Autor Tema: MT4 usporila  (Pročitano 2464 puta)

koske

• Gost
MT4 usporila
« poslato: 23.05.2012, 09:24:40 »
Primetio sam da mi je mt4 platforma usporila. Dali ima nesto nasta treba skrenuti paznju?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: MT4 usporila
« Odgovor #1 poslato: 23.05.2012, 09:33:42 »
Primetio sam da mi je mt4 platforma usporila. Dali ima nesto nasta treba skrenuti paznju?

Očisti history folder u okviru iste, verovatno je zbog toga.
Evo taman prilike za još jednu info: od 1. juna MT4 provajder MetaQuotes će da prekine support starih platformi, konkretno onih koje su manjeg build-a od 416. Ukoliko imate takvu platformu obavezno je update-ujte.
Trenutnu verziju ćete da nađete u Help>About meniju.

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 23.05.2012, 12:18:44 »

Evo taman prilike za još jednu info: od 1. juna MT4 provajder MetaQuotes će da prekine support starih platformi, konkretno onih koje su manjeg build-a od 416. Ukoliko imate takvu platformu obavezno je update-ujte.

Kako  se  updejtuje  ?  To bi valjda  trebao broker  da  uradi ?  Ne  koristim  MT4 za  trgovanje, vec  za tehnicku analizu. U svakom  slucaju, trebace!

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 23.05.2012, 16:30:34 »

Kako  se  updejtuje  ?  To bi valjda  trebao broker  da  uradi ?  Ne  koristim  MT4 za  trgovanje, vec  za tehnicku analizu. U svakom  slucaju, trebace!

kod svakog restartovanja platforme ako postoji nova verzija, sama ponudi  apdejt. ako ne ponudi, skinite sami  sa sajta vasheg brokera i ponovo se ulogujte  sa vashim rachunima