Autor Tema: FTI-FX demo turnir  (Pročitano 20243 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: FTI-FX demo turnir
« Odgovor #45 poslato: 26.02.2013, 01:02:42 »
Mogli bi prvih 5 ili neko od njioh,ako su clanovi foruma objaviti svoje trgovine,i otkloniti svaku sumnju u regularnost.
Na ovakve optuzbe,a da niko ne reaguje od nagradjenih,zabrinjavajuce

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 26.02.2013, 10:33:48 »
Nije zabrinjavajuce, jasno je da je sve falsifikovano, i da je i ovaj forum posluzio za manipulaciju.
Zabog toga mi moderator trebao da ih odavde izbaci sa sve njihovim "signalima" i analizama.

A i uloga ACFX dovodi i njhovu reputaciju u pitanje...

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: 26.02.2013, 10:38:09 »

Šta god da se desilo - desilo se, i teško da će da se promeni. Dobili smo obećanje da će biti postavljeni statementi koji bi trebali sve nedoumice da otklone.

Do tada, držite se pravila foruma...
[/quote]

Verovatno ce ih postavili sada kada su ih svi pritisli, imali su vise od 24 casa da ih falsifikuju.
FTI mozete slobodnom podvesti pod Forex PREVARU, pa eto barem su po necemu prvi u Srbiji.
Stvarno su sebi napravili neverovatnu "reklamau" i to dzabe.
Da vidim ko ce sa njima posle ovoga poslovati...
A u stvari niko i ne zna sta oni u stvari i rade ?!

Van mreže Momo

• Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 26.02.2013, 12:58:53 »
Pitanje za moderatora foruma:
zasto ste obrisali moj post gde sam napisao da organizatorima FTI takmicenja POKLANJAM moju "nagradu' za sedmo mesto koje su mi "dodelili" a koja se sastoji od pretplate na "signale" za 6 meseci.
FTI nije u stanju da evo dan i po objavi trejdove prvih 5 takmicara , a vi mi ne dozvoljavate da im urucim njihovu "nagradu".
Ja, licno im tu "nagradu" dodjeljujem za uspjesno izvedenu prevaru clanova foruma i odlicno izvedeno falsifikovanje cijelog takmicenja.

Van mreže tihi84

• Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 27.02.2013, 09:49:00 »
Zato sto Moderatori objavljuju ono ste je njima interesu. Ako od necega nemaju prednosti nece bit objavljen. Jednostavno je.  Naj verovatnije ce i ovaj upis biti izbrisano... :-)

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #50 poslato: 27.02.2013, 11:34:58 »
Zato sto Moderatori objavljuju ono ste je njima interesu. Ako od necega nemaju prednosti nece bit objavljen. Jednostavno je.  Naj verovatnije ce i ovaj upis biti izbrisano... :-)

:) tihi84 se javlja iz pozadine

Van mreže tihi84

• Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 27.02.2013, 13:22:42 »
Pa da. Kad se ne može sa zvaničnim imenom... :)

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 28.02.2013, 11:04:19 »
Predlog za moderatora foruma:
Ovim prevarantima iz FTI i njihovim kvazi promocijama i takmicenjima ne davati prostor na stranicama FXS.
Pokazali su ko su i sta rade !

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #53 poslato: 09.03.2013, 02:08:42 »
...moramo da naglasimo da vaš omiljeni sajt forexsrbija.rs samo "medijski" prati ovo takmičenje kao i mnoga druga i ograđuje se od bilo kakvih drugih informacija osim onih koje su dostupne na samom sajtu organizatora.

Šta god da se desilo - desilo se, i teško da će da se promeni. Dobili smo obećanje da će biti postavljeni statementi koji bi trebali sve nedoumice da otklone.

Sa namerom smo postavili citat ova dva posta, jer očigledno mnogima nije jasno da sajt FXS nije imao nikakve veze osim malo "medijskog" prostora datog i ovom (kao i mnogim drugim) takmičenju. Mnogi od vas misle kako smo mi deo nekog razrađenog sistema i u sprezi sa (sada konkretno) FTI-jem.

Dakle, dobili smo obećanje. Nije ispunjeno. Kontaktirali smo organizatore ovog takmičenja na različite načine, poslednji put su se javili pre 3 dana i rekli da će biti statementa i slika sa dodele (koje su retko kome važne), ali od tada ni traga ni glasa.

Sve vam je jasno i bez naših konkretnih saopštenja.

Žao nam je (kao i sigurno ACFX-u) ako smo vas doveli u to uverenje da i mi stojimo iza ovakvog poteza pojedinaca.
Posledica ovako neozbiljnog ponašanja jeste zaključavanje bilo kakve FTI prepiske na najuglednijem forex portalu u regionu.

U nadi da se nešto ovome slično neće ponoviti,
s poštovanjem,

FXS tim.

P.S. Ako grešimo, izvinićemo se bez problema i nastavićemo daljim tokom.

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 09.03.2013, 14:18:36 »
Kao sto rekoh: odlicno su se "izreklamirali" i na pravom mestu - najvecem forex portalu/forumu u Srbiji koji se prati i cita u okruzenju.

Ima "posao" da im krene :'( :'(

Van mreže Momo

• Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 12.03.2013, 13:24:44 »
Clanovima foruma i Moderatoru ...

Na ovom kvazi takmicenju FTI , JA SAM BIO PRVI NA RANG LISTI DO ZADNJEG TRENUTKA  !  OBZIROM da ovi PREVARANTI  nisu bili u stanju da ispostuju cinjenicno stanje i ispostuju pravila takmicenja koje su sami precizirali , izmislili su pobjednike i falcifikovali takmicenje pa su me stavili  na 7 mesto sa nagradom koje podrazumjeva njihove FTI signale ,  kako bi me upecali da uplatim novac i trgujem na njihove signale !!! Inace to je jedino mjesto gde ne daju novac vec samo " FTI SIGNALE" :-) , SMATRAM DA STE DONIJELI ISPRAVNU ODLUKU STO STE IM ZABRANILI DA IMAJU PRISTUP OVOM FORUMU ! Drago mi je da ste se svi uvjerili u ovu prevaru , a zao mi je sto sam moje vrijeme od 15 dana utrosio u prazno za mene ali nadam se ne i za clanove foruma ! Takodje smatram da se ovakvim prevarantima moraju pozabaviti i drzavne institucije kako bi se sprijecila dalja prevara ... Zahvaljujem se Clanovima foruma i Moderatoru na razumevanju !

Van mreže Jale

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 14.03.2013, 15:07:03 »
Clanovima foruma i Moderatoru ...

Na ovom kvazi takmicenju FTI , JA SAM BIO PRVI NA RANG LISTI DO ZADNJEG TRENUTKA  !  OBZIROM da ovi PREVARANTI  nisu bili u stanju da ispostuju cinjenicno stanje i ispostuju pravila takmicenja koje su sami precizirali , izmislili su pobjednike i falcifikovali takmicenje pa su me stavili  na 7 mesto sa nagradom koje podrazumjeva njihove FTI signale ,  kako bi me upecali da uplatim novac i trgujem na njihove signale !!! Inace to je jedino mjesto gde ne daju novac vec samo " FTI SIGNALE" :-) , SMATRAM DA STE DONIJELI ISPRAVNU ODLUKU STO STE IM ZABRANILI DA IMAJU PRISTUP OVOM FORUMU ! Drago mi je da ste se svi uvjerili u ovu prevaru , a zao mi je sto sam moje vrijeme od 15 dana utrosio u prazno za mene ali nadam se ne i za clanove foruma ! Takodje smatram da se ovakvim prevarantima moraju pozabaviti i drzavne institucije kako bi se sprijecila dalja prevara ... Zahvaljujem se Clanovima foruma i Moderatoru na razumevanju !
Dragi moji drugari jos sa pravom sam pomislio da su prevaranti jos na pocetku,i ispostavilo se da je tacno! Lepu retoriku imaju.pa su cak i uspeli da me ubede da se takmicim!Sva sreca odustao sam brzo,i ne videvsi do danas da pisete o njima kao prevarantima!U svakom slucaju ima mnogo lepsih i bitnijih demo  takmicenja! :)Pozdrav svim trejderima!