Mislim da je ovo blago ime za temu, ali hajde da ne započinjemo novu sa pravim nazivom - Forex prevara.
Takođe, poštovani članovi, ne možete ni da zamislite koliko dnevno posetilaca dolazi na naš sajt uz pomoć pretrage upravo te dve reči. Mi znamo jer vidimo tačno iz analitike.
Realno me ni ne čudi da globalno vlada takav stav o forexu, pročitajte samo ove postove iznad i sve će da vam bude jasno. I ja kada bih prvi put pročitao tako nešto verovatno bih slično razmišljao.
Puno toga se dešava u poslednje vreme i zbog toga forex dospeva na loš glas uopšte: brokeri koji u Srbiji "rade" tako što iz telefonskog imenika zovu sve redom, forsiraju depozit, zamagljuju oči reklamama iz snova, kvazi menadžeri nude 100% dobitne signale, posle toga prebacuju krivicu na brokera ako se "srpži" račun itd.
Svesni rizika da bi ova tema mogla da odvrati mnoge newbie-e od forexa, pozivamo sve da iznesu sve negativne stvari koje su doživeli ili doživljavaju sa konkretnim primerima, imenima, podacima, kako bi jednostavno odvojili žito od kukolja i kako bi pokazali šta je u stvari kvalitet, a od čega treba okrenuti glavu!
Cilj ovog sajta je uvek bio da informiše na vreme o svemu, kako dobrom, tako i lošem. Da ne shvatite pogrešno, ne rade svi brokeri u Srbiji isto, ne rade svi menadžeri sa minusom, ali se svi oni stavljaju u isti koš kada neko posmatra situaciju sa strane. E, pa iz te korpe jabuka moramo da izaberemo dobre i stavimo na jednu stranu, a trule na drugu stranu.
Ne zaboravite - tu smo da pomognemo jedni drugima, svi smo u istom timu i svi imamo isti cilj!