima, tako da ih ja posmatram samo na dnevnom ili nedeljnom nivou.