Autor Tema: Loša reklama  (Pročitano 13636 puta)

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Loša reklama
« Odgovor #15 poslato: 26.11.2010, 09:17:49 »
E sada recite vi meni ..doslo vreme da otvorim realan racun pa koga predlazete da derem...Nenade daj tu tetu
ja sam dobro ovo ispeko pa vreme je da se oprobam..smirice se ona...kako samo imaju osecaj za te pocetnike
zato sto rade sa mnogo indikatora pa se zbune i trend ode dole..
obecavam da cu da podnesem izvestaj...

Pošto ćeš verovatno da kreneš sa manjim depozitom, predlažem ti da otvoriš račun kod brokera koji ima kancelariju u Srbiji. Srećno...  ;)

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 26.11.2010, 10:10:33 »
Nenade zar ćeš da dozvoliš da se gospođa razočara u tebe? Odmah da si otvorio Live račun.  ;D
Ovo ti je tako dobro, baš sam se ismejao jutros  ;)

Živa istina. ;D
Ne kažem da su loši kao brokeri ili da imaju loše uslove (jer to ne znam), ali brate mili, ne ide to tako...
« Poslednja izmena: 26.11.2010, 10:16:26 NenadPavlov »
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 26.11.2010, 10:31:18 »
Nenade zar ćeš da dozvoliš da se gospođa razočara u tebe? Odmah da si otvorio Live račun.  ;D
Ovo ti je tako dobro, baš sam se ismejao jutros  ;)

... ali brate mili, ne ide to tako...

... vala ne ide !  8)

Van mreže tommyboxfx

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 26.11.2010, 15:22:49 »
kada mene nazovu ja im kažem sledeće:
Gospođo ili gospodine samo da vam kažem da se ovaj razgovor snima i ako me budete još jednom nazvali tužiću vašu kompaniju za uznemiravanje ,molio bi da mi brišete broj telefona iz sistema i ne sačekaju da završim već kažu izvinite i doviđenja i nikad me više ne zovu.Naravno blefiram ali pali 100% isprobajte :o
Pozdrav TommyboxFX

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 26.11.2010, 19:13:52 »
Mene su često pozivali telefonom ali kada su  od mene dobili mejl da ne odgovaram na dosadne pozive sa Kipra, od tada me više niko ne poziva.

Van mreže Branchy

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 26.11.2010, 20:18:26 »
Cujo SRECNO! :)

Van mreže cujo

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 26.11.2010, 21:08:13 »
Hvala puno... 8)

Van mreže JohnyG

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 08.01.2011, 20:39:33 »
Da ih ne pominjem ali moj ti je savet da ne otvaras live racun kod nasih brokera. Nemas sanse. razbiti

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 08.01.2011, 21:33:49 »
Možeš i da me biješ ali domaćima nikad neću moći da verujem. Previše je prevara na ovom prostoru bilo.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #24 poslato: 03.10.2012, 23:11:43 »
Mislim da je ovo blago ime za temu, ali hajde da ne započinjemo novu sa pravim nazivom - Forex prevara.
Takođe, poštovani članovi, ne možete ni da zamislite koliko dnevno posetilaca dolazi na naš sajt uz pomoć pretrage upravo te dve reči. Mi znamo jer vidimo tačno iz analitike.

Realno me ni ne čudi da globalno vlada takav stav o forexu, pročitajte samo ove postove iznad i sve će da vam bude jasno. I ja kada bih prvi put pročitao tako nešto verovatno bih slično razmišljao.
Puno toga se dešava u poslednje vreme i zbog toga forex dospeva na loš glas uopšte: brokeri koji u Srbiji "rade" tako što iz telefonskog imenika zovu sve redom, forsiraju depozit, zamagljuju oči reklamama iz snova, kvazi menadžeri nude 100% dobitne signale, posle toga prebacuju krivicu na brokera ako se "srpži" račun itd.

Svesni rizika da bi ova tema mogla da odvrati mnoge newbie-e od forexa, pozivamo sve da iznesu sve negativne stvari koje su doživeli ili doživljavaju sa konkretnim primerima, imenima, podacima, kako bi jednostavno odvojili žito od kukolja i kako bi pokazali šta je u stvari kvalitet, a od čega treba okrenuti glavu!

Cilj ovog sajta je uvek bio da informiše na vreme o svemu, kako dobrom, tako i lošem. Da ne shvatite pogrešno, ne rade svi brokeri u Srbiji isto, ne rade svi menadžeri sa minusom, ali se svi oni stavljaju u isti koš kada neko posmatra situaciju sa strane. E, pa iz te korpe jabuka moramo da izaberemo dobre i stavimo na jednu stranu, a trule na drugu stranu.

Ne zaboravite - tu smo da pomognemo jedni drugima, svi smo u istom timu i svi imamo isti cilj!