Autor Tema: Problem sa Stop Loss  (Pročitano 2585 puta)

Van mreže mastermkd

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Problem sa Stop Loss
« poslato: 08.05.2012, 14:28:23 »
Imao sam sl na gold na 1625, ali platforma mi je zatvorila narucku na 1619. Moze li neko da mi objasni zasto mi nije zatvorena narucka na 1625 moguce li je i cija je odgovornost mislim na brokera. Pozdrav

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
Odg: Problem sa Stop Loss
« Odgovor #1 poslato: 08.05.2012, 15:53:29 »
Imao sam sl na gold na 1625, ali platforma mi je zatvorila narucku na 1619. Moze li neko da mi objasni zasto mi nije zatvorena narucka na 1625 moguce li je i cija je odgovornost mislim na brokera. Pozdrav

sllipage, BID/ASK   cijena zatvaranja, requote .  Ima  dosta  toga  vec  objasnjeno  na sajtu.

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 08.05.2012, 19:44:14 »
Ja sam pre par dana zbog neaktiviranja SL izgubio 100 dolara. Kako mogu da se žalim brokeru?
Kažu imali su problema sa platformom i samo što mogu da mi pruže je izvinjenje. Da nisam pogledao još par sati spržio bih pola računa
« Poslednja izmena: 08.05.2012, 19:46:40 Vojvoda »
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 08.05.2012, 22:57:02 »
Ja sam pre par dana zbog neaktiviranja SL izgubio 100 dolara. Kako mogu da se žalim brokeru?
Kažu imali su problema sa platformom i samo što mogu da mi pruže je izvinjenje. Da nisam pogledao još par sati spržio bih pola računa

Pretpostavljam,  nikako.  U  ugovoru  koji  je  potpisan broker se  ogranicio  od  eventualnih tehnickih  problema. U  slucaju  da  se nisu  ogradili od  tih  problema,  onda  se  treba  obratiti  nadleznoj  ustanovi  kod  koje  je broker  regulisan.

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 19.05.2012, 11:01:21 »

Pređi kod drugog brokera, a nama kaži koji to broker da se ne zeznemo pa da odemo kod njega.
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.