Autor Tema: FXCC  (Pročitano 41679 puta)

Van mreže trut

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: FXCC
« Odgovor #30 poslato: 16.03.2015, 09:20:32 »
Zaboravih da kazem da bomus daju do kraja marta i da je u pitanju ECN racun.

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 17.03.2015, 23:12:55 »
Razmisljam da otvorim racun kod ovog brokera, min depozit je 100USD, a daju 100% bonusa, istina bonus traje 50 dana nakon cega se uklanja sa racuna. Min suma za trgovanje je 0,01lot. Da li neko od iskusnijih trgovaca ima neka iskustva sa ovim brokerom i da li ponudjeni uslovi deluju ok....

uslovi su  generalno standardni  kao i kod svakog drgog brokera ,a li  onso  shto je  jako bitno kod  izbora ovog brokera je da ima  rachune vec od 100dolara shto opet moyhe pochetnicima pomoci u startu

Van mreže trut

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 20.03.2015, 08:07:23 »
Mene je ovom brokeru najvise privukla cinjenica da je u pitanju ECN broker, i naravno bonus i min uplata od 100$. Problem je sto bonus akcija traje do kraja marta a ja jos nisam siguran da zelim da deponujem, pa sam mislio da mi oni koji rade sa ovim brokerom pomognu u odluci. U svakom slucaju hvala xomer...

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 20.03.2015, 10:09:33 »
Mene je ovom brokeru najvise privukla cinjenica da je u pitanju ECN broker, i naravno bonus i min uplata od 100$. Problem je sto bonus akcija traje do kraja marta a ja jos nisam siguran da zelim da deponujem, pa sam mislio da mi oni koji rade sa ovim brokerom pomognu u odluci. U svakom slucaju hvala xomer...

ma deponuj ,svakako cesh yaraditi ;)