Autor Tema: fxclearing.ca  (Pročitano 4937 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
fxclearing.ca
« poslato: 02.06.2012, 09:31:22 »
Cisto ECN broker vise vrsta racuna otvaranja racuna od 1$ do 500$,pristupacan sped,ovaj bi dobro dosao u  Srbiju. http://eng.fxclearing.ca/terms#3

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
Odg: fxclearing.ca
« Odgovor #1 poslato: 23.06.2012, 22:19:52 »
Nikad čuo da firma iz Kanade sa licencom iz Rusije ima neku ozbiljnost na ovakav način..Nisu regulirani od strane IIROC - a ili OSC (Ontario) u Kanadi.

Ako se šta desi tvom računu, nemožes se nikako borit za povrat svojih sredstva itd. Nemaš CIPF osiguranje prema svom računu ako odigraju neku igru protiv tebe. Njihova riječ je zadnja u tom slučaju!

Imaju nekih par dobrih stvari kao paypal itd. al ubiti šprint od njih...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 24.06.2012, 00:04:08 »
Naisao sam na njih i primetio da su ECN,da su im pocetna ulaganja primamljiva za ECN takodje i spedovi,po web adresi i kontak uvideo sam da su iz Kanade,sada sam video da imaju veze sa RUSIJOM.Sobzirom da je Canada zemlja sa visokom ocenom za korupciju,to znaci da je uredjena drzava,ne verujem da bi ovo moglo da prodje u Kanadi da nesto nije u redu.Inace ne trgujem kod njih ,video sam ponavljam primamljiva ulaganja za ECN pristupacan sped i da su iz Kanade.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 24.06.2012, 12:39:12 »
To je i meni bilo čudno, jer su Kanađani jaki u propisima.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 04.01.2013, 08:18:46 »
Evo jednog obaveštenja koje neće, barem mene, obradovati.
FxClearing se spaja odnosno sklopili su ugovor sa ruskim brokerom TusarFX . Iskreno, ježim se od ruskih brokera ali šta je tu je.
Malo poznati TusarFx, videćemo da li će se naći na listi našeg prestižnog sajta i Foruma.

TusarFx koji npr ne radi sa Skrill-om nego OkPay sistemom, itd.
Menja se svetski poredak pa tako i ovo, verovatno je to :)

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 24.01.2013, 10:06:26 »
Nekih mesec dana koristim usluge TusarFx, i prijatno sam iznenađen.
Doduše,nemaju neka rešenja za deposit/withdraw za sitnije uplate i isplate, ali zato imaju svoju banku TusarBank, koja nadomešćuje troškove slanja novca za klijente FxClearing-a.

Ako nastave ovako da rade, mogu se naći na listi ovog pionirskog sajta na našim prostorima.