Autor Tema: Multi Monitor iskustva  (Pročitano 27384 puta)

Van mreže makarona365

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
Multi Monitor iskustva
« poslato: 10.02.2015, 22:41:10 »
Poydrav,

unapred se izvinjavam ako sam omasio mesto za otvaranje ove teme. Posto sam do sada radio na jednom desk top racunari i jednom lap topu resio sam da obnovim malo opremu, pa bih sada sa jednog pc-ja razvukao tri velika monitora.
Ono sto bih voleo da podeli neko sa mnom ko ima iskustva je kako da vise chartova jedne mt4 plat. razvucem na vise monitora posto je ovako kako ja radim nemoguce izvuci prozor valutnog para van platforme. Do sada sam naravno na jednom kompu otvarao real racun, a na drugom demo ali sa obzirom da ce u buducnosti sve ici sa jednog kompa zanima me postoji li neki program koji omugucuje pop up prozora sa jednog racuna .

Hvala

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Multi Monitor iskustva
« Odgovor #1 poslato: 12.02.2015, 10:31:53 »
Kartu izvlačiš pomoću skripta Undock chart.ex4 koji sam dao u prilogu. Njega stavi u Scripts folder, a prateći MT4iConnect.dll  u Libraries folder. Potrebno je i u Option > Experts da bude štiklirano Allow DLL import. Restartuješ MT4, i navučeš skript Undock chart na kartu koju želiš da izučeš. Slika u prilogu.
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže makarona365

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 12.02.2015, 11:32:43 »
E pa druze puno ti hvala, ovo ce mi stvarno znaciti.

Pozdrav 

Van mreže bullandbear

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 14.02.2015, 16:34:01 »
Kartu izvlačiš pomoću skripta Undock chart.ex4 koji sam dao u prilogu. Njega stavi u Scripts folder, a prateći MT4iConnect.dll  u Libraries folder. Potrebno je i u Option > Experts da bude štiklirano Allow DLL import. Restartuješ MT4, i navučeš skript Undock chart na kartu koju želiš da izučeš. Slika u prilogu.

Zdravo sve sam odradio ali ipak nemogu da pokrenem undock opciju ??
 Da li imas mozda neku ideju gdje grijesim ili sto bih trebao da uradim ?
Hvala puno

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 14.02.2015, 20:25:32 »
Pretpostavljam da si sve uradio kako treba. Skini Fxcc platformu pa isprobaj na njoj.
1. Ako radi na njoj onda zeza tvoja platforma. Spusti najnoviju vrziju pa probaj s njom. Ako ni tada ne radi, zeza platfoma - javi se svom brokeru i trazi objasnjenje.
2. Ako ne radi na Fxcc onda ili negde gresis ili nesto nije u redu sa tvojim Windowsom.
Javi sta si utvrdio.
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.