Autor Tema: Forex Rebate  (Pročitano 2141 puta)

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
Forex Rebate
« poslato: 04.04.2012, 13:56:57 »
Jednu  zanimljivu  opciju koju sam  skoro  pronasao. 

http://www.cashbackforex.com/?aid=25496 

Kada  trgujemo,  svakom  obavljenom  transakcijom,  dobijamo  nazad  jedan dio  novca  bez  obzira  da li je  trade  bio  pozitivan  ili  ne. 
Moram  da  kazem,  ja licno nisam jos  ucestvovao u ovakvim  stvarima. Medjutim,  kod  mog  brokera  ja  placam  spread +  commission, i  ako  postoji mogucnost  da se  vrati  dio  novca ,  zasto da ne.   Recimo,  za Dukascopy nude  40%  povracaja  od  komisije.  Vidim  da  ovaj sajt ima dosta  dobar review(  myfxbook) ,  ali  ja  sam  ipak kontaktirao mog  menadzera  iz  dukascopija, pa  cu  tek onda  odluciti da  li da  pristupim  ili  ne.

U  svakom  slucaju,  nije  na odmet  da provjerite !

P.S

link  koji  sam  postavio  je  ujedno  i referal, tako  da  cu  i  ja  imati  neke  koristi  od  toga  da  li  cete  se  registrovati. Medjutim,  ja  nemam  otvoren  account  sa njima,  i  ne znaci  da  cu  ikada otvoriti. Sigurnost  mojeg naloga  kod  Dukasa  je na  prvom  mjestu,  ali  to  ne znaci  da  ne treba  postaviti  ovakve  ili  slicne ponude.

Srecno .

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Forex Rebate
« Odgovor #1 poslato: 04.04.2012, 19:27:23 »
I samo mala napomena: ref. link je odobren markot-u jer je već odavno moderator jednog od podforuma.
Da ne bi ubuduće dolazilo do zabune ;)